Anna-Karin S:
Såg en annons på facebook om att sälja sin bil, jag skickade in mitt registreringsnummer och bara efter några minuter ringde säljaren jerry upp mig och frågade lite om bilen, väldigt trevlig. Vi bestämde ett pris för bilen och efter två dagar hämtade dom upp bilen, bekymmerslöst och pengarna på kontot.
Abdul D:
Kunde inte köra taxibilen efter stor reparation av Europeiska motor Rissne.
Toyota proace verso electric år 21 mätst 253909
Den 20241101 gjort felsökning kostat 1650 kr
20241125 fullservice kostat 6891 kr
20241213 stor reparation kostat 27204 kr
Bilens bakdörr gick inte öppna men kunde jag köra bilen ändå. Jag körde bilen flera dagar utan att öppna bakdörr tills jag lämnade bilen för reparation.
Efter reparation när jag skulle hämta bilen då gick inte bilen köra. Bilen var olåst, gick inte heller låsa bilen. När jag börjar köra hörde varning signaler för öppna bakdörr, trots att bakdörr var stängt. Jag kunde inte hämta och köra bilen och det var fredag, alla mekaniker åkte hem. Bilen finns kvar i verkstaden och jag förlorar minst 4000 kr zvarje dag, inkomst som jag skulle ha fått körning som taxi. Jag förlorar mycket inkomst på grund av verkstadens slarv.
Jag hoppas jag får kompensation för min förlorade inkomst annars jag ska kontakta Toyotas högsta kontoret. Jag ska publicera det alla sociala medier som möjligt.