Mäklare i Vara

3 rekommenderade mäklare i Vara kommun

• Fastighetsbyrån Vara

Verifierat företag
    348 omdömen
    Varmt välkommen Fastighetsbyrån i Vara! Vi hjälper dig med en trygg och noggrann bostadsaffär.
    Monica W
    Monica W: Anders skötte vår husförsäljning på ett proffsigt och effektivt sätt. Han är kunnig och påläst och inger förtroende.
  • Driver du mäklarfirma i Vara?

• Kenneth O
    Kenneth O: Vår mäklare Amanda skulle hjälpa oss med skrivning av försäljningenskontakt, tydligen så måste handpenningen gå in på deras konto. Vi blev riktigt förvånade när dom dragit fullt mäklararvode på 94k i stället för 14500kr. Vi har pratat med mäklaren och fick till svars att vi har inget mer att diskutera..ringde ägaren Erik & han sa att så kan det gå.. Givetvis är det anmält till Mäklarombudsmannen.. i efterhand har vi fått höra att det är fler som är riktigt missnöjda med dem..
  • Driver du mäklarfirma i Vara?

• Välkommen till oss på Svensk fastighetsförmedling och kontoret i Vara! Vi hjälper dig uppfylla bostadsdrömmen och guidar dig genom hela affären.
    Siv N
    Siv N: Mäklaren svarar snabbt när jag ringer eller skickar sms, hon är trevlig och visningen av lägenheten gick bra då hon svarade på några frågor vi hade. inget fel på henne! mvh Siv Nilsson