HusmanHagberg Uppsala

En del av HusmanHagberg www.husmanhagberg.se
  • BadgeTenYears
1 180
4.8

Vi har ett tydligt mål - Vi vill skapa Uppsalas nöjdaste kunder. Vi på HusmanHagberg i Uppsala förmedlar villor, bostadsrätter och fritidshus i Uppsala. För oss är varje uppdrag unikt. Tillsammans med dig tar vi fram den lösning som passar bäst för just dig och din livssituation. Oavsett hur din situation ser ut kan vi erbjuda...

1180 omdömen om HusmanHagberg Uppsala

Sedan starten hos Reco 2017

Camilla L
Luthagen

Jättefint och professionellt bemötande. Smidig affär. Vi är så nöjda och rekommenderar verkligen HusmanHagberg till andra.

Camilla H
Köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Uppsala
Östhammar

Vi träffade mäklaren först på ett annat objekt som inte var något för oss, då tipsade han om detta objekt och kollade med säljaren om vi kunde få komma och titta. Vi upplevde att säljaren hade ett lugnt och behagligt sätt samt ett väldigt trevligt bemötande och var inte för på som en del kan vara, och vi fick kika i lugn och ro! Samt så har mäklaren alltid återkommit när han har sagt det. Så vi är väldigt nöjda!

Magnus D
Centrum

Proffesionellt bemötande, en mäklare med ett enormt driv och engagemang. Hjälpsam och stöttande från start till slut. Helt enkelt toppklass ☀️

Leif Joel Å
Höganäs

Bra. Allt fungerade som det skall. Mäklaren mycket bra.

Afrim B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jan Liljeqvist en del av HusmanHagberg Uppsala
Årsta

Det var jätte trevligt att samarbeta med honom

Ester M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jan Liljeqvist en del av HusmanHagberg Uppsala
Årsta

Bra och jordnära person informerande och sanningsenlig helt enkelt en väldigt bra människa 👍

Irmeli Maria M
Bälinge

Bra bemötande, oftast snabb att svara vid frågor. Gärna sett mer initiativ till idéer när försäljningen gick trögt.( och informerat om ev vad hon gjorde, kanske saker vi ej vet om?) Som helhet bra!

Matilda S
Östhammar

Vi fick ett professionellt bemötande av Jesper på HusmanHagberg från start. Även fast säljprocessen av vår bostad tog tid känner vi att Jesper haft ett brinnande engagemang i att få bostaden såld. Vi uppskattar Jespers snabba och tydliga kommunikation, vilket har gjort att det känns tryggt för oss som säljare att anlita honom som mäklare.

Per Olof J
Sålde sitt hus med hjälp av Jan Liljeqvist en del av HusmanHagberg Uppsala
Vattholma / Tensta

Enkelt och smidigt. Alla moment med foto, besiktning etc flöt på snabbt och bra. Fotograferingen var vi extra nöjda med. Bemötande av mäklare var trevligt och förtroendeingivande.

Juliya Baduge Ishanka U
Ultuna

efter andra mäklarföretags besvikelser har vi hittat detta företag och fått en bra och pålitlig service. Åsa Hansson gjorde ett bra jobb och hon var transparent och pålitlig från början. Jag kan rekommendera henne till alla som söker tjänsten från mäklarföretaget

Anna S
Kapellgärdet

Han hjälpte mig från början till slut med försäljningen av min lägenhet. Kommer ta hjälp av han nästa gång jag behöver mäklare

Gunilla Elisabeth J
Sålde sitt hus med hjälp av Jim Loginger en del av HusmanHagberg Uppsala
Östhammar

Vi är mycket nöjda och glada att vi träffade mitt i prick när vi valde Jim som mäklare att sälja vår fastighet på landet! Med sin positiva framtoning, kunnighet och noggrannhet lyckades han sälja till rätt personer på första försöket! Allt har har gått smidigt och lugnt till och vi har känt oss trygga genom hela processen!

Alice E
Tunabackar

Trevlig mäklare, väldigt hjälpsam vid frågor och bra stöd under hela processen.

Camilla B
Sålde sitt hus med hjälp av Jim Loginger en del av HusmanHagberg Uppsala
Björkö

Korrekt, kunnig, öppenhjärtlig, humoristisk Tar både säljare och köpare på lika villkor. Lyssnade på mig som säljare hur jag ville ha det och han accepterade utan vidare.

Sanvida V
Ultuna

We had a fantastic experience working with Åsa Hanson to purchase our apartment. She was professional, knowledgeable, and incredibly helpful throughout the entire process. Åsa made everything run smoothly, keeping us informed at every step and answering all our questions with patience and expertise. Her warm personality and commitment to finding us the right home really stood out. We highly recommend Åsa to anyone looking for a trustworthy and dedicated housing broker!

Henrik S
Östhammar

Mycket bra bemötande från Jesper, vi är så nöjda med honom!

Anna Erica Catharina S
Sommarro

Trevlig, noggrann och informativ.

Nina S
Östhammar

Professionellt bemötande och kontinuerlig kontakt under försäljningsprocessen.

Kamrun N
Gränby Backe

Blev bemött bra. Vi är nöjda med hennes insatser att sälja vår lägenhet.

Allan A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jim Loginger en del av HusmanHagberg Uppsala
Tunabackar

Jim har under alla möten och bokningar varit väldigt trevlig och tillmötesgående. Han har även på ett utmärkt sätt visat ehla objektet med tillhörande ytor på ett trevligt och professionellt sätt. Han har utan vidare levt upp till alla förväntningar man kan ha på en mäklare. Jim har skött allt så bra att den total köpupplevelsen är mycket bra.

Heikki V
Gottsunda

Mycket bra bemötande, försäljningen förlöpte smidigt. 👍

Madelaine B
Östhammar

Väldigt trevligt och professionell kontakt (Jesper Starring Uppsala) Saklig och pedagogisk. Hjälpsam och humoristisk.och jag är supernöjd

Malin O
Alsike

Bra mäklare som är hjälpsamma !

Oskar L
Österbybruk

Mycket bra kundservice. Han förklarade och klargjorde allt man undrade om.

Veronica D
Höganäs

Bayaar, en proffsig mäklare som med säkerhet och kunnighet tillgodosett mina behov och önskemål som köpare.

Sarita W
Fålhagen

Trevlig och fin personlighet. Kanske inte så jätte erfaren ännu.

Gunnel N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emelie Bergman en del av HusmanHagberg Uppsala
Fålhagen

Vi mötte Emelie som köpare av en lägenhet hon förmedlade. Emilie var lyhörd, tålmodig och lätt att få kontakt med. Hon har ett fint bemötande och är duktig i förhandling. Kan varmt rekommendera Emelie .

Julian G
Eriksberg

Fick en oärlig känsla av dem.

Caroline H
Sävja

Lätt att få kontakt med, tillmötesgående och trevlig!

Liam E
Sävja

Toppen bemötande från dag 1. Trots tuff marknad så upplever jag HusmanHagberg som en proffsig och smidig mäklarbyrå med kompetenta mäklare rakt igenom.

Jesper V
Årsta

Trevlig och glad och ser till att affärerna går i lås.

Torbjörn R
Kungsängen

Snabb ock tydlig information samt ett proffsigt bemötande och hantering av bostadsaffären

Maryam A
Årsta

Jag blev bemött av mäklaren på ett bra sätt . Mäklaren var kontaktbar när jag sökte honom.

Linus M
Vänge

Fantastisk hjälp och otroligt smidig försäljning! Mikael överträffade förväntningarna och svarade alltid snabbt och höll bra kontakt genom hela vägen!

Bengt M
Öregrund

Mycket dedikerad mäklare. Snabb och effektiv försäljning av min bostad

Bich H
Nyby

Jag känner mig väldigt glad över att få jobba med dig. Professionell, entusiastisk, omtänksam kundservice. Jag mår bra av att vara din kund. Tack så jättemycket.

Lisbeth Camilla B
Sålde sitt hus med hjälp av Jan Liljeqvist en del av HusmanHagberg Uppsala
Vattholma / Tensta

Trevlig mäklare som gjorde att vi kände oss trygga med vår försäljning.

Josephine R
Vattholma / Tensta

Mycket trevlig , bra och tydlig. Snabb återkoppling. Väldigt nöjda!

Azam A
Sålde sin stuga med hjälp av HusmanHagberg Uppsala

Väldig bra kände oss väldigt trygg med mäklaren. Väldigt bra bemötande rekommenderar gärna till andra.

Evelina H
Östhammar

Lyhörd och professionell mäklare, rekommenderar Jesper Staring på HusmanHagberg Uppsala.

Tanja H
Vattholma / Tensta

Vi har varit supernöjda med Jan från första kontakt. Jan sålde den bostad vi nu köpt samt sålde vår dåvarande bostad. Trevligt bemötande vid varje samtal, tydlig och bra information kring hela processen. Rekommenderar starkt!

Simon P
Vattholma / Tensta

Bästa mäklaren jag har haft att göra med, överlägset! Vill alltid hjälpa en framåt och hör ALLTID av sig, aldrig några frågetecken

Frida A
Fålhagen

Väldigt professionell och lyhörd. Alltid tillgänglig och stöttar vid eventuella frågor eller funderingar. Så länge Mikael mäklar kommer jag anlitade honom!

Berit Margareta N
Sålde sin stuga med hjälp av HusmanHagberg Uppsala

Det är svårt för oss att uttala oss om företaget Husman Hagberg, eftersom förarbetet till försäljningen utfördes till full belåtenhet av Jesper Staring och hans kontakter inom styling och foto, genom Notar, som han då var knuten till. Vi är glada att han tog med oss då han bytte arbetsgivare. Vi fick fullt förtroende för Jesper från första stund. Han har peppat oss under den långa försäljningstiden och förklarat om och om igen hur komplicerad marknaden är. Jesper är en bra lyssnare och har föreslagit olika strategier,...

Birgit L
Köpte sin stuga med hjälp av HusmanHagberg Uppsala

Mycket trevlig, noggrann mäklare som varit tydlig och kunnig. Fått svar på våra frågor och alltid snabb återkoppling. Första gången jag köpt ett hus och hade inga mer förväntningar än att skriva på handlingar. Fick veta via grundlig genomgång mycket mer. Så nöjd med vår mäklare Jesper som jag kan rekommendera.

Cecilia V
Köpte sitt hus med hjälp av Jim Loginger en del av HusmanHagberg Uppsala

Tackar för ett fint uppdrag. Professionellt och snyggt skött. Affärens kändes tryggt och vi fick den hjälp och stöttning som vi kände att vi behövde. Rekommenderar Jim starkt!

Joakim V
Köpte sitt hus med hjälp av Jim Loginger en del av HusmanHagberg Uppsala

Jim gav ett professionellt bemötande och affären gick väldigt smidigt. Rekommenderar alla att vända sig till Jim på Husman Hagberg.

Allan A
Svartbäcken

Toppen mäklare, lyhörd och hjälpsam! Det var enkelt att kommunicera, både gällande förväntningar och hur dagsläget ser ut på marknaden. Väldigt tacksam för hennes hjälp med att sälja min lägenhet!

Sirpa Sylvia S
Österbybruk

Professionellt! Bra stöd från mäklaren.

Margareta Anna T
Östhammar

Mycket bra bemötande av mäklaren. Gav hela tiden information om läget samt svarade snabbt på de frågor vi hade. Vi mycket nöjda.