Mikael bemötte oss på absolut bästa sätt. Vår känsla var hela tiden att han inte bara såg oss som en kund som skulle lyckas med bästa möjliga utfall utan han såg oss även som personer. Han levde upp till alla våra förväntningar och mer än så. Han erbjöd regelbunden kontakt, det kändes hela tiden som att han brydde sig om oss, både som en familj och som kund. Mikael lyckades att ge oss den absolut bästa servicen man kan tänka sig, och mer därtill. 6 av 5 i betyg!
Mikael Lindström
Mikael Lindström är mäklare på HusmanHagberg Uppsala
.Mikael Lindström har varit registrerad mäklare sedan 2018-07. Mikael Lindström har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-02 och har fått 24 omdömen med ett betyg på 4.6. Mikael Lindström har haft 38 försäljningar sen 2024-01 och har tillfrågat 0% av sina kunder efter omdömen.
?
2024-01 - 2024-11
24 omdömen om Mikael Lindström
Vänligt bemötande och mycket tålamod med oss som förstagångsköpare.
Det gick trögt i början hände nästan inget efter att man haft visning. Var själv tvungen att ringa och kolla hur det går och vilken planering man har framåt för att få huset sålt. När det sedan byttes mäklare i början av november så började det hända saker. Både försäljning och köp gick fort och smidigt.
Jättefint och professionellt bemötande. Smidig affär. Vi är så nöjda och rekommenderar verkligen HusmanHagberg till andra.
Proffesionellt bemötande, en mäklare med ett enormt driv och engagemang. Hjälpsam och stöttande från start till slut. Helt enkelt toppklass ☀️
Fick en oärlig känsla av dem.
Fantastisk hjälp och otroligt smidig försäljning! Mikael överträffade förväntningarna och svarade alltid snabbt och höll bra kontakt genom hela vägen!
Jag känner mig väldigt glad över att få jobba med dig. Professionell, entusiastisk, omtänksam kundservice. Jag mår bra av att vara din kund. Tack så jättemycket.
Väldigt professionell och lyhörd. Alltid tillgänglig och stöttar vid eventuella frågor eller funderingar. Så länge Mikael mäklar kommer jag anlitade honom!