Byggstäd i Stockholms län

Har ni precis renoverat, byggt om eller byggt nytt? Då är det troligtvis ganska dammigt i alla vrår och det kanske sitter kvar tejprester på vissa ställen? Låt en städfirma ta hand om ert byggstäd så att ni kan njuta av ert nya bygge i lugn och ro, skinande rent!

När ni äntligen klarat er igenom hela byggprojektet låter det antagligen inte som världens roligaste grej att putsa fönster, damma element och golvlister eller torka ur skåp och lådor.

Det finns ett stort antal firmor som erbjuder byggstäd i Stockholms län och de hjälper dig gärna med den där sista touchen på ditt drömbygge! Vi har listat aktuella och välrekommenderade byggstädare i Stockholms län för att göra letandet enkelt för dig.

När ni bokar byggstäd i Stockholms län kan det vara bra att tänka på att många städfirmor även utför flyttstäd och andra typer av städning och att det därför kan vara smart att boka en städning som ska ske vid månadsskiftet i god tid. Olika firmor har olika standard för vad de kallar en byggstädning - kom fram till vad du vill ha och hitta en städfirma som erbjuder just det!

Orter i Stockholms län

Topp 25 byggstädare i Stockholms län

• Rentspecialisten

50 omdömen
    Maria W
    Maria W: Mycket vänligt bemötande och väl genomförd städning. Rekommenderas!
  • Kleen Hem i Stockholm

92 omdömen
    Smidig och snabb städning med oss på Kleen Hem!
    Preeti V
    Preeti V: Bra hemstädning, alltid samma personal som kommer. Personal är trevliga.
  • A&B Kvalitet AB

40 omdömen
    Peter C
    Peter C: Jag fick snabb hjälp när jag var i tidsnöd med en flyttstädning. Dom kunde skicka en personal med en dags varsel och arbetet blev bra gjort!
  • AL Städservice AB

38 omdömen
    Karolina B
    Karolina B: Imishka är helt fantastisk, hon fixar allting, bra kommunikation, inga problem med små ändringar osv. Städningen är toppen varje gång, inklusive strykning. Vi är väldigt nöjda!!
  • VIFIX Service

147 omdömen
    VFX renovering och städ erbjuder ett brett utbud av städ- och renoveringstjänster. Vi arbetar i hela Stockholms län. Välkommen till oss!
    BO K
    BO K: Har använt VFIX från och till och tyvärr och oftast har det varit bra men tyvärr jag jag på senare tid blivit besviken ett par gånger. På senaste "städningen" beställde jag 7 tim. Jag gick ut i ett ärende och endast sonen var hemma. När jag kom hem så meddelande sonen att den som städat gick redan efter 5 tim. När jag sen tittade runt så upptäckte jag att det inte var dammsuget under soffor, inte var dammtorkat på hyllor högre upp eller ovanpå skåp samt att golvet i några rum var smutsigt och man verkade inte ha torkat golvet ordentligt. Jag klagade och fick rabatt på fakturan men det viktigaste hade varit att få ordentligt städat vilket jag inte fick av en person som tydligen inte orkade stanna hela den köpta tiden på 7 tim. Nästa gång väljer jag ett annat städbolag.
  • Mattias Å
    Mattias Å: Trevligt bemötande. Mycket klara instruktioner från deras sida. Allting var extremt välstädat och vi känner oss mycket nöjda med våran beställda städflytt.
  • Södertörns Städ

48 omdömen
    Välkommen till Södertörns Städ - Vi är experter på städning och värnar om din trygghet.
    Helge K
    Helge K: Strålande flyttstädning till ett bra pris, bra bemötande och utmärkt service.
  • Vi på Etab relocation AB har en gedigen erfarenhet av flyttbranschen och flyttar inom hela Sverige. Varmt välkommen till oss!
    Bengt F
    Bengt F: Otroligt professionella och snabba. Löste en stor och komplicerad flytt för oss till fullkomlig belåtenhet.
  • Våra professionella, utbildade medarbetare vet exakt vad som krävs för att den nya ägaren eller besiktningsmannen ska godkänna städningen.
    Caroline B
    Caroline B: Alltid smutsigt efter städ, går och pratar i telefon istället för att städa. Min man sa ändå till. Inte dammsugit eller dammat.
  • Christina L
    Christina L: Vi blev mycket väl bemötta vid kontakt med dem och vi är mycket nöjda med städningen och fönsterputsning. Trevlig personal och snabb och effektiv städning.
  • Vanja M
    Vanja M: Så nöjd! Bra bemötande och städningen får högsta betyg. Kan verkligen rekommendera.
  • BA Prima Care AB

168 omdömen
    Välkommen till Prima Care, ett företag som hjälper dig att frigöra tid till saker som är viktiga för dig. Prima Care erbjuder hemstädning med mycket erfaren personal och 100% kundgaranti!
    Marja K
    Marja K: Hade svårt att utsätta någon för städningen av vårt stökiga, katthåriga hem, men jag borde inte ha oroat mig. BA Prima Care tog hand om allt föredömligt. Städaren var trevlig, lyhörd och mycket noggrann.
  • Lena T
    Lena T: Noggrann städning. Stort engagemang. Punktliga.
  • Tyresö 24 Facility Management AB

199 omdömen
    Tyresö 24 Facility Management hjälper dig snabbt och genom enkel kontakt med diverse städtjänster. Välkommen!
    Emma N
    Emma N: Alltid en fin känsla att komma hem till nystädat!
  • Tobias A
    Tobias A: Fantastisk kvalitet och service! Vi anlitade Kista Bygg & Städ till att lägga om ett 140 kvm stort trågolv (som var dåligt lagt av dom vi köpte golvet av). De gjorde ett helt otroligt proffsigt arbete. Mycket bra genomför arbete och väldigt trevlig & kommunikativ personal! Rekommenderar verkligen.
  • GEO LOKALVÅRD AB

46 omdömen
    Bo W
    Bo W: Hej ett trevligt bemötande och bra städning av trevliga tjejer! En kran gick sönder men blev utbytt med en ny! Jag rekommenderar dom gärna!!
  • Välkommen till Rozen Clean AB om du vill ha städhjälp av bästa kvalitet! Vi jobbar i hela Stockholm, Uppsala och Nyköping och har som mål att alltid ge den bästa servicen.
    Caroline Kerstin G
    Caroline Kerstin G: Som långvarigt kund kan jag inte klagar på nåt! ALLA städerskor som vi haft under åren är alltid i god tid, pålitligt och lyssna noggrant på våra önskemål. Har städning varannan vecka och är väldigt nöjd. Känns rent och snyggt när hon lämnar; utan slöseri av rengöringsmedel eller annat material. TACK
  • Med en av marknadens bästa priser och ett kundfokus som är viktigast av allt ser vi till att du får en trygg städservice! Välkommen till Din Bygg & Städ
    Petter J
    Petter J: Räddande änglar i nöden! Snabb, proffsig och därtill supertrevlig hjälp med flyttstädning. Rekommenderas varmt! Hoppas att företag som dessa når framgång - det har de förtjänat!
  • Clean Living AB

239 omdömen
    Clean Living har nästan 20 års erfarenhet och erbjuder städning till både privatpersoner och företag med 100% nöjd kund garanti och 100% trygghetsgaranti.
    Yvonne E
    Yvonne E: Anlitade clean living för både flyttstädning och flytthjälp. De var punktliga, noggranna, trevliga och hjälpsamma. Rekommenderas!
  • Michael J
    Michael J: Vi fick en offert från Eliz över telefon, där de berättade om vad som ingår och vad som inte ingår i den. De levererade flyttkartonger på överenskommen tid, och var mycket punktliga när de kom med våran leverans. Under själva flytten gjorde de ett fantastiskt jobb - vi hade mycket saker att flytta och de utförde det perfekt. Flyttstädningen var också utmärkt utförd. När vi behövde komplettera städningen kunde vi enkelt kontakta företaget och de kom tillbaka och gjorde det åt oss utan några problem. Sammanfattningsvis rekommenderar vi Eliz för både flytt och städ, tack vare deras professionella och hjälpsamma beteende.
  • Carlsten G
    Carlsten G: Bra service och städning. Vi är väldigt nöjda.
  • Vretens Städ har funnits i 30 år och erbjuder städtjänster till företag och privatpersoner över hela Stockholm med fokus på högkvalitativt utförande och kundnöjdhet.
    Bernt A
    Bernt A: Jag tycker dom är bra. Ser alltid till att hålla deadlines och bli färdiga i tid till inflyttningar och besiktningar, med bra kvalitet.
  • Emil L
    Emil L: Rapidstäd utförde flytt och städhjälp. Jag är väldigt nöjd med deras jobb. Mycket bra bemötande
  • Vår ambition är att vara Stockholms trevligaste och mest flexibla städbolag!
    Kicki L
    Kicki L: Jag fick rekommendation av min son och hans familj som har anlitat Finfina i många år med hemstädning. Är jättenöjd...….personalen kommer i tid och gör ett strålande jobb.
  • Karin S
    Karin S: Mycket bra. Lätt att komma i kontakt med kundservice Vi kunde tillsammans lösa oförväntade bekymmer som uppstod under städningen. Glad personal. Kundservice hjälpte till då det var svårt att kommunicera med städpersonal på grund av språkproblem.