Elektronikservice i Stockholms län

Solna  (1 st)
Österåker  (1 st)

Topp 21 elektronikservicefirmor i Stockholms län

• Isabella Beatriz H
    Isabella Beatriz H: Jag köpte en klocka & blev väldigt bra bemött. Personalen var väldigt trevlig och man fick den hjälp man behövde. Super nice verkligen.
  • Hot Help

753 omdömen
    Teknik- och datorstrul? Vi på Hot Help hjälper dig att få bukt med problemen, oavsett vad det gäller.
    Lars T
    Lars T: Snabb service och kunnig personal.
  • Hjorthagens EL AB

87 omdömen
    Kristian W
    Kristian W: Installation av utebelysning och fläkt. Mycket bra kommunikation och snygg installation! Kan absolut rekommendera!
  • Miomir O
    Miomir O: Vi är en BRF som just fått 43 laddboxar och är supernöjda! Chargebuddy var alltid tillgängliga för frågor, mycket snabb och professionell installation och trevligt bemötande. Betaltjänsten funkar perfekt också. 10/10 helt klart!
  • J. Rhodins El AB

32 omdömen
    Calle H
    Calle H: Väldigt vänlig och proffsig kille. Har anlitat han flera gånger för olika jobb i vår lägenhet, är noggrann och snabb. Är supernöjd med hans insatser.
  • 39 omdömen
    Gabriel M
    Gabriel M: Genomförde en renovering av mitt kök och genomgående snickeri i min bostad. Var inget annat en helt nöjd av Dahlkar Bygg! Väldigt kommunikativ, noga med sitt utförande och håller som lovat både efter tidsplan o standard!! Helt över min förväntan och oerhört nöjd med deras insats!!!
  • Sv Elteknik AB

37 omdömen
    Svenska Elspecialisten AB utföra alla typer av elinstallationer – från planering och rådgivning till installation och underhåll. Detta gäller både större och mindre uppgifter för privat, företag och b...
    Peter S
    Peter S: Tack för ett proffsigt jobb (Svenska El.. i Segeltorp - Kommer med bra förslag anpassade till det jag önskade. - Svarade snabbt i kommunikation via email - Kom när de skulle - Höll vad de lovade - Bra utfört jobb Sen att de var trevliga o lätta att ha att göra med gjorde inte saken sämre. Nu har vi fantastisk kyla på övervåningen utförd av en mkt kompetent maskin som drar förvånansvärt lite el (förbrukning syns i appen) Styr med telefonen och rösten. Peter
  • Peter L
    Peter L: Bra och trevlig kontakt. Dock hade jag svårt att få kontakt med Maurisz vid några tillfällen. Skulle gärna vilja något snabbare ha prisförslag och genomförande. Dock är jag mycket nöjd med firman och Mariusz som person. Bra person.
  • Valeria B
    Valeria B: Installerat laddboxen i garaget, fått snabb och professionellt hjälp, varmt rekommendera bolaget.
  • Hanna S
    Hanna S: Kom snabbt och gjorde ett jättebra jobb, bra bemötande!
  • 14 omdömen
    Periasami S
    Periasami S: I have asked for Hybrid blowers quote, and response received is very good and faster.
  • 12 omdömen
    MICHAEL N
    MICHAEL N: Den här butiken är ett skämt med tanke på nivån dom gärna vill ligga på - lämnade in en förstärkare för en enklare service och blev inte nöjd med resultatet. Att försöka kontakta ansvarig var knepigt, definitivt per telefon och till slut tappade jag tålamodet med Robert som utfört arbetet. Med ofattbar hög svansföring beskyllde nämnd person att problemet orsakats av mig som kund och att dom inte under några omständigheter skulle vara behjälpliga med att rätta till felet. För att försäkra sig om att jag skulle förstå deras inställning till mig som kund meddelade dom också att dom varskott en rad namngivna serviceinstanser i Sverige och hänvisade mig utomlands. Vare sig du är en kund med liten eller stor plånbok avråder jag bestämt från att ha att göra med denna butik och uppenbarligen är jag inte den enda. Deras misstag kostade mig 12.000 kr att åtgärda och det har dom både per mail och muntligen vägrat ersätta mig för - trots att jag har kvitto och garanti på arbetet. Under all kritik.
  • Susanne E
    Susanne E: Solstråles El o Gräv Entreprenad levererade 100% av vad vad vi beställde av dem. Trevliga, kom alltid på utsatt tid o levererade varje gång. Vi är så nöjda att vi tog kontakt med just det företaget. Kan verkligen rekommendera dem!
  • Rasmus L
    Rasmus L: Väldigt bra igenom! Mikail på Elium drog el till induktionshäll och övrig el i köket. Väldigt proffsigt och snyggt, och det märks att han själv vill få det bra. Dessutom snabb och bra kommunikation hela vägen. Mycket nöjd och kan varmt rekommendera!
  • Mats M
    Mats M: Kontaktade Ljud och Bild/Jannis på vinst och förlust angående reparation av elektronik i ett teleskop. Är ingen produkt som man normalt vänder sig till någon som håller på med hemelektronik. Lite tveksamheter initialt men Janis åtog sig att försöka hitta felet. Efter att ha felsökt kunde Janis konstatera var felet fanns på kretskortet. Efter en del diskuterande kom vi fram till att det behövdes ett nytt kretskort. Kan tilläggas att teleskopet har mer än 20 år på nacken! Janis hade gjort viss efterforskning och funnit kortet på en engelsk hemsida men dessvärre slut. I alla fall hittades ett motsvarande begagnat kretskort hos en återförsäljare. Begagnat ja, Jannis kunde konstatera att en del på kortet var bränt men även detta fixades av Jannis. Så ett stort tack till Ljud och Bild/Jannis för ett professionellt bemötande och att du inte gav upp med mitt numera fungerande teleskop. /Mats Magnusson
  • Hans I
    Hans I: Förr var detta en av mina leverantörer av hifi-komponenter för min firma. Alltid trevlig, mycket kompetent.
  • James H
    James H: Absolutely outstanding! A young company that provides their promisses. Always on time and a perfect performance every time!
  • robin  t
    robin t: Jag som driver företaget skulle istället vilja varna stort om skribent S. Hennes inlägg och omdömen är ren fantasi. Hon är väl känd av polis och har förekommit i många utredningar. Många företag har tyvärr blivit lurade av den här personen. Företag som jag har varit i kontakt med kan styrka detta! Och jag har dessutom gått om referenser som kan bevisa att mitt utförande av arbeten är mycket gott och alltså rena motsatsen av vad den här männsikan försöker ge en svartmålad bild av.
  • Birgitta L
    Birgitta L: Otroligt duktig, trevlig och hjälpsam person. Såg till att min svärmor (95:år) TV blev lagad. Vi bor 10 mil ifrån henne. Heder åt så hjälpsamma reparatörer. ==== Duktig och mycket ödmjuk reparatör.Ser till kundens bästa. Tack för STOR hjälp/ B Lundgren
  • Per E
    Per E: Schubert är enormt tillmötesgående och hjälpsam. Servicen är tekniskt av högsta klass. Eftersom det är en hobbyverksamhet kan leveransen vara långsam.
  • rolf h
    rolf h: Handlade nyligen tyvärr en dator av dem. Fick lite problem med en funktion och gick till dem för att få lite teknisk support. Får då svaret att han vill ha 250 kr för att befatta sig med problemet. Vägrar att ens titta på datorn. Har ju garanti men vet nu inte ens om det skulle vara något fel på den nya datorn. Kommer ALDRIG mer att handla hos dem och avråder alla från andra att handla där.