Vi hade en utmärkt upplevelse att sälja vårt hus, tack vare vår fastighetsmäklares professionalism och engagemang. Från början till slut blev vi bemötta med omsorg, respekt och tydlig kommunikation. Våra förväntningar var höga och vår kontaktperson överträffade dem genom att ge expertråd, en smidig försäljningsprocess och fantastiska resultat. Deras uppmärksamhet på detaljer och engagemang gjorde hela upplevelsen stressfri och framgångsrik. Rekommenderas varmt!
Svensk Fastighetsförmedling Motala
Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Motala! Motala ligger vid fina Göta kanal och är känt som Östergötlands sjöstad. Här hittar du boenden intill den välkomnande hamnen och kan hitta både lägenheter och villor i världsklass i närheten av naturen. Vi på Svensk fastighetsförmedlings mäklarkontor hjälper dig till drömboendet,...
334 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Motala
Sedan starten hos Reco 2016
Hjärtligt tack för er fantastiska rekommendation och för förtroendet att få hjälpa er med försäljningen! Detta är det bästa kvittot som jag som mäklare kan få och det glädjer mig att höra att ni är nöjda med hanteringen & med Aktiv Matchning. Ta hand om er så ses vi framöver! Hälsa familjen Glad påsk! Varma hälsningar, Emma Nilsare
En proffsig och personlig upplevelse från första kontakt till avslutad affär. En mäklare som gör allt för att det ska bli så bra och smidigt för alla parter. Inger förtroende med sina höga kompetens och närvaro. Tack Emma.
Tusen tack Gordan för ditt fina omdöme, det värmer att höra att ni är nöjda med hanteringen. Vi ses och hörs framåt! Ta hand om er & glad påsk! Bästa hälsningar Emma Nilsare
Mäklaren Emma får mina varmaste rekommendationer! Väldigt påläst och nogrann samtidigt som hon arbetar väldigt effektivt. Kunde inte varit mer nöjd med både köp och försäljning. Gjorde allt i sin makt för att samtliga parter blev supernöjda ✨
Tack snälla för din fina rekommendation Sanja och stort tack till förtroendet! Det har vart en ära att fått hjälpa er med både er försäljning och med ert nya hus! Jag är övertygad om at ni kommer att trivas hela familjen. Glad påsk! Bästa hälsningar Emma Nilsare
Kunnig och proffsig mäklare med hög kompetens och snabb att svara på våra frågor.
Tack snälla Daniel för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme om mig! Och stort tack för förtroendet att jag fått hjälpa er med både försäljning och att hitta ert nya hus! Ert nya hus i Borensberg kommer att passa perfekt för er familj. Vi hörs av om ni har några mer frågor annars ses vi på tillträdet! Bästa hälsningar Emma Nilsare
Trevligt och proffsigt bemötande. Alltid hjälpsamma!
Tusen tack för din rekommendation Emmilie och stort tack för förtroendet att jag fått hjälpa er med både försäljning och att hitta ert nya hus! Tajmingen klaffade väldigt bra med båda delarna. Vi hörs av om ni har några mer frågor annars ses vi på tillträdet! Bästa hälsningar Emma Nilsare
Väldigt trevlig och tillmötesgående. Svarade på våra frågor och hade inte mäklaren svaren så fick vi svar så fort de bara gick vilket var väldigt bra. Väldigt tydlig och gav exempel på alla paragrafer så man fick en tydligare förståelse om vad de handlade om.
Tack för ditt fina omdöme Elias! Det har vart en ära att få hjälpa er att hitta ert drömhus i fina Klockrike. Vi ses på tillträdet! Bästa hälsningar Emma Nilsare
Trevligt, tillmötes gående och svarade på frågor vi hade. Mäklaren levde upp och mer där till på våra förväntningar. Noggrann och gav bra information.
Hjärtligt tack för ditt fina omdöme! Vi ses snart! Varmt hälsningar Amanda Edlund
Jätte bra. ¡¡!!!!!¡!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stort tack Milan och Elvira för er förtroende med er fina lägenhet! Vi ses på tillträdet! :) Varma hälsningar Amanda Edlund
Vi sålde vårt hus med hjälp av Emma Nilsare på Svensk Fastighetsförmedling, Motala. Vi är nöjda med precis allting gällande affären. Emma är otroligt proffsig och kunnig. Hon lyssande på våra önskemål och allting kändes väldigt tryggt med henne som mäklare. Om vi säljer hus igen är det givet att vi kontaktar Emma även för den affären.
Wow vilken fin rekommendation från er Sofie! Stort tack för förtroendet, det har vart en ära att få hjälpa er med husförsäljningen och jag hjälper er gärna igen. Vi hörs & ses på tillträdet! Bästa hälsningar Emma Nilsare
Bra kundbemötande och service. Amanda gick in för att hitta rätt objekt till oss, vilket vi uppskattade.
Vi fick bra vägledning efter att vi beskrivit vad vi var ute efter och mäklaren var lättillgänglig när man hade funderingar över hela köpprocessen. En nackdel var att man inte hörde med köparna om vem som skulle stå först på kontraktet. Nu ringer alla säljare fel person och saker tar mycket längre tid bara för det. De få som kontaktar rätt person refererar fortfarande till fel person och sånt blir irriterande. Jag och min fästmö tycker att det är tråkigt då vi båda är ense om vem som ska hålla i sånt och vem som är bättre...
Tusen tack för att ni tog er tid att skriva ett omdöme och ännu en gång stort grattis till ert fantastiska hus! Har varit superkul att få hjälpa er att hitta ert nästa hem! Vi ses på tillträdet! Varma hälsningar Amanda Edlund
Stort tack till Emma för ett seriöst och professionellt bemötande. Hon har genom hela processen varit saklig och tydlig. Hon har varit tillgänglig och kommunicerat snabbt. Har ett mycket gott intryck av hur den här mäklarbyrån arbetar och kan varmt rekommendera Emma som mäklare.
Stort tack för ditt fina omdöme Sofia, det värmer i hjärtat! Och tusen tack för förtroendet till att sälja din bostad samt att få hjälpa er även med husköpet. Vi ses på tillträdet! Bästa hälsningar Emma Nilsare
Bara positivt att säja om min köp via Svensk fastighetsförmedling i Motala /Vaddstena Bra bemötande, snabb hantering, tydlig i vad som skall ske, lösningsorienterad Rekommenderar SF ! Stort tack till Emma Nilsare
Stort tack för ditt fina omdöme Carola och grattis till en super fin lägenhet! Jag har gjort mitt bästa för att det ska kännas så tryggt som möjligt för dig när försäljningen vart på distans. Ser fram emot att träffa dig på tillträdesdagen! Bästa hälsningar Emma Nilsare
Mycket kunnig mäklare med bra service.. Tydliga beskrivning av bostaden.
Hej på er! Tack snälla för att ni tagit er tid att skriva ett fint omdöme. Stort grattis till er fina fastighet, vi ses på tillträdet :) Varma hälsningar Amanda Edlund Svensk Fastighetsförmedling
Amanda var proffsig och hade ett mycket trevligt bemötande.
Hej! Tusen tack för er fina recension och stort grattis ännu en gång till ert fina hus! Ser fram emot att träffas på tillträdet! Varma hälsningar Amanda Edlund Svensk Fastighetsförmedling
Jag kan verkligen rekommendera Svensk Fastighetsförmedling i Motala. Otroligt professionella. Amanda har under hela vårt samarbete bemött mig som säljare på ett professionellt, fint och ödmjukt sätt. Kan varmt rekommendera Amanda som mäklare..
Men åh Therese vilka fina ord! Har varit ett nöje att få hjälpa dig med försäljningen! Tusen tack!! :) Varma hälsningar Amanda Edlund Svensk Fastighetsförmedling
Trevligt och proffsigt bemötande. Fick svar på alla frågor. Kan varmt rekommendera dom
Hej på er! Tusen tack för ert fina omdöme och för förtroendet av försäljningen av er fina bostad! Varma hälsningar Amanda Edlund Svensk Fastighetsförmedling
Amanda har varit så proffesionell vid min försäljning. Som säljare har jag blivit så väl bemött och lyssnad på. Kan starkt rekommendera Amanda som mäklare.
Engagerade mäklare med ett bra upplägg på försäljningen. Trevligt och proffsigt!
Tusen tack Olivia för förtroendet och din fina rekommendation! Har varit superkul att få hjälpa er!! Varma hälsningar Amanda Edlund Svensk Fastighetsförmedling
Mäklaren Emma har bemött oss på ett professionellt sätt. Upplever henne som mycket kunnig. Hon levde upp till alla förväntningar som vi hade och jag kan varmt rekommendera Svensk Fastighetsförmedling Motala till andra som vill ha hjälp med försäljning
Hjärtligt tack för er fina rekommendation Åsa och stort lycka till med nya huset! Vi ses på tillträdesdagen! Bästa hälsningar Emma Nilsare
Trevligt bemötande proffsigt genomförd försäljning av vår lägenhet
Hej! Tack så hjärtligt för er fina reco! Har varit otroligt roligt att få hjälpa er! Stort lycka till i er nya bostad! Varma hälsningar Amanda Edlund
Vi har haft ett väldigt gott samarbete, de är lyhörda och lösningsorienterade. De är väldigt proffsiga och man känner sig trygg genom alla faser i husaffärer tillsammans med dem. Vi rekommenderar dem alla dagar i veckan!
WOW vilken fin rekommendation Fia & Fredrik! Det har vart en ära att få hjälpa er att hitta rätt köpare till ert fantastiska hus i Aktiv Matchning! Och stort tack för förtroendet. Vi hörs och ses! Bästa hälsningar Emma Nilsare & Amanda Edlund
Otroligt bemötande av mäklare Emma Nilsare som visade stor kunskap och engagemang i vårt husköp.
Stort tack för er fina rekommendation! Det värmer att höra & stort grattis till ert ljuvliga torp! Det blir en spännande resa för hela familjen. Ta hand om er så ses vi på tillträdet! Bästa hälsningar Emma Nilsare
Jag fick den fakta jag behövde och fick kontakt enligt överenskommelse
Hej Kristina, varmt tack för ditt omdöme och stort grattis till ditt fantastiska husköp! Vi ses på tillträdet! Bästa hälsningar Emma Nilsare
Helt underbar mäklare ! Kan varmt rekommendera,mötte oss och säljaren jättebra. ❤️
Hej Stephanie! Stort tack för din fina reco! Blir otroligt varm i hjärtat! Stort grattis till er nya fina bostad, vi ses på tillträdet! Varma hälsningar Amanda Edlund
Bra och vänligt bemötande Bra återkoppling pch klara svar En trygg känsla vid slutförd affär
Tusen tack för din fina rekommendation Rose-Marie och stort tack för förtroendet! Vi hörs och ses inför tillträdet! Bästa hälsningar Emma Nilsare
proffsigt bemötande och påläst❤️
Tusen tack Ingela och Henrik för er fina rekommendation - och stort grattis till ert fina hus!! Vi ses på tillträdesdagen! Bästa hälsningar Emma Nilsare
Mycket bra bemötande bra mäklare bra upplägg
Tusen tack Boa för ert fina omdöme - och tack för förtroendet att hjälpa er i denna resa! Vi ses och hörs framåt! Bästa hälsningar Emma Nilsare
Vår mäklare Emma Nilsarve är vi mycket nöjda med, och har känt oss i trygga händer från allra första början.
Ett varmt tack Agneta och Rolf för de fina orden och stort tack för förtroendet! Vi ses på tillträdet. Med Vänliga Hälsningar Emma Nilsare
Ansträngde sig för att vi skulle hitta ett lämpligt objekt som köpare! Och det gjorde vi till slut.
Tack för din fina Reco Henrik! Kul att höra att du är nöjd med hanteringen av affären - och grattis till ett superfint hus! Bästa hälsningar Emma Nilsare
Imponerande proffsigt och bra snabb mäklarservice
Tack snälla Curt-Arne för ditt fina omdöme, det värmer att höra att ni är nöjda med hanteringen. Även ett stort tack för förtroendet att sälja er bostad! Vi hörs och ses! Bästa hälsningar Emma Nilsare
Mäklaren var lugn, trygg. Jag kände ett förtroende. Förväntade mig en driven mäklare som skulle få saker att ske. Det blev bättre än förväntat. Mycket bra mäklare. Driven och målmedveten. Duktig på att lyssna,känna in och leverera efter kundens behov. Jag är jättenöjd med min husförsäljning. Det gick snabbt,smidigt och smärtfritt.
Mycket tillgängliga och pålitliga. Har varit ett bra stöd och kunniga i bostadsförsäljningen. Rekommenderas varmt.
Mycket tillgänglig mäklare. Svarade snabbt på våra frågor. Vi hade Edvin. Tillmötesgående och mycket bra. Vi är nöjda och kommer att rekommendera Svensk Fastighetsförmedling till våra bekanta.
Betygsätter inte mäklaren personligen här, men min upplevelse av Svensk Fastighetsförmedling är: Att man lovar runt och håller tunt..."75% av alla objekt säljs på aktiv matchning.." nej nej, det stämmer inte alls enligt min upplevelse. Och de flesta jag känner har heller aldrig gått in på mäklarkontorets hemsida, för merparten av alla bostadssökande verkar det vara Hemnet som gäller! "...och givetvis hjälper vi inte bara till att sälja din bostad, vi hjälper dig också att hitta ett boende som passar dig"...jaså? Har inte...
Hej Marie-Louise och tack för ditt omdöme! Vad tråkigt att höra att du har denna upplevelse. Från min sida tycker jag att vi haft ett bra upplägg och samarbete genom att förlänga marknadsföringstiden i Aktiv matchning. Jag har även träffat mina kollegor på orten du vill flytta till och informerat dem exakt vad du söker. Vi har även lagt ut en sökes-annons i hopp om att få in en bostad som matchar det du söker samt att vi hade kontakt någon vecka efter att vi sålde din bostad då vi gick igenom att mina kollegor inte har en...
Trevligt och proffessionellt bemötade från början till slut med Emma Nilsare. Husförsäljningen gick mycket snabbt då vi hade en väldigt intresserad och köpstark kund som fick gå före i ev kommande budgivning. Emma levde upp till våra förväntningar och vi hade tre mäklare att jämföra första intrycket med och Emma kändes bäst och tryggast.
Wow!! Tusen tack för er fina rekommendation Elisabeth och hjärtligt tack för förtroendet att jag fick äran att hjälpa er i denna resa! Vi ses på tillträdesdagen! Hälsa Per! Bästa hälsningar Emma Nilsare
Professionella, engagerade och god kommunikation.
Tack för din fina Reco! Kul att höra att ni är nöjda med hanteringen, det värmer - och tack för ett gott samarbete! Varma hälsningar, Edvin Hellqvist
Trevligt bemötande som ingav förtroende, samt tillmötesgående och väldigt flexibel. Våra förväntningar uppfylldes förutom att huset inte var synligt på sociala medier. I det stora hela är vi nöjda och glada och att processen gick snabbt och små smidigt.🌺
Tack snälla för din fina Reco - och tack för förtroendet att hjälpa er i denna resa! Vi ses och hörs framåt! Varma hälsningar, Edvin Hellqvist
Påläst, tålamod, bra bemötande, kunnig
Tack snälla Jörgen för din Reco - och grattis till ett superfint hus!! Vi ses på tillträdesdagen! Varma hälsningar, Edvin Hellqvist
Allt kändes proffsigt och genuint. Det gick väldigt smidigt och blev en trevlig köpupplevelse.
Tusen tack för din Reco Jacob! Hoppas ni kommer trivas bra i ert nya hus! Varma hälsningar, Edvin Hellqvist
Mycket bra bemötande. Har ingen erfarenhet och ingen tidigare boendeaffär att jämföra med så vad förväntningarna var kan jag inte svara på, men tillgängligheten för frågor upplevs väldigt positivt. Köpet gick snabbt och smidigt.
Tack för din fina Reco! Kul att höra att du är nöjd med hanteringen, det värmer - och grattis till en fin lägenhet! Varma hälsningar, Edvin Hellqvist
Det var lätt och bra mäklare allt gick väldigt smidigt .
Tusen tack Margareta för din reco! Det glädjer mig att du är nöjd. Vi ses på tillträdesdagen! Varma hälsningar, Edvin Hellqvist
Ett oerhört professionellt bemötande. Engagemang och ödmjuk samt bra uppföljning, jag kan varmt rekommendera Emma Nilsare för Er nästa affär.
Tusen tack för din fina rekommendation Ulf och stort tack för förtroendet! Vi hörs och ses inför tillträdet! Bästa hälsningar Emma Nilsare
Mäklare är känd för sitt proffsiga och vänliga bemötande, och motsvarade verkligen förväntningar !!
Tack snälla för de fina orden - och tack för ett gott samarbete! Vi hörs framöver! Varma hälsningar, Edvin Hellqvist
Trevlig, mycket tillmötesgående mäklare. Snabbt engagemang vid varje fråga.
Ett bra bemötande hela vägen och en trygg och kunnig mäklare. Vi är mycket nöjda och har känt oss trygga under processen.
Snabb och smidig affär. Trevlig bemötande.
Tusen tack Anna för din Reco - och grattis till ett fint hus! Vi ses snart igen! Varma hälsningar, Edvin Hellqvist
Tydlig, och väldigt responsiv mäklare.
Tusen tack för en fin reco och grattis till ett superfint hus! Vi ses på tillträdesdagen. Varma hälsningar, Edvin Hellqvist
Första mötet fick vi en positiv bild där mäklaren gick igenom ett upplägg som dom jobbar med. Vi upplevde en bra stämning och lättsamhet i diskussionen. Det var en tydlig och snabb försäljning av våran bostad där mäklaren gjort ett gott intryck hos både köpare och säljare. Detta har varit en mer positiv upplevelse än förväntat då vi tänkte att det skulle bli stelt och långdraget med våran försäljning. Istället har det varit en väldigt rolig upplevelse och vi kommer starkt rekommendera mäklaren till personer i våran närhet som söker en mäklare. Stort Tack!
Tack snälla Felicia för ditt fina omdöme, det värmer att höra att ni är nöjda med hanteringen. Vi ses och hörs framåt! Ta hand om Er! Varma hälsningar, Edvin Hellqvist
Väldigt nöjd, proffesionellt och trevligt bemötande. Hjälpsam och tillgänglig. Så jag är väldigt nöjd med min mäklare. Väldigt positiv upplevelse. Rekommenderar gärna min mäklare till andra.
Tusen tack för din jättefina reco och för förtroendet att få hjälpa dig med din försäljning :) Ta han dom dig så ses vi framöver! Varma hälsningar, Emilia Hjort