Andre Garemani

Andre Garemani

Andre Garemani är mäklare på HusmanHagberg Täby

Andre Garemani har varit registrerad mäklare sedan 2021-04. Andre Garemani har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-05 och har fått 95 omdömen med ett betyg på 4.9. Andre Garemani har haft 37 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2023-12 - 2024-11

95 omdömen om Andre Garemani

Sedan starten hos Reco 2021
Marcus B
Hägernäs

Förutom att han är en skicklig mäklare är han dessutom väldigt bra på att anpassa sig till min (säljarens) situation.

Svar från Andre Garemani

Tack Marcus för ett grymt betyg! Det har varit ett nöje att jobba med dig.

Åsa H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Andre Garemani en del av HusmanHagberg Täby
Grindtorp

Proffsigt och vänligt bemötande. Nåbar och allt kändes väldigt smidigt.

Svar från Andre Garemani

Tack Åsa för ditt omdöme. Det är kunder som ni som gör jobbet så oerhört smidigt.

Simon G
Grindtorp

Proffsig och ett riktigt bra bollplank genom hela processen, vi är väldigt nöjda med Andre och HusmanHagberg!

Svar från Andre Garemani

Tack för dina fina ord och för förtroendet.

Christoffer E
Sålde sitt hus med hjälp av Andre Garemani en del av HusmanHagberg Täby
Täby kyrkby

Grymt bemötande och väldigt proffsigt. Jag jobbar gärna med Andre igen 👍

Svar från Andre Garemani

Ser redan fram emot nästa projekt 😊. Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme.

Linda I
Ekeby/Rosendal

Vi är så nöjda med vår affär och André har skött det så proffsigt. Lättsam person och snabb återkoppling! 😊

Svar från Andre Garemani

Tack snälla för dessa ord. Glad att jag kunde förmedla ett så fint hus.

Christoffer U
Ekeby/Rosendal

Andre är kunnig, svarade snabbt via telefon eller sms och hade proffsigt bemötande genom hela processen.

Svar från Andre Garemani

Wow, underbara kunder som er som gör jobbet så roligt. Grattis till ett superfint hus!

Antonia S
Näsbypark - Örnstigen

Andre var helt underbar att arbeta med! Tillgänglig, tydlig, ärlig och driven. Han fick vår lägenhet såld på 11 dagar till det priset vi ville ha!

Hans T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Andre Garemani en del av HusmanHagberg Täby

Andre har utfört försäljningen på ett professionally sätt. Även om vi inte fick det pris som jag hade satt förstår jag att slupriset speglar lägenhetens värde I det skick som den är. Andre har alltid svarat på mina frågor promptly och professionelt med fakta.

Malin M
Viggbyholm Norra

Enkel, smidig och snabb process. André var alltid tillgänglig och väldigt hjälpsam.

Anders F
Täby park

Andre förmedlade vår lägenhet i Täby Park och vi kan varmt rekommendera honom. Han har ett högt engagemang samt tillgänglighet, är professionell samt tydlig. Han tillvaratar såväl säljare som köpares intresse på ett bra sätt vilket bäddar för en bra affär för inblandade parter.