Övrigt på Östermalm

109 rekommenderade övriga företag på Östermalm, Stockholm

• Gustav B
    Gustav B: En schysst och personlig bank som gör att man känner sig nöjd med att ta lån och försäkringar
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Östermalm?

• Richard B
    Richard B: Nonchalant och oseriöst. När jag kom för att hämta bilen satt däck på bilen med en annan dimension än den jag beställt. Då jag påpekade detta för chefen vände han huvudet bort och började prata med en annan kund. Han hävade sedan att vi hade pratat om detta, vilket vi inte gjort. De gamla däcken fick jag skitigt islängda i min koffert utan skyddspåsar. En framvagnsinställning gjordes. Efter det står ratten snett och bilen drar till höger. Jag har inte kontaktet dem för detta eftersom jag vill inte ha med dem att göra igen. Utöver detta hade de en otrevlig och sarkastisk ton.
  • 13 omdömen
    Tom W
    Tom W: Inte seriöst. Började med en gratistest för D-vitamin. Påstår sedan att jag godkänt ett abonnemang för D-vitamin. Når jag vill se godkännandet så kan dom inte få fram det. Dom forsätter att skicka D-vitamin som dom fakturerar Jag kommer också att anmäla detta till KO. Lennart
    GUN W
    GUN W: Min Pizza för 210 kr var sladdrig som en pannkaka. Väldigt pinsamt. Bjöd min dotter och min sonhustru på 1:a maj-lunch och eftersom deras vegetariska rätter var bra och vinet var bra ville jag inte förstöra lunchen. Annars hade jag nog tagit pannkakan i handen och tågat ut till kocken.
  • 1 omdöme
    Andreas G
    Andreas G: Saknar avtal för snöröjning, fick skotta för hand för att komma åt vår container (40 meter handskottning). Behöver ni åtkomst under vinterhalvåret bör ni söka annan plats. I övrigt en ok plats för förvaring.
  • 1 omdöme
    Elis O
    Elis O: Jag gillar Lendify för att de har en snygg och lättanvänd plattform. Men man ska vara medveten om att den avkastning de räknar ut helt bortser från kreditförluster - jag har gått back än så länge men de rapporterar glatt att jag har en avkastning på över 6%.
  • SIDAR S
    SIDAR S: Skriver text för att fylla i det här 30 tecken långa fältet.
    Staffan Jean Dennis S
    Staffan Jean Dennis S: Sämsta jävla plattform jag har upplevt blev tvångsförflyttad dit när de köpte och lade ner aktieinvest som var en utmärkt platå den här levler är ju inte färdig går inte att handla danska aktier exempelvis så man var tvungen att flytta dem och då låser de hela min aktie sida så det går inte att handla överhvudtaget på flera veckor, Uselt
  • 4 omdömen
    Anna Christina Tienne J
    Anna Christina Tienne J: Jag övervägde att köpa ett erbjudande av dem när min prova-på vecka gick ut, men lutade mot att avstå då jag var höggravid. Tjejen i kassan sa då att det absolut inte var några problem att i efterhand förlänga om tiden för klippen skulle gå ut vilket övertygade mig att spendera nästan 4000 kronor. Sedan gick allt snabbt. Min bebis visade sig inte växa i magen och jag fick åka in och ut på kontroller. Till slut fick jag en igångsättning och födde fram en mycket liten kille som vägde så lite som 2,2 kilo. Då han var så liten så höll vi oss hemma extra länge utan bakterier från främlingar så att han skulle växa till sig. Jag hade hela tiden detta yogakortet i bakhuvudet, men visste ju att det inte var några problem att få det förlängt när vi var redo att träffa folk igen. När vi äntligen började våga oss ut bland folk så ringde jag till yogastudion vid ett antal tillfällen, men de påstod att de inte kunde se något medlemskap i systemet. Jag blev såklart jätteledsen, men tänkte att självklart går detta att ordna eftersom de ju sagt så tidigare. Fortsatte höra av mig via telefon utan att någon återkom till mig eller hade något vettigt svar. Mailade in och fick reda på att all data raderas ur deras system direkt tiden går ut för ett klippkort (vilket låter jättekonstigt), vilket ingen hade informerat mig om - tvärtom så insisterade de att det absolut inte skulle vara några problem att förlänga medlemskapet. Till slut hade jag lagt så mycket energi på detta och blivit så ledsen att jag verkligen inte hade lust att gå dit längre. Fick ett svar om att jag kunde få några klipp av dem, men inte alla de klippen jag betalat så mycket pengar för. Då jag inte har ork att ta detta vidare så får jag väl skylla mig själv för att jag litade på deras ord, men vill dela med mig av detta då det var en fruktansvärd upplevelse att ta kontakt så många gånger och sedan få ett oerhört nonchalant bemötande och inte få det man blivit lovad. Mår verkligen dåligt av min upplevelse på Yogayama.
    Björn N
    Björn N: Jag tog hjälp av Lawline vid styckning av en tomt. När materialet var klart betalade jag fakturan. Tyvärr förlorade vi fallet så för att Lawline skulle få lite feedback och kanske välja annan strategi i framtiden så skickade jag utfallet till dem. Då får jag en faktura till på det? Så ge dem inte feedback eller använd inte dem BJörn
    Mia
    Mia: Underbar frisör, otroligt kunnig inom yrket. Skapar unika klippningar, jag går ingen annanstans med mina vovvar (och ja, om din hund är totalt vanvårdad så kommer hon garanterat att klippa ner den totalt)
  • 5 omdömen
    Veronica L
    Veronica L: Bokade i god tid möhippa till 6/6, bokning bekräftad av Lina på DQ och blivande bruden skulle få musik, diplom osv med sig hem efter genomförd dans. Anlände i god tid på bokat datum för evenemanget, studion är då nersläckt och ingen är där. Det är alltså stängt vilken man totalt STRUNTAT i att informera oss om. Har mailat och bett om en förklaring men inget svar. Oseriöst, uselt och urdåligt. Boka inget på DQ, välj annan studio.
  • 7 omdömen
    Richard S
    Richard S: Ja, vart skall man börja. Parkando driftar parkeringen i fastigheten där min arbetsgivare har sitt kontor. De har stora problem med tekniken och deras automatiska in- och utcheckning fungerar riktigt dåligt. Som exempel så har min arbetsgivare ett abonnemang på två platser i garaget. När man åker in i garaget så läser kameror av registreringsskylten för att säkerställa att man får åka in utan att betala. Ett återkommande problem är att man åker ut från garaget och stoppar sin parkering så läser kameran av den bakre registreringsskylten vilket medför att en ny parkering startar. Har man inte koll på pay.parkando.se så kan man få en obehaglig överraskning med en hög avgift att betala. Det största problemet är dock deras obefintliga kundsupport. Har lyckats nå dem en gång tidigare och personen som då hjälpte mig, Hawal (?), var riktigt proffsig. Annars är de riktigt dåliga på kundservice. De hänvisar till telefon där de sällan eller aldrig svarar. Satt idag i 30 minuter utan att få svar och klockan 16 stängdes samtalet ned med hänvisning till att ringa igen i morgon. Då skall man ha med att jag i skrivande strund har en parkeringsavgift som kommer ticka på tills jag kommer till kontoret igen om två dagar. Som privatperson är det en stress att veta att parkeringen tickar på trots att jag och min bil är 2 mil från garaget. Att behöva driva sitt case och försöka övertyga supporten, om man kommer fram, att det är en felaktig debitering är även det en stress. Senast kom jag upp i 1 300 kr och jag hoppas kunna komma i kontakt med dem innan det dra iväg denna gång.
    Kilian F
    Kilian F: Nej Nej nej nej nej nej nej nej nej
    Åke E
    Åke E: Jävla irriterande försäljare. Varför ska jag tala om för en helt främmande person vilka lån jag har och om dom är privata. Så jävla trött på denna pest.
  • SOFIA S
    SOFIA S: Upplever att Fabrique tappat i kvalitet. I onsdags köpte jag en frukostfralla på morgonen och osten var stenhård, alltså inte färsk. I morse köpte jag två croissants och de var torra, kändes inte alls färska. Så tråkigt då jag så länge älskat deras koncept. Börjar bli för stora.
    Krister N
    Krister N: Vet inte hur abbonemang började vet ej hur avslutar
  • Matte
    Matte: + Bra läge på studion. + Väldigt bra vad gäller parkeringsplatser tvärs över gatan. + Väldigt bra öppettider in på kvällarna samt på helgen. - Han tatuerade mig max 3 timmar åt gången, sedan blev han trött. Det tog därmed väldigt lång tid att slutföra hela jobbet. Efter varje sittning sa han att "nästa gång kör vi längre", vilket inte blev fallet. - Hur trevlig somhelst allra första gången då man diskuterade motiv. Men därefter nästan alltid grinig och sur. Han satt hela tiden och pratade i telefon via headset, på sitt språk. Något många säkert skulle bli irriterade på. I mitt fall var det positivt då man slapp hans griniga sätt. Jag stannade kvar endast för att avsluta det påbörjade jobbet. -Han tatuerar otroligt långsamt. Timpriset är lågt men man tjänar ändå inget på det, pga långsamheten. Går du till en annan tatuerare med normalpriser får du ett högre timpris men ett mycket snabbare utfört jobb. Därmed kan nog många känna sig lurade här. Sammanfattning: Detta är min personliga upplevelse och gäller den engelsktalande tatueraren Marsin. Jag rekommenderar EJ denna studio!
    Margareta S
    Margareta S: Sprucket tyg i skjorta made in Turkey. Ingen ersättning, då kvitto saknas!
    Ida E
    Ida E: Kan vara den sämsta webbshop jag någonsin handlat från. Gjorde en beställning och betalade direkt via min internetbank. Får min beställning en HEL MÅNAD senare. När jag fått min vara motsvarar den inte alls mina förväntningar i varken utseende, storlek eller material så jag förbereder mig på att returnera den. När jag går in för att göra en retur läser jag att plastemballaget inte får brytas vid retur - vad är det för larviga egna påhittade regler? Diskuterade lite med kundtjänst och fick skicka tillbaka varan ändå. Jo, man tackar.. Nu har det däremot gått 1½ vecka sedan jag returnerade varan och än har jag inte fått pengar tillbaka på mitt konto. Bloggtjejer ska kanske ägna sig åt vad de behärskar bäst istället...
    Emelie V
    Emelie V: Anlita inte! 🚨 Städare förstörde mitt golv och jag fick bråka mig till att de skulle återställa golvet. Jag hade ställt fram milda produkter men städerskan erkände att hon letade upp ett utgånget frätande medel när hon olovligen rotade igenom min garderob och använde det istället. Kundtjänst sa att jag fick skylla mig själv som ställde fram så milda produkter. Kunde inte bo i lägenheten medan slipningen skedde - och fick ingen ersättning för att jag behövde bo på hotell. Vill ni tappa pengar, hår på grund av stress och få er egendom förstört så är det fritt fram att boka!
  • Susanne Jeanette B
    Susanne Jeanette B: Säger att de ordnat saker som blir fel men det gör de inte.Önskar en harmonisk dag men löser aldrig problemet
    Kim H
    Kim H: Tidningskungen säljer presentkort. När man är på tidningskungens hemsida går det inte att använda presentkortet, istället hänvisas man till en annan sida med betydligt högre priser för samma produkt. Det gör i praktiken presentkortet värdelöst. Det känns som ett prsbedrägeei
    Henrik N
    Henrik N: Paketet returnerades på grund av resa och jag skickade vänligt att jag gärna står för frakten till mig igen. DOZ väljer att makulera ordern och debitera 150 kr för besväret. Lägg en ny order var svaret. Uselt, uselt, uselt! Finner inga ord hur dåligt ni bemöter era nya kunder. Jag har varken ordern kvar och för 150 kr kunde man åtminstone kunna skicka tillbaka paketet. Väljer såklart någon annan för framtida beställningar. Ni är sämst!
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Östermalm?

Jawad Q
    Jawad Q: Hej mitt namn är Jawad Qurbani Min flyget är blir avbrit från mashhad till Köpenhamn flyg nummer är 495 från tid 13 oktober kan ni tillbaka min pengar eller var jag måste ringa? tack