Blev bemött bra. Vi är nöjda med hennes insatser att sälja vår lägenhet.
Emelie Bergman
Emelie Bergman är mäklare på HusmanHagberg Uppsala
.Emelie Bergman har varit registrerad mäklare sedan 2023-01. Emelie Bergman har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-07 och har fått 11 omdömen med ett betyg på 4.3. Emelie Bergman har haft 7 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
11 omdömen om Emelie Bergman
Trevlig och fin personlighet. Kanske inte så jätte erfaren ännu.
Vi mötte Emelie som köpare av en lägenhet hon förmedlade. Emilie var lyhörd, tålmodig och lätt att få kontakt med. Hon har ett fint bemötande och är duktig i förhandling. Kan varmt rekommendera Emelie .
Toppen mäklare, lyhörd och hjälpsam! Det var enkelt att kommunicera, både gällande förväntningar och hur dagsläget ser ut på marknaden. Väldigt tacksam för hennes hjälp med att sälja min lägenhet!
Trevligt och vänligt bemötande Emelie ger intrycket av att vara kunnig om den process som köp/försäljning innebär. Emelie lyssnar och parerar parternas olika önskemål på ett bra sätt
Engagerad och aktiv och alltid uppvisat ett proffesionellt bemötande både mot kund och säljare!
Bra bemötande men upplevde lite dålig återkoppling och vår kommunikation kunde nog varit bättre. Men fick lägenheten såld trots lågkonjunktur, fick inte det pris jag önskade men är nöjd ändå.
Emelie är en sådan mäklare man som säljare och köpare önskar sig. Pålitlig, kunnig och serviceinriktad hela tiden. Mån om att alla ska vara nöjda och hela tiden uppdaterar oss som säljare. Vi har enormt stort förtroende för Emelie.
Påläst, snabb, proffsig och tillgänglig.
Hon var snäll , respektive, lungt. Det gick bra