Vi upplever Sofia Stolth som mycket engagerad, lösningsfokuserad, alltid tillgänglig och driven. Tryggt att alltid få snabba svar.
Fastighetsbyrån Norrköping
Välkommen till Fastighetsbyrån i Norrköping! Tillsammans med Linköping kan Norrköping ses som Sveriges fjärde storstadsregion och här finns både villor, flerfamiljshus, bostadsrätter och andra fastigheter. Vi på Fastighetsbyrån har funnits här i staden sedan slutet på 1960-talet och genom åren har vi samlat på oss mycket erfarenhet...
2947 omdömen om Fastighetsbyrån Norrköping
Sedan starten hos Reco 2013
Hon är nogran .effektiv .bra leende.pålitig.
Ordning och reda. Tillmötesgående
Trevligt respektfullt Som förväntat Drivande, snabb och handlingskraftig
Tack Kerstin för fina ord! Ha det bra så hörs vi lite längre fram!
Väl bemött genom hela processen. Svarade alltid i telefon och återkopplade senare om hon ej var anträffbar för stunden. Jobbade snabbt och effektivt. Är mycket nöjd!
Tack Simon för en fin recension! Ha det bra så hörs vi lite längre fram!
Malin är en ytterst professionell mäklare som lyssnar och informerar så att jag som kund/köpare får förtroende för henne och den kunskap hon besitter, något som även påverkar på vilket sätt jag värderar det objekt jag är intresserad av. Tyvärr finns det för många mäklare som främst är "säljare" men där Malin visar upp sitt kunnande som mäklare - och låter det tala. Jag hade inga speciella förväntningar på Malin som mäklare men blev positivt överraskad, bonus också att hon verkar vara sympatisk och artig mot människor...
Tack snälla Samuel för det fina omdömet! Det är otroligt värdefullt för mig att du tagit dig tid att lämna ett betyg och också skriva så fint om mig och hur du upplevt kontakten/den hjälp du fått av mig. Jag tror att lägenheten du köpt kommer vara toppen för dig och en god investering OM du någon dag skulle få för dig att sälja lägenheten.
Jag hade inte så mycket förväntningar men upplevde Daniel som mycket proffesionell och trevlig. Han handlade snabbt och helt enligt våra önskemål
Väldigt trevlig, saklig och tillmötesgående. Allt har gått väldigt smidigt med försäljningen. Ett stort tack till Magnus.
Malin har varit jättebra och trevlig genom hela försäljningen.
Tack Sebastian för ditt fina omdöme. Nu ska vi se till att hitta ett bra hus till dig med!
En fantastiskt bemötande och väldigt snabb på att återkoppla och lätt att prata med.
Tack fina William för ditt fina omdöme. Jag tror att ni kommer få många fina år i ert trevliga fritidshus.
Vi sålde vårt hus genom Daniel och är verkligen nöjda! Han var professionell, engagerad och hjälpsam genom hela processen. Daniel var lyhörd och gjorde hela försäljningen enkel och trygg för oss. Vi rekommenderar honom varmt!
Väldigt tillmötesgående och duktig mäklare. Kan starkt rekommendera Malin
Tack snälla Yvonne för dina fina ord.
Sofia har ledsagat mig genom försäljningen av min bostadsrätt på ett engagerat och tålmodigt sätt. Hon har varit enkel att samarbeta med, tydlig och samtidigt lyhörd för mina behov och tankar. Jag kan varmt rekommendera att anlita Sofia.
Tack Johanna för en fin recension, vad glad jag blir! Ha det bra så hörs vi lite längre fram!
En duktig mäklare som ger förtroende. Saklig, tydlig och som är ärlig i sitt sätt. Dessutom trevlig som person
Bra bemötande, trevlig och professionell
Anton har på ett professionellt sätt hjälpt oss med vår försäljning. Han har väglett oss på ett tryggt och ödmjukt sätt genom affären. Vi upplever Anton mycket kunnig och mån om att affären ska bli bra både för säljaren och köparen.
Mycket bra komernikation, snabb återkomst. Bra lokal kännedom.
Mycket proffesionellt och duktig , lyssnade på mig vad mina önskemål var men kom även men bra råd som gjorde att jag kände mig trygg genom hela processen. Så jag ger högsta betyg :)
Kompetent, ärlig och mycket omtänksam
Vi kände oss verkligen väl omhändertagna av Malin och trygga genom hela processen. Hennes professionalitet och expertis genomsyrar allt hon gör, och hon är alltid en utmärkt samtalspartner som bidrar med värdefulla idéer och förslag. Eftersom vi tidigare haft kontakt med Malin och varit mycket nöjda, var det ett självklart val att fortsätta samarbetet med henne.
Tack fina Lliam för ditt fina omdöme! Det värmer att höra att ni känt er trygga genom hela processen med lägenhetsförsäljningen, trots den tuffa marknaden. Nu hoppas jag att ni ska trivas i ert nya hus och att era små gosingar ska känna sig som hemma med.
Norrköpings bästa utan tvivel. Proffesionell, ödmjuk och alltid kundens bästa i sin planering.
Vi har sedan tidigare haft en mycket bra och fin bild av Gabriel Tan och även nu med nya affärer. Är mycket trevlig och respektfull person,. Professionell och sakkunnig i sin yrkesroll. Förklarar bra och ger goda råd till sina kunder. Det har varit en trygghet att anlita Gabriel Tan på Fastighetsbyrå. Rekommenderar honom starkt⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bästa mäklaren, har mycket erfarenhet och lyhörd Gabriel.
Jättenöjd med bemötandet, tydlig visning med bra information. Hjälpsam även med kontakten gentemot banken.
Mäklaren har varit stöttande genom hela processen. Gabriel har hjälpt oss med allt från dag 1.
Proffsig, snabb och smidig. Inget negativt att säga
Tack snälla Daniel för dina fina ord. Hoppas att dina svärföräldrar ska trivas i lägenheten.
Proffsigt och trevligt bemötande, interaktiv och proaktiv kommunikation, omfattande kompetens och erfarenhet, lyhördhet för förväntningar.
Bra bemötande och väldigt snabbt och smidigt genomförande av både visning och köp trotts extremt kort varsel
Fantastisk mäklare, enkel och tydlig i sitt uppdrag och en hjälpande hand genom all dokumentation och praktikaliteter av vårt första husköp!
Har både sålt och köpt bostad av Christoffer, han är en väldigt duktig och engagerad mäklare. Man känner sig väldigt trygg att det blir en bra affär och inga konstigheter sker. Han såg till att vi fick vårat dröm-hem och det är vi evigt tacksamma för 🙏🏽 Rekommenderar starkt Christoffer!
Sofia var väldigt professionell och hjälpsam, hon försökte att svara på alla frågor vi hade samt var väldigt tillgänglig under hela tiden. Vi uppskattade också att hon var ärlig och genuin som stod för det hon sagt hela vägen. Hon var dessutom väldigt duktig på att informera under hela processen.
Tack snälla Rebecca för din fina recension! Vad glad jag blir! Ha det fint så hörs vi längre fram!
Väldigt bra och snabb att svara på frågor på ett bra och informerade sätt så man förstår direkt. Skulle rekommendera Malin till alla som ska sälja
Tack snälla Olivia för ditt fina omdöme. Det gick väldigt snabbt från visning till kontrakt och priset blev över förvänta. Vad roligt att ni hittade en ny bostad så snabbt med.
Jag och min sambo vart jätte bra bemött av Malin. Hon var trevlig, lätt att prata med och alltid kontaktbar. Köpet gick otroligt smidigt utan några konstigheter. Malin förklarade alla rättigheter och skyldigheter man har som köpare och säljare på ett enkelt och pedagogiskt sätt. Vi är super nöjda!
Fick väldigt bra hjälp vid försäljning av bostad av Malin. Hon såg till att allt gick snabbt och smidigt. Väldigt enkel och trevlig att samarbeta med. Kändes som en trygg affär.
Tack Mikael för dina fina ord. Det blev över förväntan både i pris, hur snabbt allt gick från visning till kontrakt och också nu när ni själva hittat nytt.
Väldigt trevlig och vänlig bra på att förklara på ett sätt som lätt att förstå när man har frågor. En mäklare som jag verkligen kan rekommendera
Tack snälla Stefan för ditt fina omdöme. Hoppas att ni ska hitta er drömbostad nu med.
En väldigt bra köpupplevelse från första kontakten, första visningen och så vidare. Otroligt positivt bemötande och smidig process.
Som köpare upplever jag Malin som genuin. Mäklare är säljare och de vill tjäna pengar, men med Malin känns det som att det är mer än så. Hon vill att säljare och köpare ska vara nöjda. Många mäklare kan undvika att svara på frågor för att de kanske inte vet svaret eller för att svaret inte är till fördel, Malin svarar ärligt och återkommer snabbt när frågor ställs. Jag uppfattar det som att hon har erfarenhet av olika typer av försäljningar där det har gått friktionsfritt men även att det har förekommit konflikter och därför...
Väldigt engagerad mäklare. Trevlig, lätt att få tag på. Verkar kunna mycket inom lägenhets försäljning. Kan verkligen rekommendera andra kunder till honom.
Glad och trevlig mäklare. Noggrann och bra på återkoppling. Jag är supernöjd med med mitt tomtköp.
Malin är ett fullblodsproffs, snabba svar, raka rör och ett trevligt bemötande.
Nöjd med allt. Lugn och profesionell mäklare som var väldigt behjälplig med allt inför vårt husköp.
Proffsig och trevlig. Smidig process genom hela försäljningen.
Tack snälla Marina för ditt omdöme. Det var en ära att få hjälpa er med försäljningen av ert fritidshus.
Professionell och snabba återkopplingar. Lyhörd för våra önskningar. Goda råd före visning. Det blev en snabb affär. Vi är mycket nöjda.
Tack snälla Magnus för ditt fina omdöme. Från vårt första möte till kontrakt gick det endast 17 dagar! Hoppas ni ska trivas i er nya stad.
Aktiv och påläst när det gällde visningen och det samma vid kontraktsskrivningen, Jag är mycket nöjd
Tack snälla Tommie för ditt omdöme. Det var roligt att få vara del vid ert köp av fritidshus och jag tror att ni kommer stormtrivas i Rippestorp och att barnen kommer att gilla och gå ner och bada vid er brygga.
Vi blev mycket vänligt o trevligt bemötta. Förväntningarna på en mäklare var nog att de kunde vara lite ” stroppiga” men de stämde inte på Christoffer. Upplevelsen var att han lyhörd, empatisk och engagerad. Vi kände oss trygga!!
Mycket bra bemötande. Professionell och duktig mäklare. Förklarar bra och kan sitt jobb. Känns tryggt att göra affärer med Gabriel.
Bästa mäklaren, bra bemötande.
Köpte lägenhet av Gabriel och är jättenöjd. Han har nu fått förtroendet att sälja min lägenhet. Rekommenderar Gabriel till alla som strävar efter en engagerad och målmedveten mäklare.
Vi hade en positiv upplevelse av Christoffer som absolut levde upp till våra förväntningar. Han var professionell och tillgänglig under processen. Vi kommer ha Christoffer i åtanke när det blir dags att sälja!
Ett svårsålt hus visade det sig vara. Mycket på grund av världsläget! Men det hindrade inte Malin Fingal att under en längre tids försäljning finnas där. Lojal, hängiven och fast besluten att ro affären i land trots svåra tider. Som kund har vi aldrig fått känslan av att Malin svikit vårat förtroende. Rak och ärlig information och alltid med proffsighet i dialog med oss som kunder förmedla hur vi ska förhålla oss till försäljningen och planeringen framåt. Vill ni som kunder ha trygghet, ihärdighet och en ärlig mäklare...