Trevlig, kunnig, ställer upp med visningar i alla väder och på alla tider
Fastighetsbyrån Norrköping
Välkommen till Fastighetsbyrån i Norrköping! Tillsammans med Linköping kan Norrköping ses som Sveriges fjärde storstadsregion och här finns både villor, flerfamiljshus, bostadsrätter och andra fastigheter. Vi på Fastighetsbyrån har funnits här i staden sedan slutet på 1960-talet och genom åren har vi samlat på oss mycket erfarenhet...
3066 omdömen om Fastighetsbyrån Norrköping
Sedan starten hos Reco 2013
Kände mig trygg med Daniel från första början. Inte massa torrt, automatiskt och överdrivet säljsnack som en del mäklare kör med. Utan ett trevlig och lugnt bemötande. 5/5 🌟🌟🌟🌟🌟
Kunnig och duktig på alla tänkbara sätt!
Hej Har ingen direkt uppfattning om hans kunnande , men har upplevt betydligt mer drivna och engagerade mäklare vid andra köp och försäljningar vi gjort.
Jag blev bemött på ett professionellt, trevligt och engagerat sätt. Magnus var lyhörd och tog sig tid att svara på alla mina frågor, vilket gjorde att jag kände mig trygg genom hela processen. Jag hade förväntningar på tydlig information, god tillgänglighet och en smidig affär – och Magnus levde verkligen upp till dessa. Han var transparent i sin kommunikation och höll oss uppdaterad hela vägen. Sammantaget var min upplevelse av Magnus mycket positiv. Han var kunnig, tillmötesgående och skapade en trygg och smidig köpupplevelse....
Otroligt bra bemötande av Christoffer. Trevlig, omtänksam och professionell. Både köp- och försäljning av fastighet känns mycket tryggt och lugnt. Inget att anmärka på, finns inget annat att ge än högsta betyg.
Väldigt trevligt och professionellt bemötande, skapade trygghet hos oss, lätt att nå henne och svara snabbt på våra SMS. Pålitlig person, och hon förklarar tydligt varje steg i processen. Hon är engagerad och kunnig.
Vi som säljare är mycket nöjda med Magnus som mäklare! Han har alltid varit kontaktbar, gett snabb återkoppling och fått en svår försäljning möjlig! Vi rekommenderar Magnus starkt! Med honom blir man ingenting annat är supernöjd! Tack för din stora insats 🙏🏻
Malin Lunde inger förtroende med sitt trevliga bemötande och hon får försäljningen att bli enkel och smidig. Malin är även tydlig med vad som behöver göras och hon är positiv på alla sätt. Det har bara varit trevligt när vi träffats.
Tack snälla Conny för ditt fina omdöme. Det har varit roligt att få hjälpa er både i ert köp av ny bostad och försäljningen av ert radhus. Försäljningen av ert fina radhus gick ju väldigt snabbt med då vi hade kunder som var intresserade från tidigare försäljning, även om de blev besvikna när de fick veta att vi fått bud innan visning på ca 26% mer än utgångspriset och ni valt att sälja till dem.
Malin är mäklaren som alltid svarar i telefon när man kontaktar henne i tid och otid. Hon tar sig alltid tiden att svara och förklara. Det känns tryggt att ha henne vid sid sida under visningar och försäljning eftersom hon ser till att all information är klar och tydlig, har bra tips och är väldigt kunnig. Skulle välja henne alla gånger!
Toppen men inte lätt att vara mäklare när säljaren inte återkopplar till någon part. Långdragen affär men inga skuggor på Malin
Tack Fredrik för ditt omdöme. Det blev en lång resa för oss med visning i januari, lång förhandling med säljare och sedan kontrakt ca fyra månader senare. Jag hoppas att ni ska trivas i er fina nya lägenhet.
Daniel har varit en fantastisk mäklare som har varit snabb med återkoppling och hjälpande vid vår försäljning av vårt hus. Rekommenderar starkt Daniel!!
Trevlig, bra kommunikation och informerande!
En riktigt bra mäklare som alltid är tillgänglig och snabb på att återkoppla.
Supernöjd! Lättåtkomlig, driven och professionell. Rekommenderas varmt!
Tack Leo för ditt fina omdöme. Det ska bli så spännande att få se hur du får till badrummet och köket m.m i din lya lägenhet. Planen du hade lät väldigt bra och jag tror det kommer bli toppen för dig.
Sofia har varit helt fantastisk lätt att arbeta tillsammans med. Hennes snabba återkoppling har gett mig trygghet i min försäljning. Hon har på ett tydligt sätt förklarat försäljningsprocessens alla steg.
Tack snälla Caroline för en fin recension! Ha det bra då hörs vi snart igen!
Malin gav ett proffesionellt bemötande. Alltid glad och positiv, vilket uppskattas. Hon har en tydlig kommunikation och beaktar kundernas behov. Kan starkt rekommendera henne.
Hon är en professionella mäklare och vi fick all hjälp som vi behövde, dessutom är hon en jätte vänliga person och hon har gjort bostadsköpet till en positiv upplevelse.
Vi blev bemötande med respekt och trygghet. Malin är en topp mäklare att ha! Jag fick väldigt mycket hjälp och hon var med i varje steg av processen. Hon är väldigt snäll och hjälpsam och utan henne och hennes stora hjälp hade vi inte haft ett hus. Hon är väldig rolig och den bästa mäklaren!
Utmärkt bemötande av Sofia som var tillgänglig, professionell och engagerad genom hela processen.
Tack Niklas för en väldigt fin recension! Ha det bra så hörs vi längre fram!
Erfaren, trevlig och professionell bemötande.
Behjälplig, tillmötesgående, alltid tillgänglig. Positiv erfarenhet.
Daniel har ett lugnt och fint bemötande. Han är kunnig och kan sin bransch väl samt ger ett tryggt och stabilt intryck. Han arbetar metodiskt genom hela processen och guidar oss både före, under och efter försäljningen. Jag känner mig väldigt nöjd!
Ett mycket fint bemötande. Trovärdig, kunnig och vägledande.
En professionell mäklare med stort fokus o klara beslut gällande både mig som säljare o köpare. En person jag kommer att rekommendera.
Proffsig och ödmjuk. Lyhörd för mina önskemål. Uppskattar regelbundna uppdateringar som höll mig informerad och trygg under hela försäljningen. Kan varmt rekommendera Andreas !
Jag tycker om Malins saklighet, tydlig och är tillgänglig samt att hon är bra på att återkoppla ofta under förhandlingar.
Tack snälla Caroline för dina fina ord. Jag tror att ni kommer att stormtrivas i ert nya hus.
Trygg och ödmjuk, rekommenderar verkligen Malin till din mäklare.
Tack snälla Elisabeth. Jag tackar för förtroendet att förmedla ert fina hus.
Mycket bra bemötande och mäklaren förklarade på ett tydligt sätt hur försäljningsprocessen går till. Jag upplevde att försäljningen gick snabbt och smidigt och dessutom uppfylldes de förväntningar som jag hade. Jag är mycket nöjd!
Förtroendeingivande och hjälpsam. Dessutom väldigt trevlig.
Mycket kompetent. Har stort fortroende för Malin. Kan verkligen rekommendera Malin till andra kunder.
Tack Mathias för dina fina ord. Det var roligt att få hjälpa dig med förmedlingen av ditt fina fritidshus och jag tror att ni kommer att trivas i ert nya hus och att du kommer ha glädje av alla de olika sjöar som du nu kommer få upptäcka.
Mycket trevligt bemötande och superproffsig i sin yrkesroll. Snabba svar och förmedlingar mellan oss som köpare och säljaren.
Tack Johan för ditt fina omdöme. Det var väldigt roligt att säljaren valde er som köpare till slut och jag tror att ni kommer trivas i ert nya fritidshus.
Hej ! Min upplevelse är att My har varit flexibel, trevlig och informativ i sitt bemötande. Vi har genom hela processen känt att hon är transparent på ett sätt som gjort att vi känt oss trygga - vi har inte köpt bostad tidigare och det är klart att en viss nervositet är kopplad till ett så stort beslut. Vi har under de senaste 3 åren gått på ca 10-15 husvisningar och jag har alltid haft en känsla av att man är "köpare" i första hand och människa i andra hand - Förutom i kontakten med My. Hennes sätt att bemöta oss...
Main är en trevlig, seriös och bra mäklare. Malin svarar snabbt på frågor via mail och telefon. Väldig behjälplig och kunnig. Vi köpte ett hus med henne som mäklare och uppfattade det som hon var lika mån om oss som köpare som dem hon sålde huset för. Kan varmt rekommendera henne som mäklare. Marcus
Tack snälla Marcus för ditt fina omdöme! Jag tror verkligen att ni kommer att trivas i fritidshuset och att ni var rätt köpare både för stället och för säljarna.
Lyhört, tillmötesgående, smidig- lätt att prata med.
Trevligt bemötande. Engagerad i sitt jobb. Tydliga uppgifter om husaffären. Stort förtroende för mäklaren.
Proffsigt och trevligt bemötande. Var alltid tillgänglig för kontakt vare sig det var sms, telefon eller mail. Svarar snabbt tillbaka.
Vänligt bemötandet trevlig visat intresse professionell i sitt uppdrag
Tack snälla Inger för ditt omdöme. Det tog ett tag att hitta rätt köpare till ditt fritidshus men till slut så hittade vi rätt.
Mycket trevlig och tillmötesgående
Tack Thomas för ditt omdöme. Jag tackar för förtroendet att få hjälpa till med försäljningen av ert häftiga hus! Hoppas att ni ska kunna njuta mer av landet nu istället.
Malin är en trevlig, kunnig och arbetade mycket bra för oss som säljare. Noga och har ett mycket trevligt och personligt sätt. Man känner sig trygg med Malin då hon gör sitt yttersta
Tack snälla Ingela för ditt fina omdöme. Jag tackar för förtroendet att få hjälpt er med försäljningen av ert häftiga och fina hus.
Erfaren och tydlig mäklare , lyssnar på oss säljare och kommer med goda ord
Mycket trevlig och professionell mäklare!
Gillade Daniel direkt. Trevlig, kunnig och omtänksam. Skulle inte vilja ha någon annan mäklare.
Vi har haft en väldigt positiv upplevelse med My Lind. Professionell, lyhörd och hjälpsam genom hela processen. Vi fick snabb återkoppling på våra frågor och kände oss trygga med köpet. Rekommenderas varmt! :)
Väldigt bra mäklare. Alltid närvarande vid behov, informerar om situationen och jag gillar att man kan diskutera öppet med honom om vilken strategi som vi ska ha framåt. Gillar även att han är ärlig och delar med sig av sina erfarenheter som underlättar vid försäljning.
Trevlig, lugn, tillmötesgående och alltid svarar inom kort (även om det är helg el kväll 🙈) Mycket nöjd med Daniels jobb av försäljningen med vår lägenhet!
Trevlig, ambitiös, lyssnande och håller vad han lovar.
Den bästa och mest engagerade mäklare jag träffat. Han lyckades sälja min lägenhet på en knepig bostadsmarknad. Kan varmt rekommendera Daniel som det självklara valet vid din nästa bostadsaffär. Han är mäklaren med det ”extra drivet”..
Som köpare har jag haft en väldigt bra upplevelse och Daniel har varit hjälpsam på många sätt. Det har varit enkelt att kommunicera vilket har varit värdefullt!
Christoffer är trygg och enormt kunnig så att både köpare och säljare känner att de får den bästa hjälp de kan få. Han presenterade objektet på ett sett ingen annan mäklare har gjort tidigare. Jag är väldigt nöjd med honom!!! Kommer anlita honom nästa gång jag ska sälja en fastighet!