Så trevligt bemötande, Ivan fixade glatt min punktering en fredag kl 16.20.
OKQ8 Bilservice Bandhagen
Vi är ett tryggt val när du behöver hjälp med bilen! Hög kvalitet och effektivitet präglar allt vi gör i verkstaden och vi vill alltid bemöta dig på ett trevligt och professionellt sätt. Vi bryr oss och vill att du ska trivas hos oss på Bandhagen Bilservice. Här kan du lämna in bilen för service och felsökning, olika typer...
167 omdömen om OKQ8 Bilservice Bandhagen
Reparation av bil. Underkänd på besiktningen, men också en felsökning med följande reparation. Är väldigt nöjd! Jag fick serviceminded bemöt
Ivan på OKQ8 Bilservice i Bandhagen är fantastiskt serviceminded, flexibel, snabb, tydlig och väldigt kompetent. Jag har lämnat in bilen vid ett flertal olika tillfällen under många år, alltifrån årlig service, hjälp med byte av svåråtkomliga glödlampor och vid punktering - alltid med ett vänligt bemötande, snabb hjälp och omtanke om den ekonomiska aspekten. Jag kan inte nog rekommendera Ivans tjänster och är så tacksam att jag har hittat en pålitlig och proffsig bilmekaniker!
Superbra bilverkstad. Fick service över förväntan. Problemet med byte av generatorn kunde blivit dyrt men verkstaden hittade annat fel och det blev betydligt billigare.kan verkligen rekommendera verkstaden. Väldigt bra bemötande.
Bokat tid 09.00 för Ac service med offert på 1124kr. Detta tar normalt 45min. Lämnar bilen och får vänta till 12.00 för att hämta. När jag
Positivt och professionellt bemötande
Service med personlig hjälp kan inte nog uppskattas Bo Ebbesen
Mycket snabb och proffsig hjälp med akut bromsproblem. Väldigt hög nivå på kundservicen!
Hög servicenivå. Alltid bra bemötande. Om jag ska rekommendera en verkstad så blir det denna!!
Väldigt bra service och trevligt bemötande. Allt går snabbt.
Bra bemötande Känns tryggt att lämna bilen på service här
Bra bemötande men har blivit lite dyra
Snabbt. Korrekt. Prisvärt. Trevligt bemötande.
lAlltid det lilla extra mottagandet i service!
Dags för 10.000 mila service. Självklart ringer jag Speedy Bilservice Vasastan trots att jag flyttat utanför stan. De är trevliga, proffsiga
Raskt och trevligt och kunnigt bemötande vid däckbyre
Alltid ett trevligt bemötande och snabb och superproffsig service. Rekommenderas!
Trevligt bemötande, mycket flexibla, duktiga och snabba.
Snabb och vänlig service även vid drop- in.
Hej Jag har inte varit hos er nu och reparerat bilen.. det var något år sedan Kolla gärna upp varför jag fick ett sms ang att betygssätta Er Satte en 3a då man va tvungen att ange något Mvh Anders Edfors
Vi är otroligt nöjda med STF Bilservice! Vi har alltid kunna lösa alla våra problem med bilen hos de. Snabb service, tydlig kommunikation oc
Snabb och smidigt bemötande vid byte av däck
Hjälp snabbt och proffsigt. Är det problem så fixar dom snabbt . Trevliga killar .
Trevligt bemötande från början. Hade tappat avgasröret men blev mottagen direkt trots proppfull verkstad. Supersnabbt jobb. Bra pris! Kommer
Bra återkoppling samt tips. Kunde vara lugnare i telefon. Mycket nöjd!
Bra och snabb service och väl utförda arbeten
Det här är verkligen verkstaden next door för mig så det kan inte bli bekvämare än så här! Däckförvaring och byte för en rimlig peng som lev
Alltid trevligt bemötande. Svar på de frågor jag unrat över. Lätt att få komma dit.
Han fixar mina bilar och har hand om mina däck. Allltid bra service hos dom.
Alltid trevligt bemötande och snabb återkoppling. Supernöjd!
Toppengrabbar! Bra priser och löser alla problem snabbt och smidigt.
Bra och snabb service, byte av vinterdäck till sommardäck.
Trevlig personal,hjälpsamma med mina frågor. Bra pris på vad som skulle utföras.
Trevligt bra service byt däck o service
Ärlig och kunnig verkstad. Brukar tvätta bilen som en extra service. Känns trevligt.
Mycket kunnig personal som var villig att ta sig en titt på drop-in, de var med och fattade beslut om hur problemet kunde lösas - då det gäl
Kunnig ansvarsfull personal och tydliga offerter. Goda råd för att hålla nere kostnader. Tryggt och nära!
Mycket trevligt bemötande och bra service
Härmed vill jag tacka Speedy Västberga så mycket både för deras gedigna arbete, för det trevliga bemötandet och för deras snabba hantering a
Vi hade inte beställt tid men ändå tog service killen hand om oss på bästa sätt när vi fått en pyspunka
Man tog sig omedelbart tid att göra en prognos och gav mig en rekommendation på vad jag kunde göra åt saken.
Bra service,allt finns.nära från där jag bor.
Snabb och bra service vid däckbyte
Alltid nöjd med Speedy! Snabba, kunniga och professionella - till bra priser.
Alltid smidig och professionell service.
Har haft bilen inne för service och dåfått ett mycket bra bemötande
Snabbt utfört men något dyrt med service.......................................
Skiftade däck mycket trevliga personer som fixade däcken
Alltid lika tryggt att anlita er!
Blir alltid hjälpt snabbt och vänligt ,kan inte så mycket själv om bilar men får allt förklarat och känner mig trygg
Bir alltid trevligt bemött. Förväntningarna uppfylls alltid till belåtenhet. Kan bara säga att jag är mycket nöjd
Hör byter jag oftast/alltid däck för säsongen. Inga problem: snabbt gjort och trevligt bemötande. Har även köpt nya däck och fått goda tips
Har haft en bra relation med verkstan och fått hjälp när jag behövt. Har på sista åren en liten större bil. Tyvärr kan jag inte längre få hjälp när det gäller skifte av däck. Skulle jag någon gång skaffa en vanlig bil och bo kvar i området så skulle jag återkomma som kund
Löser problem snabbt och enkelt
Grymt bra service!! Kan inte bli bättre när man verkligen behöver duktig kompetens för avancerad felsökning. Löser problemen genom lämpli
Väldigt mycket att bilverkstad personalen bemötande bra mot sina kunder. Bra jobbat också. Jag önskar de ett stort A.
Snabb och bra hjälp. Trevlig personal
Mycket nöjd och skulle åka igen när det är dags för service.
Trevlig och snabb service vid däckskifte
Väldigt nöjd med servicen, snabba och trevliga Kan varmt rekommendera dem //Magnus
Otroligt bemötande, frågar först vad det kostar att byta bromsar fram o bak, 3500 kr säger han Göran i telefon, lämnar in bilen dagen där på
Bra bemötande och hantering. God service på bilen. Allt fungerade som förväntat.
Som alltid trevligt bemötande. Snabb hjälp. Skifte av däck.
Göran & co på Speedy hjälpte mig på bästa vis. Toppenbra!
Däck skifte. Har goda erfarenheter av företaget sen tidigare.
Mycket väl bemött. Jag har inte tid att skriva mer.
Väldigt bra bemötande, kunnig och efektiv personal! Kommer absolut att försätta laga min bil hos dem! Jag rekomenderar alla varmt att besök
Bra bemött när jag anlitade er till Byte av olja och oljefilter
Oljeläckage, snabbt hanterat och på ett bra sätt.
Bytte Broms belägg och broms skivor, bra kundbemötande, kunde utförligt o bra visa exakt vad som gjorts och vad som bytts samt påvisa hur pa
Sedan ca 4 år tillbaka anlitar jag OK bilverkstad i Bandhagen. Jag valde den för att den ligger nära mitt boende. Brukar även tanka o tvätta bilen på denna OK. Jag är mkt nöjd med verkstadens service av min bil. Har även anlitat den flera gånger med småproblem. Har varit lätt att få tid, snabb service och trevligt bemötande!! Ninnie
Trevligt person, enkelt att prata med snabb och smidig affär.
Bra verkstad. Försöker alltid lösa problem. Väldigt trevliga.
Snabb toppservice däckbytevänligt bemötande
Aldrig haft bättre service än såhär. Inga dolda avgifter, snarare tvärtom! Dom drar av ingrepp från fakturan man redan skrivit på om dom vi
Reparationen i sig var ok. Men... Att en regskylt försvann - inte deras problem. Att bilen fick 10 st fågelskit på sig - inte deras proble