Peter L:
Har bara haft advokat Michael Lindén men kommer aldrig ha någon annan. Samma med mina polare. Helt grym både i rättssalen och när man pratar med. Tog sig tid och kämpade 110% hela tiden så jag rekar hårt! Räddade mitt liv typ.
Eva-lena L:
Mycket bra erfarenhet av Charlies bästa änglar. Lungna trygga barnvakter, bra och snabb återkoppling, lösningsfokuserad ledning.
mvh/ Eva-Lena
Jakob J:
På Tössebageriet kan du få riktigt goda lussebullar som är galet dyra. Kan den hemliga ingrediensen som gör lussebullarna så fantastiska vara guld?
Sofia L:
Väldigt god mat och trevlig personal. Har varit här 5-6 gånger nu.
Deras wokade ris är en personlig favorit. Mycket smarrig och rekomenderas starkt.
Jenny R:
Mina känslor inför detta bageri är blandade. De har mest inriktat sig på matbröd men har även lite sötsaker. Priserna är ohyggligt höga men det smakar underbart! De har bland det godaste brödet jag ätit, men 96 kr för 4 bullar känns lite väl saftigt.
NOEL H:
Gick hit på flera, av varandra oberoende, vänners rekommendationer. Det var bra men lite under förväntan faktiskt... Sushin var fräsch men jag uppskattade inte att många av bitarna hade olika typer av såser och majonäs på toppen, hade enligt mig varit godare utan. Normala priser, mest lämpat för takeaway trots att lokalen är ganska fräsch. Svag fyra, värt ett besök!
NOEL H:
Både god sushi och varm mat, inget fantastiskt men bra, det är däremot grymt prisvärt, cirka 80 kr för en stor sushi. De erbjuder dessutom fri hemkörning (i närområdet) som fungerar bra men det tar ibland lite för lång tid... Kan dock varmt rekommendera att antingen beställa hem mat eller gå dit och hämta, de har endast cirka 7-8 sittplatser där.
Ningjing C:
Quite popular place, not so spacious but with lots of seats (upstairs, downstairs, outside)... We ordered Grilled steak sandwich and chicken Club, tasty. ...the friendly waiter seemed forget our food ... +o+ (too many people) . After all, great place to go!
Mats L:
Ett urmysigt litet bageri med tre bord inne i butiken. Serverar smörgåsar, lysande latte och mängder av bakverk. Kanelbullarna är bäst, tycker min dotter. Prismässigt en bit under snobbställena runt omkring och mysfaktorn mycket högre.
Lena C:
Jag tror att Lisa Elmqvist måste vara ett av de absolut mest välsorterade fiskaffärer som finns att tillgå i stockholm. De säljer färsk fisk och skaldjur av bästa kvalitet över disk och ger utmärkta tillagningsråd och rekommenderar tillbehör för att ge den där riktigt bra känslan när man skall laga till en god lunch eller middag. Det är en upplevelse att bara gå dit och titta på allt som är smakfullt upplagt. Vid ett tillfälle var jag inbjuden på en middag där man abonnerat restaurangen och där vi själva fick rensa och bereda fisken efter instruktion av en mycket erfaren man (kallas säkert något speciellt när man har hans kunskap). Vi tillaga vår mat och åt sedan denna utsökta fisk och skaldjurssoppa med alla tänkbara goda och vällagade tillbehör. Kan varmt rekommenderas!
Amanda E:
En mysig liten klädbutik på fashionabla Biblioteksgatan med fokus på Nordisk design. Här finns många bra svenska och danska märken och kläder som man annars inte hittar på så många ställen. Rean två gånger per år är värd att spana in. Personalen är trevlig och hjälpsam, och plus för de fina lyxiga lila bärkassarna man får när man shoppar!
Petter S:
Lugerinc arrangerar rockfestivalen Accelerator för Sthlms alla så kallade "hipsters" - det roliga med Accelerator är att alla som är där ser likadana ut, gärna röstar lite lagom liberalt, helst åker till New York (& då helst till Willamsburg där de garanterat bara möter vita likasinnade medelklasskids), är totalt eniga om att de Wayfarer som de alla bar förra sommaren i år är so-last-season och tycker att mossig rock är något viktigt att kunna hålla i sig i när 30+ vindarna blåser allt hårdare... Hur tråkigt som helst.
Frisse F:
Mitt barnbarn omhändertogs av samhället och kunde inte delta i det betalda lägret. Företaget vägrade betala tillbaka något eller låta oss byta till sommarläger.
Ett företag som sätter krass vinst före barn förtjänar inte annat än lägsta betyg.
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Östermalm?
NOEL H:
På tredje försöket lyckades vi få bord på Broms; en nyöppnad kvarterskrog på Karlavägen. Lokalerna är fräscha och man märker att de har satsat ordentligt på stället. Maten höll hög standard och var, delvis till min förvåning, inte överprissatt. Det i kombination med trevlig personal ger Broms en stark 4a. Rekommenderas!