Övrigt i Stockholm

1,230 rekommenderade övriga företag i Stockholm kommun

Martin K
    Martin K: God mat, trevlig personal och gott om sittplatser.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?

• 7 omdömen
    Natalija V
    Natalija V: Katastrofalt bemötande och dålig kvalitet.
    Amanda E
    Amanda E: En mysig liten klädbutik på fashionabla Biblioteksgatan med fokus på Nordisk design. Här finns många bra svenska och danska märken och kläder som man annars inte hittar på så många ställen. Rean två gånger per år är värd att spana in. Personalen är trevlig och hjälpsam, och plus för de fina lyxiga lila bärkassarna man får när man shoppar!
    Helena
    Helena: Supertrevligt! God mat, personlig och trevlig service. Prisvärt och trevlig atmosfär.
  • Carina P
    Carina P: Goda bakverk, trevlig personal och charmigt "gammaldags" stämning. Dessutom är hela stället Kravstämplat.
  • inana c
    inana c: Jag är proff sångerska o vill säga att den inspiration och kunskap som SongAcademy förmedlar är ovärderlig.
    Susanna Hannele E
    Susanna Hannele E: Som vanligt supernöjd med mina fransar och igår gjorde jag även 3d bryn med microblading. Det blev jättebra! Tack snälla😍
  • Salong T
    Salong T: Bästa skräddaren på Södermalm ! Alltid lika nöjd.. Rekommenderar varmt . Alltid lika glad & trevlig. Även när jag varit ute i sista sekund.. Panik så har han snällt tagit emot mej .. Tack alla gånger :)
    tobbe a
    tobbe a: Förmodligen de mest kompetenta människor jag någonsin träffat i den här branschen. Löser saker som andra "experter" inte klarar av. Toppkvalitet hela vägen, kan varmt rekommenderas.
  • Elina E
    Elina E: Efter ombyggaden av Gina Tricot Kista har butiken blivit en trevlig och rolig butik att handla i. Bra lokal där man lätt ser de olika kläderna på ställningarna. Bra och billiga kläder och ett väldigt bra urval av basplagg. Trevlig och serviceinriktad personal. Gina Tricot har nu även börjat sälja underkläder och smycken vilket höjer deras status lite mer.
    Sara
    Sara: Jag älskar deras kanel-choklad bullar godast i stan! Bra bemötande, helt enkelt ett toppenställe för några! För det gå inte in så många åt gången tråkigt nog.
    Therese J
    Therese J: Gigantiska pizzor till bra pris. Super-mega tunna, en normalstor pizza får man i en kartong som egentligen är för familjepizzor, så man får mycket pizza för normalpris. Kanontrevliga bagare. Det finns några få bord för att sitta ner & äta, men inget speciellt, det är precis vid entren och kassan och in till köket. Men vankas det pizza är detta mitt förstahands val! Synd dock att dom inte har öppet senare än 22 tror jag.
    Petter S
    Petter S: Lugerinc arrangerar rockfestivalen Accelerator för Sthlms alla så kallade "hipsters" - det roliga med Accelerator är att alla som är där ser likadana ut, gärna röstar lite lagom liberalt, helst åker till New York (& då helst till Willamsburg där de garanterat bara möter vita likasinnade medelklasskids), är totalt eniga om att de Wayfarer som de alla bar förra sommaren i år är so-last-season och tycker att mossig rock är något viktigt att kunna hålla i sig i när 30+ vindarna blåser allt hårdare... Hur tråkigt som helst.
    Vincent H
    Vincent H: Min tjej fick nötkött i sin kycklingkorma. Då ingen serveringspersonal syntes till fick hon efter ett tag gå fram till baren. Mycket vänligt berättade hon om missödet, som svar vänder killen henne ryggen och kontrollerar i kassan om hon verkligen beställt kyckling. Ingen info på om hon ska få ny mat eller något. Kul? Känner man sig dum eller? Efter ett tag kommer ny mat, då är hennes ris alldeles kallt och kycklingen känns micrad och är alldeles grå. Det smakade illa och korman innehöll ingen cashew eller russin, dock en jäkla massa kokos. Tyvärr, en sån nonchalans samt micrad kyckling - vi återvänder inte. Ps. Salladen som man får som förrätt var dock fräsch, men det räcker inte.
    Johannes I
    Johannes I: Trevligt, bra personal och god mat. Maten snubblande nära överpretentiös och väldigt små portioner (endast förrätter), därmed något overpriced. Men mycket gott. Lokalen är kanon och stämningen toppen.
    Caroline N
    Caroline N: God mat, trevlig personal samt fint & mysigt inrett.
    Fredrik E
    Fredrik E: Mycket bra thai! Spännande och inspirerat. Finns mycket att välja mellan och mycket att utforska. Ska bli roligt att komma hit igen och pröva något mer!
    Örjan K
    Örjan K: Flopp. Skönt cafe men... min sallad var inget att ha direkt. 100 spänn för salladsbädd med en stor klump värmd chèvre. Allt var tungt inringlat i tjock balsamico. Det var inte särskilt gott tyvärr. Finns mkt bättre. Min macchiato hade för mycket mjölk i sig och var inte särskilt god den heller. Första och sista besöket för mig iallafall.
    Carl W
    Carl W: God fräsch mat, sallader, pasta och pizza med mera. Stora portioner och matkoman blir enorm! Där med pasta har färskpasta och riktar in sig på att endast köra med kvalitativa råvaror och har helt struntat i färdiglagat, vilket måste anses bra. Gå dit, ät, hem och smält maten och var nöjd.
  • Maria H
    Maria H: Jag gillar egentligen Kahls för deras utbud av te och choklad. Men Kahls i Farsta ger ganska dålig service. Personalen är oengagerad och verkar hata sitt jobb. De är dåliga på att ge tips och råd även när man ber om det. De ger mig helt enkelt ingen anledning att vilja gå dit igen...
  • Jimmy W
    Jimmy W: Alltid trevlig personal, därav en två och inte en etta. Men hela gymmet är bara yta och helt ofunktionellt designat. Men börjar vi från det man kommer in så har de ingen vettig hantering av skogräns etc nu under vintern så man är alltid grusig och skitig om strumporna när man går därifrån. Omklädningsrummen har iskalla golv och det är rätt obehagligt. Det finns för lite träningsmaskiner till mängden medlemmar de har. Ska man springa på löpband så kan man få vänta nära timmen på ett ledigt löpband. Rätt frustrerande. Stretchrummet är för litet och fylls alltid till bredden när det varit något pass och alla kommer ut och ska stretcha samtidigt. Kranarna när man ska tvätta händerna efter man varit på muggen går att välja mellan skållhett och iskallt eftersom blandarna inte funkar. Så jag undrar hur många som numera skiter i att tvätta händerna, rätt illa. Duscharna kör fotoceller så de ställer om temperaturen lite som de vill och alltid när man har schampo i håret så stänger de av sig och så får man inte igång dem igen utan att öppna ögonen. Om något går sönder så tar det alltid 1 månad innan det lagas för personalen har alla tummen mitt i handen, de är dock väldigt trevliga. Bastun har haft jag vet inte hur många olika vattenhinkar och skopor att ösa vatten med. De har testat zink-hink med koppar-skopa (grundskolekemin borde lärt alla svenskar att det är en dålig idé) och just nu har de en rostande metalpapperskorg som vattenhink men ingen skopa att ösa med. Hela gymmet är som sagt feldesignat och överfullt med trevlig men handfallen personal.
  • 5 omdömen
    Carolin S
    Carolin S: Trevlig och kunnig personal. Value for money. Jag klipper och färgar håret ofta, färgar och formar brynen alltid samtidigt. Fixar lite manikyr mm. Jag är alltid nöjd och känner att man kan gå dit ofta för priserna är väldigt bra för det man får. Kan verkligen rekommendera.
    Bitte S
    Bitte S: Tråkigt att den äldre mannen har slutat med sin tidningskiosk. Hur länge hade han finnits här? Nu har här blivit thaikiosk i stället, öppet til kl 20. Riktigt god thaimat! Men helt normalstora portioner, tycker jag. En portion 400 g + ris (jag vägde) för 85 kr är inte särskilt billigt.
    Nikke L
    Nikke L: Det är förstås alldeles för tidigt att skriva en riktig reco om SATS vid S:t Eriksbron. Jag har bara varit där två gånger och min kropp skriker följdaktligen av smärta vid de mest oväntade situationer (som när jag försöker ta på en skjorta). Men jag tänkte ändå sammanfatta det första intrycket, och förhoppningsvis komplettera som den riktiga gym-räv jag hoppas på att bli så smångingom. Jag älskar SATS stora, ljusa lokaler. De ljusa fönstren och det luftiga intrycket. Personalen som Kristoffer beskriver som oengagerad upplever jag som nästan misstänkt serviceinriktad och vänlig faktiskt. Jag har ännu inte utnyttjat den PT-timme som ingick i min födelsedagspresent, men tror att det kommerbli toppen. De slitna maskinerna har jag däremot redan märkt av, men å andra sidan är maskinerna i gymmet så många (och jag har varit där på impopulä tider) att det inte har drabbat mig. Jag ser fram emot att hårdtesta SATS den här månaden och hoppas på att det blir en fortsättning även när mitt månadskort har tagit slut.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?

K-P B
    K-P B: Nya ägare, sämre sushi.
1...2223242526...50
Gärdet  (33 st)
Gamla Stan  (25 st)
Liljeholmen  (24 st)
Västberga  (18 st)
Hammarby Sjöstad  (16 st)
Stadshagen  (15 st)
Högdalen  (14 st)