Mäklare i Mellerud

2 rekommenderade mäklare i Mellerud kommun

• Fastighetsbyrån Mellerud

Verifierat företag
    143 omdömen
    Välkommen till Fastighetsbyrån och Mellerud! Här får du hjälp med varje steg inom din bostadsaffär.
    Holger L
    Holger L: Från den första förfrågan till att kontraktet ingicks blev jag mycket väl omhändertagen av Christian Johansson. Mina förfrågningar besvarades snabbt och korrekt. Besiktningen och avtalshanteringen förbereddes lika tydligt och okomplicerat. I synnerhet togs hänsyn till våra språkliga skillnader. Herr Christian Johansson kompenserade säljarens något oprecisa förberedelser med sitt vänliga engagemang. Det bör också framhållas att herr Christian Johansson utöver köpet bistått med försäkringar, el mm. Hans kontakter med hantverkare för renoveringsarbeten var också till stor hjälp. Herr Johansson är en mycket god representant för det vänliga folket i Sverige. Därför ser vi verkligen fram emot vår framtida tid i Sverige och vill gärna behålla de trevliga kontakterna.
  • Driver du mäklarfirma i Mellerud?

• Välkommen till Mellerud och oss på Svensk fastighetsförmedlings kontor. Vi har koll på branschen, trakten och hjälper dig att tryggt hitta drömboendet.
    Tor Arne S
    Tor Arne S: hans solgte min villa snabt,ock mycket bra service.