ERIK GUSTAV OLOF N:
Smidig att komma i kontakt med och flexibla utefter mina önskemål. Noggrann och trevlig besiktningsman. Upptäckte flera brister som tidigare besiktningsman missat vilket sparade mig mycket pengar. Snabba med återkoppling på besiktningen. Kan varmt rekommenderas.
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?
Sara S:
Ännu ett dumplingsställe som ploppat upp för oss dumplingsälskare. Beijing gör små och mycket goda dumplings med varierande innehåll, goda såser till och mycket prisvärt om man relaterar till motsvarande ställen i samma område. Kommer absolut besöka igen. Man blir inte vrålmätt men sådär skönt dumplingsmätt.
Frisse F:
Mitt barnbarn omhändertogs av samhället och kunde inte delta i det betalda lägret. Företaget vägrade betala tillbaka något eller låta oss byta till sommarläger.
Ett företag som sätter krass vinst före barn förtjänar inte annat än lägsta betyg.
Timea T:
Första uppdraget blev välgjort och för…
Första uppdraget blev välgjort och för priset som var fast.
Nästa uppdraget blev det mindre toppen. Fick prisförslag för 3 timmar med framförhållning att tiden kan bli mer. Det blev mer med 7 timmar (!) och ändå ett oavslutat jobb. Jag fick höra att det är ju jag som gick med att det kan bli mer tid, men hur i hela friden kan bli så mycket mer och ändå inte färdigt? På köpet fick massor med fimpar på gräsmattan. Nej, det var inte bra jobbat
Jonas T:
Kommer inte in om man har shorts en varm sommarkväll samtidigt som tjejer kommer in med kort kjol.. Hoppas det inte var för att jag är man och att jag är lite mörkare i huden.
Haider K:
väldigt otrevligt vid bokning av verkstad då vi har garanti på bilen. Första gången så hittar de inte felet och andra gången bär jag själv hittade felet och har bevis på det så vägra han på tidsbokningen boka tid och påstår att jag ska reperera felet själv då och sedan parkerar mitt samtal. till slut när jag har ringt en tredje gång och hamnat hos samma kille och när jag påstår att jag har spelat in samtalet då bokar han in tid en tid till mig. Så ska det inte vara vår bil är fr er garabtin är fr er och eftersom vi redan varit hos er engång för att hitta felet så ville vi komma in igen för att nu är nog felet hittat plus att kunden ska väl inte behandlas på det sättet. Efter detta kommer jag att bojkotta er..
Andreas H:
Tycker verkligen att Aftonbladet har god journalistik och förnyelsetänkande.
Jag är inte dummare än att jag förstår att samtliga tidningar, eller snarare all form av media vinklar och skriver osanningar.
Men utifrån neutralt perspektiv tycker jag Aftonbladet är helt klart bäst just nu!
Carl Mikael Linus M:
Varning för detta företag!
Går inte att logga in på ”mina sidor” och de hänvisar till att det är enda sättet att säga upp mitt ”abonnemang”.
1. Jag har inte OK:at ett abonnemang- bara köpt ett test. Fick en inloggning till en sida som jag aldrig kom in på. De hänvisar i mail till mig att det beror på att jag aldrig validerat mitt e-post adress? Varför skulle jag? Jag har inte beställt ett abonnemang, ville bara testa kaffet via ett engångsköp (framgick inte att det var ett abonnemang)
2. Har mailat (och fått svar) flera gånger där jag skriver att jag vill säga upp allt och bli raderad, ändå fortsätter de att skicka kaffe och dra pengar.
3. Har nu krävt rätten via GDPR att få all info de har på mig skickad till mig och sedan bli raderad. (Enligt lagen om ”rätten att bli glömd”)Har fått svar att det ska ske, men är fortfarande tvivlande då jag fick en låda kaffe i fredags igen i brevlådan.
Ett seriöst bolag med bra produkt hanterar inte kunder på detta sätt.
Det gör däremot SCAM företag!
Anette M:
Är det här Stockholms dyraste låssmed? Säkerhetsbrevlåda kostar 2200:- och montering kostar ca 2400:-
Om jag beställer från postgata så kostar brevlådan 1500:- med frakt och postförskott. Lådan tar ca 10 minuter att montera.
Det tar 8 min att gå hem till mig från Farsta Lås eller 5 min med bil!
Farsta Lås har en timpenning på 4800:-
Patricia A:
Extremely bad service, both on the spot in Val Thorens by their guides, and also from their office. They owe us money but ignore our calls and emails.
Horrible company with very poor quality and no customer service what so ever.
Henrik F:
Dök inte upp med tidigare bokad flytthjälp med bil och slutade att svara på telefon.
Står nu med allt packat men utan ngn flyttfirma.
Jätteroligt när man bara har en par dagar på sig innan den nya skall flytta in.
Aldrig mer Sofi Städ.
solodinner:
Här får man visad till ett bord och får absolut inte sätta sig på någon annan plats trots att restaurangen är nästintill helt tom. Har vänt och gått ut pga det otrevliga bemötandet. Varför ska jag bli drygt behandlad bara för att jag vill gå ut och äta ensam?
Ida A:
Var i spanien, lanzarote för en vecka sedan och handlade på deras butik. Köpte väska, plånbok och en nyårs klänning för under tusenlappen! Tycker att dom har riktigt bra kläder för bra priser!
Mats Stefan H:
Köp inget här.. riktigt dåligt, skulle boka pistolskytte, närmaste tid var om 7!!?? Månader.. krångligt/mkt svårt att få återbetalning. Spara era pengar..
Ardin A:
Seriöst föreningsdrivet lotteri där man kan vinna både saker och pengar. Har haft lott i ett år och vunnit fyra gånger. Har även vunnit flera gånger på den sk ”extrachansen”. Kul!
Krister Ronald J:
Dagens industri är den som säljer sin mamma och köper platspåsar för pengarna, man har en kundbas som man i stort sett har lurat sig till, lång uppsägningstid samt en mycket dyr tidning, skulle DI vara aktienoterat hade jag blankat dem hårt, affärsidén håller inte, man får bara fler och fler ovänner, ett gott råd är att tacka hövligt och sedan lägga på luren.
Thony N:
Kanske vår tids värsta trolltillhåll. Här hatas och förtalas det friskt, hur många trasiga människor lämnar denna site efter sig? I alla länder utom i Sverige får man hålla på att ärekränka dygnet runt utan repressalier. USCH!
NOEL H:
På tredje försöket lyckades vi få bord på Broms; en nyöppnad kvarterskrog på Karlavägen. Lokalerna är fräscha och man märker att de har satsat ordentligt på stället. Maten höll hög standard och var, delvis till min förvåning, inte överprissatt. Det i kombination med trevlig personal ger Broms en stark 4a. Rekommenderas!
Emma A:
Klädkedja som finns i de flesta lite större städer i Sverige. Jag tycker att man får vad man betalar för då det gäller deras plagg. Låga priser men ganska dålig kvalitét på plaggen. Ofta blir de noppiga eller går upp i sömmar. De får dock ofta in nyheter men å andra sidan är du aldrig ensam om plagget utan man ser ofta många på stan med samma plagg på sig. Gina tricot är en butik som verkar inrikta sig på personer i åldern 15-30 år.
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Stockholm?
Patrik S:
Brödet är färskt och mjukt. Oavsett vilken tid man köper.
Till skillnad från andra bagerier på Odengatan.
Lite väl dyrt bara, 7 kr för fralla?