AC Service i Stockholms län

Kör du med fönstrena öppna och svettas fortfarande i din bil? Kanske har AC:n fått sig en knäpp av att gå på högvarv i högsommarvärmen? Här på Reco.se har vi listat de bäst rekommenderade och aktuella bilverkstäderna som utför AC service i Stockholms län.

AC:n, eller luftkonditioneringen, i din bil finns där för att klimatet i din bil ska hålla en behaglig temperatur när du kör. AC anläggningen drar in luft utifrån och kyler den med hjälp av en rörlig vätska till den temperatur du önskar.

Om något spricker eller det i någon del i processen börjar läcka fungerar inte AC:n som den ska. Det kan då vara smart att göra en service på luftkonditioneringsanläggningen - laga det som är trasigt och fylla på ny vätska.

Orter i Stockholms län

Tore W
    Tore W: Bra bemötande och hjulskifte 15 minuter före avtalad tid - XPM107
  • 29 omdömen
    Jacob A
    Jacob A: Går alltid nå på telefon, tydliga kostnadsförslag innan inlämning, snabb service. Klockrent tummen upp
  • Saleh B
    Saleh B: Mycket seriös och proffesionell verkstad! Utmärkt service dessutom!
  • Blend M
    Blend M: Vilka härliga grabbar, jag bokade till för hjulinställning, slutade med att de fick såga mäta och göra mer otroligt mycket mer och jag betalade fortf bara för hjulinställningen. Rekommenderas!
  • 307 omdömen
    Mats Göran D
    Mats Göran D: Akut problem med ett bromsok i början på resa längre än trettio mil. Bra bemötande, de beställde reservdelar samtidigt som jag beställde reparation, för att spara tid. Mycket bra bemötande, och min förhoppning var att få hjälp samma dag. Fick bilen perfekt reparerad samma dag. Prisnivån stämde med vad jag förväntade mig. Snygg välskött verkstad, det kom till och med en servicemekaniker och frågade min vän som körde mig, och frågade om han fått hjälp. En bra verkstad som man som kund vill ha.
  • 88 omdömen
    Lars B
    Lars B: Fick snabbt tid för 8000 milsservice av min Range Rover samt byte av bromsbelägg. Bra priser, supertrevlig och kunnig personal. Kan varmt rekommendera Birka och dess personal!
  • Roland A
    Roland A: jag har alltid känt mig nöjd och trygg efter mina besök hos er. Ja har fått svar på alla mina frågor stora som små. Kominkatonen med er hat vart helt underbart. Tack för eran goda arbeten ni gör.:-)
  • 33 omdömen
    Kjell-gunnar P
    Kjell-gunnar P: JÄTTEBRA BEMÖTANDE OCH FINT UTFÖRT ARBETE
  • 147 omdömen
    Anna Birgitta P
    Anna Birgitta P: Mycket trevligt bemötande, städade lokaler och ett bra jobb som utfördes
  • 205 omdömen
    Åke K
    Åke K: Biltvätt, mycket bra service både vid in och utlämning. Upplever peronalen som mycket flexibla och hjälpsamma.
  • Leif S
    Leif S: Innehavaren av verkstaden, ”Magic”, har ett ett trevligt bemötande och är lätt komma överens med. Arbetet som var beställt genomfördes som avtalat och till ett pris som känns rätt. Då verkstaden dessutom ligger bra till geografiskt för mig har jag all anledning att återkomma.
  • Bengt A
    Bengt A: Bra bemötande proffsigt arbete Jag kan rekommendera verkstan.
  • Hans H
    Hans H: Bra och snabbt jobb. Trevlig personal.
  • Deniz A
    Deniz A: Rekommenderar starkt Snabb och vet vad han gör!
  • Birginia T
    Birginia T: Smidig service, även utan tidsbokning. Bra kvalité på utfört arbete.
  • Andersson Bilverkstad hjälper dig att hålla koll på minsta mönsterdjup och andra krav som gäller när du ska byta däck.
    Jeanette B
    Jeanette B: Har använt företaget till alla mina bilbehov, sen jag tog körkort mer än 10 år! Alltid fått bra och snabb service! Alltid så glada och trevliga! Verkar kunna trolla när man själv tror att de är skroten nästa ;)
  • 6 omdömen
    Shara J
    Shara J: Behövde akut hjälp med min bil då en plastkåpa under bilen släppt på E20! Åkte in till Keepers car och frågade om de kunde hjälpa mig! Trots att han höll på och jobba med en bil fick jag komma in och han fixade fast kåpan så nu kan jag rulla vidare! Tack så hemskt mycket Du gjorde min dag!! Till en liten slant dessutom :) Kommer definitivt tillbaka till er:)
  • 11 omdömen
    Happy D
    Happy D: Har just fått hjälp med min BMW 320i hos SBG. Mycket väl bemötande och återkoppling - vidare blev reparationen utförd inom respektabel tid, till bra pris och på fackmannamässigt vis. Rekommenderar SBG fullt ut, själv kommer jag inte gå till någon annan verkstad efter min erfarenhet av företaget.
  • Pär G
    Pär G: Bra utfört arbete på min bil. Fick vänta ett par veckor på en reservdel, men den felen åtgärdades fint. Tips: Ibland svarar dom inte på det nummer som står angivet på Mekonomens hemsida (Bromma). Jag hamnade alltid i telefonkö och kom aldrig fram. Ta reda på ett direktnummer om du vill ta kontakt.
  • Nikita K
    Nikita K: Trevlig bemötande. Tack för en bra service!
  • Mussie T
    Mussie T: Bytte drivrem och vattenpump och arbetet var väl gjort och fick trevligt bemötande och även rätt så bra pris. Enda negativa var arbetet med att byta kylvätskepumpen. Efter tömning av kylarvätskan fylldes endast i 4 liter kylvätska. Hela systemet rymmer 8,3 L. Efter bilen var klar och jag hade kört någon kilometer tändes en varning på SID om att kylvätskan var låg. Stannade bilen och öppnade huven där det luktade metall och behållaren var nästintill tom. Lät bilen stå avstängd ca en halvtimme och försökte ringa verkstaden utan något svar. Hade som bra var lite kylvätskeblandning i bak i bilen och fyllde på, hade ej tillräckligt dock. Körde försiktigt tillbaka till verkstaden där mekanikern hjälpte till och fyllde ända upp. Jag är tacksam att Saab har SID som varnar för annars hade jag ej märkt av det och kört ut på motorvägen med allvarliga motorskador till följd.
  • Johanna O
    Johanna O: Dålig kundservice, arroganta men snabbt och bra jobb med bilreparationen. Betyget dras ner väsentligt pga den usla kundservicen.
  • Liselotte F
    Liselotte F: Jag rekommenderar inte Arninge Bilservice! Efter att lampan för lågt oljetryck börjat lysa bokas tid hos Arninge Bilservice och bilen bärgas dit veckan före bokad tid. De lovar att titta på den så snart de har tid. Tiden går och dagen för den bokade tiden passerar utan att vi hör något. Dagen efter bokad tid ringer jag själv och frågar. Personen som svarar vet inget utan säger att de återkommer om en timme. De återkommer inte. Dagen efter, som är en fredag, ringer jag igen och de säger igen att de ska återkomma. Kl 13 ringer de och säger att de har tagit bort skräp och att bilen kan hämtas. Jag frågar vad det kostar men det har de inte "räknat på". Dessutom stänger de kl 14. Jag hinner förstås inte hämta bilen med en timmes varsel så den blir kvar över helgen. När jag hämtar bilen på måndagen vill de ha över 6000 kr! De har alltså haft bilen i nästan två veckor och har tagit bort litet skräp, ringer en timme före stängning på fredagen, utan att ha räknat på priset, och säger att bilen kan hämtas och när jag hämtar den på måndagen så vill de, utan att ha kommunicerat något om priset överhuvudtaget, ha över 6000 kr! Jag känner mig helt trollad. Usel kommunikation och jag litar inte alls på att jag har betalat ett rimligt pris för det jobb som har utförts på bilen.
  • Tomas B
    Tomas B: Varning! Ger inte specifikation på vilket jobb de utfört