Putsa fönster i Stockholm

94 rekommenderade fönsterputsfirma i Stockholm kommun

Har du någonsin tänkt på hur stor skillnad det faktiskt gör att ha rena fönster? Du kan se fler detaljer i utsikten och inomhus verkar färgerna starkare och klarare när ljuset bryter genom den rena rutan. Men att putsa fönster hela helgen är inte vanligtvis det man drömmer om från måndag till fredag.

Läs mer »
  • Få mer tid för annat i vardagen med oss på Rent Hem! Vi erbjuder allt från engångsstädning till regelbunden städning och flyttstädning. Räkna fram ditt pris på vår hemsida.
    Ledande Installationer Stockholm A
    Ledande Installationer Stockholm A: Utförde städning på ett pågående projekt och det levererades som överenskommet. Nöjd med resultatet.
  • Driver du städfirma i Stockholm?

• Bättre städservice AB

74 omdömen
    Diana K
    Diana K: Toppen-service och trevligt bemötande! Flyttstädningen av högsta kvalitet. Kan varmt rekommendera.
  • Städsällskapet

112 omdömen
    Miljövänlig städning med BioClean! Prova i 3 månader. Halva priset på första fakturan!
    Tomas Yngve M
    Tomas Yngve M: Mycket seriösa och noggranna. Alltid i tid. Rekommenderas starkt.
  • CJM Städ AB

34 omdömen
    Muhammed K
    Muhammed K: Jag anlitade nyligen Cjm Städ AB för att städa min lägenhet efter att ha flyttat till min nya villa, och de gjorde ett utmärkt jobb. 🏡 Lägenheten var väldigt smutsig när jag lämnade den, men teamet från Cjm Städ AB gjorde den skinande ren. ✨ Min hyresvärd hade inga klagomål på städningen av lägenheten. Jag är mycket imponerad av deras service och rekommenderar dem varmt till alla som behöver professionell städning. 👏
  • VIFIX Service

147 omdömen
    VFX renovering och städ erbjuder ett brett utbud av städ- och renoveringstjänster. Vi arbetar i hela Stockholms län. Välkommen till oss!
    BO K
    BO K: Har använt VFIX från och till och tyvärr och oftast har det varit bra men tyvärr jag jag på senare tid blivit besviken ett par gånger. På senaste "städningen" beställde jag 7 tim. Jag gick ut i ett ärende och endast sonen var hemma. När jag kom hem så meddelande sonen att den som städat gick redan efter 5 tim. När jag sen tittade runt så upptäckte jag att det inte var dammsuget under soffor, inte var dammtorkat på hyllor högre upp eller ovanpå skåp samt att golvet i några rum var smutsigt och man verkade inte ha torkat golvet ordentligt. Jag klagade och fick rabatt på fakturan men det viktigaste hade varit att få ordentligt städat vilket jag inte fick av en person som tydligen inte orkade stanna hela den köpta tiden på 7 tim. Nästa gång väljer jag ett annat städbolag.
  • Jabs Service

34 omdömen
    Välkommen till Jabs Service - Trygg och miljömärkt städning för ditt hem och kontor!
    Emil K
    Emil K: Jabs Service gör underverk med vår lägenhet!
  • 403 omdömen
    Mattias Å
    Mattias Å: Trevligt bemötande. Mycket klara instruktioner från deras sida. Allting var extremt välstädat och vi känner oss mycket nöjda med våran beställda städflytt.
  • Tyresö 24 Facility Management AB

195 omdömen
    Tyresö 24 Facility Management hjälper dig snabbt och genom enkel kontakt med diverse städtjänster. Välkommen!
    Emma N
    Emma N: Alltid en fin känsla att komma hem till nystädat!
  • Filip Miljöservice erbjuder kontorsstädning, hemstädning, hotellstädning och mycket mer i hela Stockholm. Fokus ligger på bra pris, trygghet för kunden och kvalitet i utförda tjänster.
    Robyn A
    Robyn A: Otroligt proffsiga, noggranna, flexibla och hjälpsamma! Nyttjat dem både för hemstäd och flyttstäd vid flertalet tillfällen och är alltid lika nöjd.
  • GEO LOKALVÅRD AB

46 omdömen
    Bo W
    Bo W: Hej ett trevligt bemötande och bra städning av trevliga tjejer! En kran gick sönder men blev utbytt med en ny! Jag rekommenderar dom gärna!!
  • Marcus P
    Marcus P: Vi är jätte nöjda med deras kundvård och hospitalityn är grymt bra. Dom ordnar det mesta bara att ringa. Skönt med en sådan kontakt.
  • Välkommen till ABSS - Vi erbjuder provstädning till dig som förstagångskund.
    Monica S
    Monica S: Städning o fönsterputs. Snabb återkoppling o proffsigt bemötande. Hög kvalitet på det utförda jobbet.
  • 132 omdömen
    Carl-johan H
    Carl-johan H: Bra utförda uppdrag av personalen och bra administrativa rutiner. Men jag slutade som kund då de inte tycks ta hand om sin personal och ge dem årliga lönerevisioner vilket är oacceptabelt med den inflationsekonomi vi har.
  • Atci I
    Atci I: Har anlitat Stina facility services både för hemstäd och städning av mitt företag. Alltid varit nöjd. Det brukar vara tvärtom att städfirmor är mycket bättre i början och med tiden avtar kvaliteten om ni förstår vad jag menar. Skulle säga tvärtom för Stina blir bara bättre och bättre. De tar till sig hur du vill ha det och försöker alltid göra dig nöjd;). Tack och lov att de finns!
  • Vår ambition är att vara Stockholms trevligaste och mest flexibla städbolag!
    Kicki L
    Kicki L: Jag fick rekommendation av min son och hans familj som har anlitat Finfina i många år med hemstädning. Är jättenöjd...….personalen kommer i tid och gör ett strålande jobb.
  • Maria A
    Maria A: Fick kanon hjälp. Snabba, hjälpsamma och gjorde även det lila extra. Hade själv inte verktyg för att ta ner tre lampor. Mr.Paul hjälpte mig ta ner dom, inga konstigheter. Kommer rekommendera er till alla!
  • Erik L
    Erik L: Villa fönsterputs Lätt att få kontakt Bra återkoppling Väl utfört arbete Prisvärt!
  • 572 omdömen
    Karin S
    Karin S: Mycket bra. Lätt att komma i kontakt med kundservice Vi kunde tillsammans lösa oförväntade bekymmer som uppstod under städningen. Glad personal. Kundservice hjälpte till då det var svårt att kommunicera med städpersonal på grund av språkproblem.
  • Jennie F
    Jennie F: Företaget har alltid varit service inriktade. De har hjälpt de företag jag arbetat med att köpa in städmaterial, putsa fönster, flyttstädning och mycket mer. Samtliga medarbetare har ett profit bemötande. Kan varmt rekommendera firman.
  • Wazer A
    Wazer A: HEJ Väldigt nöjd med städningen och priser för hemstädning och fönsterputsning , testade några olika företag men tycker ACS AMAZING CLEANERS SWEDEN var överlägset bäst. Mitt hem är alltid välstädad och jag upplever även att de gör det lilla extra. Även lätt att få kontakt med företaget, de ger en bra service och är lyhörda. Mvh Wazer Al
  • 67 omdömen
    Antonio S
    Antonio S: Professionellt , smidigt och väldigt bra!
  • Rent och snyggt i hemmet eller på företaget? Kolla enkelt vad det skulle kosta genom att skicka en offert till oss, så svarar vi så fort vi kan.
    Jonathan J
    Jonathan J: Jag köpte en flyttstädning mitt under industrisemestern med mycket kort varsel. ER kunde leverera en omfattande städning på samma vecka. Jag behövde dessutom hjälp att lämna över nyckeln till fastighetsägaren, vilket de gjorde utan besvär med en mycket blygsam tilläggsavgift. Bra jobbat!
  • Välkommen till Julias Städservice - Vi rengör inga pooler med städar bort om du har damm under sängen!
    Alessandro R
    Alessandro R: Vi har städning hemma i villa varannan vecka och tycker att städerskan är trevlig och jättenoga. Toppen!
  • Hemfrid erbjuder smidig hjälp i vardagen med allt från hemstädning, flyttstädning, trädgårdsservice, badrumsstädning, storstädning, fönsterputs och köksstädning till barnpassning.
    Ingrid L
    Ingrid L: Jag har alldeles nyligen besvarat en enkät från Hemfrid. Det får räcka. Med vänlig hälsning Ingrid Liljenberg
  • Driver du städfirma i Stockholm?

• Välkommen till Amadeus / Städenergi AB! Vi erbjuder massor av städtjänster, allt från hemstäd till sanering eller trädgårdsskötsel. Kontakta oss för en offert.
    JOHAN F
    JOHAN F: Bokade en storstädning i god tid innan, fick meddelande dagen innan städningen att den skulle ske på eftermiddagen på en fredag. Önskade dock att det skulle ske på förmiddagen. Det gick inte att ringa till företaget så jag åkte till kontoret och blev trevligt bemött med bra hjälp. Efter städningen upptäcktes dock tydliga missar som att dammsuga och våttorka golv , eller damma av samtliga ytor. Ett uppenbart försök av personalen att kunden inte skulle upptäcka det, eller bry sig om att uppmärksamma det. Badrum och kök var bra rengjorda. Fick 430 kr avdrag på fakturan som skulle varit på 2430 kr. Hade önskat mer. Fakturan kom aldrig, istället kom en påminnelse utan påminnelseavgift.
Områden i Stockholm
Grimsta  (1 st)
Östberga  (1 st)
Årsta  (1 st)

Putsa fönster i Stockholm

Fönstren sitter kanske lite knasigt och har man flerglasfönster kan det ta en heldag att bara få isär dem. Är man dessutom inte van eller har lite halvgamla och trasiga verktyg blir det inte alls någon rolig historia utan det slutar gärna med dragmärken och fingeravtryck på rutan direkt.

Tur då att det finns människor som livnär sig på att just putsa fönster!

Fönsterputsare vet vad de gör och de har både rätt verktyg och handlag. När någon som har erfarenhet och är skicklig håller i fönsterskrapan går fönsterputsningen i ett nafs! Och du slipper dessutom fula märken och linjer.

Här kan du läsa om företag som hjälper dig putsa fönster i Stockholm och vad deras tidigare kunder tycker om servicen de fått. Vi har listat de mest aktuella och bäst rekommenderade fönsterputsarna först för att göra det riktigt enkelt för dig att få fina rena fönster!