Övrigt i Stockholm

1,229 rekommenderade övriga företag i Stockholm kommun

Maria H
    Maria H: Supergoda muffins! Muffins tenderar att bli kompakta eller torra, eller i värsta fall både och. Men Munk o Muffin lyckas göra goda, fluffiga, färska muffins. De bästa jag har ätit i Stockholm. Dessutom riktigt goda smoothies och en trevlig kille bakom kassadisken.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?

• Olow S
    Olow S: Fantastiskt! Bikramyoga är en träningsform som ger hela kroppen en genomkörare i ca 40°C värme. Vackra lokaler som utstrålar lugn, ro och harmoni. Personalen är lugn och proffsig, samma personer i receptionen som sedan leder klasserna. Prisvärdheten kan diskuteras, prisbilden är likadan på de olika yogastudios som erbjuder just Bikram - oligopol kanske? Hade det inte varit för priset hade det blivit högsta betyg. Allt annat är på topp.
  • Karin P
    Karin P: Om du gillar basket kan jag rekommendera Eddie Brown, grym baskettränare från USA som leder öppen träning i Kärrtorpshallen på söndagar kl 17.30. Prestigelöst, roligare och billigare än gym.
  • K-P B
    K-P B: Sjukt bra luncher för bara en femtiolapp. Verkligen prisvärt även om man kanske inte intar maten i matsalen med alla de gamla tanterna och gubbarna på ålderdomshemmet!
  • Christian M
    Christian M: Käkade en helt fantastisk måltid förra helgen. Vi var 4 st, åt menyn med vinpaket som var bra sammansatt. Framför allt servicen var helt otrolig, bra avvägning mellan strikt professionellt och avslappnat. Tack Leijontornet för en fantastisk kväll!
  • Jakob J
    Jakob J: Var på Phil's Burger på Götagan i lördags och tycker att de levererade som vanligt. Tryffelburgaren satt där den skulle. Bra stämning. Grym service. Episk dressing. Det enda som fattades för full pott var att man inte kan beställa en vanlig stor stark, typ Falcon eller Norrlands, utan måste manövrera mellan en uppsjö av Ipor. Det närmast man kommer är en Mellerud som får betyget 2 av 5 kapsyler.
    Stefan Q
    Stefan Q: Bästa lunchstället i Marievik!
    NOEL H
    NOEL H: För de som saknar Jin & Peeters som låg på Kungsholmsstrand kan jag varmt rekommendera Steam på Kungsbroplan. Goda dumplings som serveras med soja samt en nudelsoppa smaksatt med kycklingbuljong, koriander och chili. Väldigt liten lokal med endast 5-6 sittplatser så det är mest lämpat för takeaway!
    Jakob J
    Jakob J: Lena på Stockholmfast är proffsig och det verkar som om hon jobbar jämt. Hon sålde min lägenhet i Birkastan och jag fick bra betalt. Jag skulle både rekommendera och anlita Lena igen!
  • Jakob J
    Jakob J: Först vill jag berätta att jag var in San Sebastian i somras och åt tapas, eller pintxos som det kallas där, varje dag i en vecka, så Sthlm Tapas i Birkastan hade rätt mycket att bevisa. Upplägget är som i alla andra tapas restauranger, välj tre till fem tapas, dela med din partner om du vill och njut av den goda maten. Varje tapas kostade 58 kronor styck så jag gick på de lite köttigare rätterna. Det blev spanska köttbullar i tomatsås, txistorraskorv och minihamburgare och jag måste säga att det var riktigt gott! De tapas som jag fick innehöll rätt mycket mat så jag blev faktiskt mätt på bara tre. Mitt sällskap gick på de vegetariska rätterna och pankofriterad kycklinglårfilé vilket var gott. Dock tyckte hon att man borde fått lite mer för 58 kronor alternativt billigare om man jämförde med storleken på mina kötträtter. En av recobollarna tillägnas serveringspersonalen som var mycket trevliga och förklarade på ett bra sätt hur saker och ting fungerar. Rekommenderas!
    Jakob J
    Jakob J: Igår var jag för första gången och såg Speedway på Gubbängens Ip. Hammarby gästades av Lejonen och jag måste säga att det var sjukt kul och spännande! Efter denna upplevelsen så har jag insett att Speedway måste upplevas live. Vilket ljud! Vilken fart! Detta hade jag helt och hållet missat när man någon gång sneglat åt tvns håll när Speedway varit på. Priset för motorfesten var och är rätt lågt, 180 kronor för inträde och 35 för en bamse korv, så för er som inte provat på Speedway än, GÖR DET!
  • Elina E
    Elina E: jag gick en kurs i höstas på Företagsuniversitet och jag är jättenöjd. Kursledaren var fenomenlt rolig och underhållande och lärde ut sin teknik på ett bra, enkelt och roligt sätt. Kursen hölls 2 dagar och båda dagarna fick vi äta lunch i Globens restaurang med utsikt över arenan. Visst är kurserna rätt så dyra, men kan man få det av jobbet är det absolut värt att gå någon av deras kurser. Kurserna vänder sig till företag (vilket man kan gissa sig till på namnet) och har kurser i allt du kan tänkas behöva när du jobbar. Jättefina lokaler i Globen Shoppings lokaler.
  • Lena C
    Lena C: Jag tror att Lisa Elmqvist måste vara ett av de absolut mest välsorterade fiskaffärer som finns att tillgå i stockholm. De säljer färsk fisk och skaldjur av bästa kvalitet över disk och ger utmärkta tillagningsråd och rekommenderar tillbehör för att ge den där riktigt bra känslan när man skall laga till en god lunch eller middag. Det är en upplevelse att bara gå dit och titta på allt som är smakfullt upplagt. Vid ett tillfälle var jag inbjuden på en middag där man abonnerat restaurangen och där vi själva fick rensa och bereda fisken efter instruktion av en mycket erfaren man (kallas säkert något speciellt när man har hans kunskap). Vi tillaga vår mat och åt sedan denna utsökta fisk och skaldjurssoppa med alla tänkbara goda och vällagade tillbehör. Kan varmt rekommenderas!
  • Ellis G
    Ellis G: Om jag ska läsa en nyhetstidning så är det SVD jag väljer. Mycket bra journalistik med intressanta och välformulerade inslag. Fri från skandaler och annan skit utan RIKTIGA nyheter. Grafiken är outstanding och är i världsklass. Synd att sporten känns lite nedbantat, nätupplagan håller också hög nivå. Visst den har sina brister här och var men överskådligt klår den ut sina konkurrenter. Tack för att ni förgyller min morgon.
  • 15 omdömen
    Elisabeth E
    Elisabeth E: Försökte ladda ner appen men gav upp efter en halvtimme. Dåligt med reklam som dyker upp i appen under tiden men laddar ner. Råkade flera gånger hamna på reklamermas hemsidor. Tidsödande och irriterande
  • Roza M
    Roza M: Gunnarssons bakverk är bland det bästa i Stockholm. Man blir aldrig besviken. Deras äppelpaj med perfeka vaniljsås är ett MÅSTE :- )Servicen är lite olika. Har suttit och fikat på plats ett par gånger tillsammans med min lilla son och vänner med barnvagn. Bra öppettider. Det negativa är att det saknas skötbord på deras toalett/toaletter.
  • Jakob J
    Jakob J: Var förbi på lunchen och tycker grabbarna på Texas Burger i Kungshallen är snabba och effektiva. Riktigt goda burgare, som vanligt kan tilläggas.
  • 2 omdömen
    Aron L
    Aron L: Man måste boka på nätet och godkänna att de tar 1500 kr för att komma och felsöka en diskmaskin. När sedan arbetet bara tar 20 minuter kostar det ändå 1500 bara för felsökningen. Och då är problemet inte ens löst, man får själv beställa det som behövs och montera det. Hutlöst dyrt! Ni borde skämmas!!
  • 5 omdömen
    Wladimir M
    Wladimir M: Trevlig bemötande av jätte duktiga frisörer, blir alltid nöjd när jag klipper mig hos dem. Kan värmt rekommendera dem.
  • RICCARDO B
    RICCARDO B: Alla advokater i byrån är mycket professionella och engagerade. De har blivit rekommenderade till mig av en annan kund, och det visade sig vara ett utmärkt förslag. Natali är den bästa familjeadvokaten i stan.
  • 15 omdömen
    Katarina B
    Katarina B: NU HAR JAG ANMÄLT. Ju fler vi är desto bättre! Det här företaget sysslar med bedräglig verksamhet. Beställde den så kallade ”Titanbrädan” eller ”Dala Titan”. Det man får är två bitar plåt om man valt att köpa två till rabatterat pris. Produkten är inte i närheten av utlovad kvalitet och utseende. De lägger också in fejkade länkar när man får mejl med uppdatering om beställningen. Jag ifrågasatte detta i ett mejl till företaget och fick till svar att systemet nog var överhettat för att det kom in så många ordrar.
  • 6 omdömen
    Heidi M
    Heidi M: Efter att ha väntat i över en timme, kom maten (utan ursäkt för förseningen). Tikka Masala var 5 kycklingklumpar i röd, tunn sås. Fullständigt smaklöst. Inga servitriser kom förbi vårat bord under hela måltiden. När vi skulle betala, var vi själva tvungna att gå in till baren. Ingen service där heller. Sämsta restaurangupplevelsen på länge.
  • Karolina R
    Karolina R: Jag betalade 2500:- för samma behandling som jag på alla andra salonger betalar 1500:-. Jag borde ha avtalat priset innan, om jag hade vetat att de skulle lura mig. Dessutom ville jag ha håret rakt avklippt, men frisören har helt förstört min lugg. Så alltså, den dyraste klippningen jag nånsin gjort, med det sämsta resultatet jag nånsin fått! Gå inte dit!
  • 4 omdömen
    John A
    John A: Antingen har ägarna bytts ut eller blivit snåla, för stället har gått från en rätt bra buffe till riktigt usel kvalite rakt igenom. SIsta gångerna har den varma maten har varit bränd eller sönderkokt, och frityrbollarna innehåller något som knappt kan kallas räkor. Lägg till detta att personalen som tidigare varit charmiga fast de knappt förstår svenska blivit riktigt otrevlig. Håll er borta tills de har bytt ägare igen eller skärpt till sig ordentligt.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?

• Cajsa J
    Cajsa J: Har bara testat deras wraps, än så länge, de är goda och fräscha. Tyvärr är personalen himla snorkig och har ett trist bemötande. Synd, det drar ner mitt betyg rejält.
1...2122232425...50
Gärdet  (33 st)
Gamla Stan  (25 st)
Liljeholmen  (24 st)
Västberga  (18 st)
Hammarby Sjöstad  (16 st)
Stadshagen  (15 st)
Högdalen  (14 st)