Kunde inte köra taxibilen efter stor reparation av Europeiska motor Rissne. Toyota proace verso electric år 21 mätst 253909 Den 20241101 gjort felsökning kostat 1650 kr 20241125 fullservice kostat 6891 kr 20241213 stor reparation kostat 27204 kr Bilens bakdörr gick inte öppna men kunde jag köra bilen ändå. Jag körde bilen flera dagar utan att öppna bakdörr tills jag lämnade bilen för reparation. Efter reparation när jag skulle hämta bilen då gick inte bilen köra. Bilen var olåst, gick inte heller låsa bilen. När jag börjar...
4 omdömen om Europeiska Motor AB - Huvudkontor
Reco tipsar!
Kändes seriösa och gjorde en grundlig genomgång av bilen. Trots detta så höll de priser som de lovat vid den Internetbaserade värderingen. M
Europeiska Motor AB - Huvudkontor
Att kontakta kontoret via telefon är som att vinna lotton. Man får vänta i kön oändligt tills man blir trött och lägger på. Vilken usel service på den biten. Värsta !!!!
Huvudkontor
mycket bra och kunniga inom toyota
Reco tipsar!
Köpte en bil (Givetvis en Volvo) 😍 Jätte trevligt bemötande! Rekommenderar till vänner. Kaffe och även annan dryck bjöds det på lugn jät
Huvudkontor
Svarar inte på mail om att boka tid för service. Har även försökt få deras uppmärksamhet via Facebook, utan framgång. Vill man inte kommunicera med kunderna så får man heller ingen försäljning, jag går till annan verkstad.