Sympatisk, strukturerad, ihärdig. Rekommenderas!
Philip Andersson
Philip Andersson är mäklare på HusmanHagberg Östermalm
.Philip Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Philip Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-07 och har fått 182 omdömen med ett betyg på 5.0. Philip Andersson har haft 45 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
182 omdömen om Philip Andersson
Mycket bra bemötande, seriös och lyhörd. Gör sitt yttersta för att få till en bra affär. Rekommenderar varmt.
Bra bemötande och hjälpsam vid frågor. Rekommenderar varmt!
Jättetrevligt bemötande och serviceinriktad. Överträffade mina förväntningar och återkopplade och informerade på ett mycket bra sätt.
Seriös och lyhörd. Anpassar arbetet efter förutsättningarna. Bra på feedback under processen. Tror detta är den bästa mäklaren!
Bra på alla sätt! Trevlig, påläst, kunnig.
Att arbeta med Philip har varit en fantastisk upplevelse. Han är inte bara extremt skicklig och skarp när det gäller, utan också en uppriktig och principfast mäklare som verkligen bryr sig om sina klienter. Med Philip vid rodret föll allt på plats på ett sätt som gjorde processen trygg och enkel – det kändes som om det var bestämt från stjärnorna att han skulle vara den rätta personen vid exakt rätt tid. Jag kan varmt rekommendera honom till alla som söker en mäklare med både professionalism, integritet och en känsla för magiska detaljer som gör hela skillnaden.
Philip gjorde ett mycket professionellt intryck redan i första kontakten och som sedan förstärktes resten av processen fram till målet. Ödmjuk, väl förberedd och noggrann med att uppdatera med snabb effektiv kommunikation. Ger mina bästa rekommendationer att samarbeta med Philip.
Philip var påläst, tydlig och tillmötesgående och gjorde sitt yttersta för att få till en affär som kändes bra för både köpare och säljare. Vi är mycket nöjda med Philip och kan rekommendera honom till andra som funderar på att köpa eller sälja sin bostad.
Engagerad, smart och enormt trevlig, Philip Andersson rekommenderas varmt!