Byggstäd i Stockholms län

Har ni precis renoverat, byggt om eller byggt nytt? Då är det troligtvis ganska dammigt i alla vrår och det kanske sitter kvar tejprester på vissa ställen? Låt en städfirma ta hand om ert byggstäd så att ni kan njuta av ert nya bygge i lugn och ro, skinande rent!

När ni äntligen klarat er igenom hela byggprojektet låter det antagligen inte som världens roligaste grej att putsa fönster, damma element och golvlister eller torka ur skåp och lådor.

Det finns ett stort antal firmor som erbjuder byggstäd i Stockholms län och de hjälper dig gärna med den där sista touchen på ditt drömbygge! Vi har listat aktuella och välrekommenderade byggstädare i Stockholms län för att göra letandet enkelt för dig.

När ni bokar byggstäd i Stockholms län kan det vara bra att tänka på att många städfirmor även utför flyttstäd och andra typer av städning och att det därför kan vara smart att boka en städning som ska ske vid månadsskiftet i god tid. Olika firmor har olika standard för vad de kallar en byggstädning - kom fram till vad du vill ha och hitta en städfirma som erbjuder just det!

Orter i Stockholms län
Lidingö  (1 st)
Norrtälje  (1 st)

Topp 25 byggstädare i Stockholms län

• Wazer A
    Wazer A: HEJ Väldigt nöjd med städningen och priser för hemstädning och fönsterputsning , testade några olika företag men tycker ACS AMAZING CLEANERS SWEDEN var överlägset bäst. Mitt hem är alltid välstädad och jag upplever även att de gör det lilla extra. Även lätt att få kontakt med företaget, de ger en bra service och är lyhörda. Mvh Wazer Al
  • Rena Hem Stockholm

Verifierat företag
    329 omdömen
    Rena Hem erbjuder städhjälp hemma som exempelvis veckostädningar, flyttstädning, storstädning och fönsterputsning samt hushållsnära tjänster.
    Erik M
    Erik M: Vi har alltid blivit väldigt bra bemötta! Rena hem anstränger sig för att du som kund ska vara nöjd! Kan starkt rekomendera dom. Skulle du inte vara nöjd med din städare så föreslår dom gärna en ny.
  • Antonio S
    Antonio S: Professionellt , smidigt och väldigt bra!
  • Susanne B
    Susanne B: Noggranna och bra service. Har ett trevligt bemötande och för det mesta kommer samma person och städar vilket underlättar.
  • Daniel H
    Daniel H: Flyttstäd, super nöjd med resultatet och smidigt utfört.
  • Deo M
    Deo M: Hejsan. Jag köpte städning och jag fick bemöta företag hemma hos mig när de gjorde reklam förra året. Jag är jätte nöjd med tjänsten , Företaget har duktiga och snälla personal. Jag rekommenderar alla som vill ha hjälp med städningen att kontakta företag. Tack så mycket för hjälpen.
  • Kristina C
    Kristina C: Trevligt bemötande vid bokning samt av personal på plats. Köpte en prova-på-städning och var supernöjd så jag bokade ett abonnemang på hemstädning. Har provat andra städfirmor innan men upplevde att Viktorijas gjorde det där lilla extra som de inte hade behövt göra men som förhöjde resultatet.
  • Rent och snyggt i hemmet eller på företaget? Kolla enkelt vad det skulle kosta genom att skicka en offert till oss, så svarar vi så fort vi kan.
    Jonathan J
    Jonathan J: Jag köpte en flyttstädning mitt under industrisemestern med mycket kort varsel. ER kunde leverera en omfattande städning på samma vecka. Jag behövde dessutom hjälp att lämna över nyckeln till fastighetsägaren, vilket de gjorde utan besvär med en mycket blygsam tilläggsavgift. Bra jobbat!
  • Carolina  P
    Carolina P: Four Nordic Group jobbade hos oss förra hösten, det gällde reparation av badrum, ny tak och målning. Elektriska reparationer ingick också i paketet. Vi var väldigt nöjda med arbetet och resultatet. Det gjordes inom tidsramarna och med kvalitet. Four Nordic Group var profsiga, informerar om vad som gäller och pratade med oss om något förändras i planering eller materiall. Vi uppskattade detta väldigt mycket. Skulle absolut ta en ny offert för näst kommande arbete! Mvh, Carolina Poggio 07072.....
  • Välkommen till Amadeus / Städenergi AB! Vi erbjuder massor av städtjänster, allt från hemstäd till sanering eller trädgårdsskötsel. Kontakta oss för en offert.
    JOHAN F
    JOHAN F: Bokade en storstädning i god tid innan, fick meddelande dagen innan städningen att den skulle ske på eftermiddagen på en fredag. Önskade dock att det skulle ske på förmiddagen. Det gick inte att ringa till företaget så jag åkte till kontoret och blev trevligt bemött med bra hjälp. Efter städningen upptäcktes dock tydliga missar som att dammsuga och våttorka golv , eller damma av samtliga ytor. Ett uppenbart försök av personalen att kunden inte skulle upptäcka det, eller bry sig om att uppmärksamma det. Badrum och kök var bra rengjorda. Fick 430 kr avdrag på fakturan som skulle varit på 2430 kr. Hade önskat mer. Fakturan kom aldrig, istället kom en påminnelse utan påminnelseavgift.
  • Mattheus H
    Mattheus H: Flexibla, duktiga och väldigt schyssta. Alltid tillgängliga och löser alltid med flytt/inför visning städning efter våra önskemål. Har rekommenderat Min Städare Stockholm till flera och kommer fortsätta göra det. /Mattheus Hanna Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
  • Kristina A
    Kristina A: Ett mycket bra och pålitligt företag med trevlig och serviceinriktad personal. Alla fönster i huset blev skinande rena.
  • Kajsa J
    Kajsa J: Vi är jättenöjda med servicen på VanadisCare. I flytten var man serviceinriktad och frågade hela tiden hur vi ville ha det. Man var också väldigt.aktsam med våra möbler. Att man även kunde ta hand om städningen gjorde flytten extra smidig och prisvärd.
  • Peter A
    Peter A: Ett par städtimmar två ggr i månaden. Bemötandet har varit. från städpersonal, kundtjänst till ledning toppen. En nyckel har kommit bort och det har inte varit något snack om att inte byta lås. Juste och bra inställning. Städpersonalen har varit mycket tillmötesgående och trevliga samt gör ett bra jobb.
  • Marika L
    Marika L: Trevligt och professionellt bemötande, det är en fröjd att komma hem den dagen då vi har haft städning.
  • Björn W
    Björn W: Holperen tog hand om en storstädning hos oss i dagarna, väldigt trevligt och proffsigt bemötande från första kontakt till avslutat uppdrag. Kändes väldigt skönt att komma hem till en "ny" lägenhet:) Inte billigast, men definitivt värt varenda krona.
  • Azzeddine F
    Azzeddine F: Everything was handled flawlessly, and our expectations were completely met. Incredibly professional and fantastic service—I highly recommend them. Team Vaslim is truly the best. Thank you!
  • Håkan B
    Håkan B: Bra utfört arbete och trevligt bemötande!
  • Charlotte S
    Charlotte S: Gänget kom redan klockan 9 på morgonen. Trevliga killar som verkligen tog sitt jobb på allvar. Så rent och fint överallt. Tack
  • Gösta J
    Gösta J: Superbra kommunikation, jobbet utfört mycket bra och inom utlovad tid. Dessutom mycket prisvärt. Anlitar dem gärna igen!
  • Stefan E
    Stefan E: Efter att flera företag tackat nej p.g.a. våra markförhållanden till att hjälpa oss med ett dräningsarbete, kontaktade vi Hjälper SWE AB. Arbetsledaren Ivan kom och sa att jobbet som skulle utföras var det inga problem med. Efter någon vecka fick vi en offert, väl specificerad på alla önskvärda sätt och vi tackade ja. Så tog det bara någon vecka så var arbetet i full gång. Resultatet: Vi är otroligt nöjda. Trevliga människor, professionnellt utfört arbete på alla sätt. Fakturan kom med kopior på alla utläggskvitton, helt i enlighet med vad som avtalats. Kan varmt rekommenderas!
  • Dick H
    Dick H: Jama städ har överträffat våra högt ställda förväntningar. Filosofiska
  • Viorica H
    Viorica H: Som tiden räcker alldrig, har jag städ hjälp från Elit Luxe Service. Efter en telefon samtal har vi bokat en tid med företagsägaren. Respekten, god information, rådgivning samt lyhördhet och humanität är det starkaste företags sidan. Personalen har god kunskap och bra öga så de vet vad ska göras även mer än jag har skrivit i kontraktet. Det varmar i hjärtan när jag är hemma och allt är det så rent, fint städad så jag kan bringa min tid med mina nära. Stor tack. Varmt rekommenderar.
  • TN Entreprenad i Stockholm AB

Verifierat företag
    18 omdömen
    Lena C
    Lena C: Snabba pålitliga och trevliga- rekommenderar!
  • Johannes A
    Johannes A: Seriöst och pålitligt, rekomederas farmt :-)