Bytt däck, bra jobb och bra bemötande.
AD Bilverkstad /Rapeedy AB
Ad Bilverkstad/Rapeedy är din bilexpert i Öster Haninge. Vi tar hand om både personbilar och mindre lastbilar. Vi hanterar allt från enkla oljeförändringar till komplicerade motorreparationer. Behöver du hjälp med däckbyte fixar vi det också. Förutom detta erbjuder vi: - Motordiagnoser - Oljebyte - Diverse olika servicepaket...
19 omdömen om AD Bilverkstad /Rapeedy AB
Snabb, trevlig och personlig service. Mycket nöjd med utförandet av jobbet som var in- och utvändig tvätt.
Bra bemötande proffsigt arbete Jag kan rekommendera verkstan.
Trevlig personal, bra service, tydlig offert.
Mycket nöjd och skulle åka igen när det är dags för service.
Bra trevlig bemötande och service. Trevliga kunniga personal
Bra bemötande! Hjälpsamma. Tog sej tid.
Renovering av AC mycket tillfreds !
Vänligt mottagande, snabb service.
Bokat tid 09.00 för Ac service med offert på 1124kr. Detta tar normalt 45min. Lämnar bilen och får vänta till 12.00 för att hämta. När jag
Det är bästa bilverkstad som jag har varit.
Kunnig personal,lätt att ha med göra , Åtgärdar problemet snabb o utan bekymmer,rekommenderar
Bra verkstad. Försöker alltid lösa problem. Väldigt trevliga.
Mycket bra bemötande. Bra priser med
utmärkt jobb med montering och balansering av mina nya däck.
Grymt bra service!! Kan inte bli bättre när man verkligen behöver duktig kompetens för avancerad felsökning. Löser problemen genom lämpli
Bra jobbat alla Rekommenderas Trevliga killar p bra priseok honom du behöver hjälp Roger Welin
Personalen som jobbade var väldigt trevliga och hjälpsamma och gjorde ett fantastiskt jobb. Kan varmt rekommendera!
Smidigt och enkelt med filterabonnemang. Inga problem vid uppsägning.
Fick hjälp med att lägga om mina däck på nya fälgar. Snabb service.
Det här är verkligen verkstaden next door för mig så det kan inte bli bekvämare än så här! Däckförvaring och byte för en rimlig peng som lev
De är ärliga, snabba och noggranna. Bra med Arbetskostnader .
De bytt min bils bromsar o jag är jätte nöjd med dem
Vi har alltid fått snabb hjälp,bra service och bra priser! Trevliga är dom också!
Grymt bra service. Mycket kunniga och hjälpsamma. Kan rekommendera starkt