Jag har varit byggherre o låtit bygga ett Attefallsbostadshus på 30 kvm. Egen ritning, lösvirkesbygge. Anlitade PeliBygg AB, Per Lindström o Patrik Hansson som genomförde bygget, från grund till tak. PeliBygg höll i bygget o anlitade de underentreprenörer, el, gräv, VA som behövdes. Mkt bra underentreprenörer som hade ett bra samarbete. Mkt nöjd med resultatet. / Jan Eriksson
Kontakta oss på Peli Bygg AB när du ska renovera eller bygga om! Sedan 1987 jobbar vi på Peli Bygg med allt inom renovering, om- och tillbyggnation eller andra ROT-jobb. Vi rör oss främst i norra Storstockholm - Vallentuna, Täby, Sollentuna osv. - och har underleverantörer inom el, VVS, måleri och plåt för att ditt projekt...
28 omdömen om Peli Bygg AB
Trevligt och kunnigt intryck. Väl genomförd och prisvärd renovering av gästtoalett. Det tog knappt 8 dagar och allt flöt på fint med hantverkarna på plats. Väldigt fint slutresultat! Anlitar dem gärna igen.
Gjorde ett jättebra jobb och var pålitliga och punktliga.
Kontaktade Peli Bygg på rekommendation för byte av pelare till balkong/tak. Trevliga, duktiga och kom på utsatt tid. Gjorde ett utmärkt jobb helt enligt den överenskommelse vi gjort.
Bra kontakt från början till slut. Ledningen lyssnade till mina behov vid renoveringen av delar av mitt sommarhus och leverade anpassade lösningar. Kul med en byggare som gillar de utmaningar som reparation och renovering av en äldre fastighet innebär. Kommer säkert anlita dem igen!
-Byte av bränder på fasaden -Bra men det slirade map feedback ang startdatum. -Överträffade mina förväntningar -Snickarna som utförde arbetet var uppfinningsrika duktiga mycket sympatiska och lämnade platsen städad.
Peli bygg överträffar alltid mina förväntningar med ett mycket bra slutresultat och ett trevligt bemötande. Slutpriset är alltid mycket konkurrenskraftig. Jag har anlitat detta byggföretag ett flertal gånger och kommer att göra detta flera gånger i framtiden.
Vi lät Lamelis bygg utföra en utbyggnad av vårt fritidshus i form av ett nytt sovrum. De påbörjade uppdraget på utsatt tid och blev klara i tid efter några justeringar och tillägg från vårt håll. Vi var nöjda med resultatet och kommunikationen med dem, och rekommenderar de varmt.
Det blev fint. Precis som jag tänkt mig!
Reparation av husvägg och tak plus ommålning av hela huset Är jättenöjd med arbetet och trevligt bemött , så ger de bästa rekommendationer
Dalta Bygg & VVS känns annorlunda jmf med många andra bygg- och serviceföretag i branschen som jag har haft kontakt med. De kommunicerar mycket och bra, håller tider, smyger inte undan med undanflykter utan står för sitt åtagande, gör jobbet bra (enligt plan), hanterade överraskningar (i uppdraget) flexibelt och följde upp med samtal efteråt. Kan definitivt rekommendera dem. Arbetet som utfördes var ett utbyte av ett badrumshandfat + kommod, lite relaterad tätning med silikon och fastsättning av en vägghängd toalettstol vars ena fäste var löst.
Peli har under många år med större och mindre uppdrag hos min dotter och mig visat sig vara en kreativ och duktig byggare att kunna lita på. Senast gjorde Peli en rullstolsramp snyggt anpassad till hus och tomt samt bara till drygt halva priset som traditionell ramp offererats
Jag anlitade Peli Bygg för att bygga en takkupa på huset. Jag blev väldigt bra bemött, de var oerhört hjälpsamma, snabba, duktiga och trevliga. Jag kommer säkerligen att anlita dem igen i framtiden. Rekommenderas! // Patrik
Vi fick hjälp med totalrenovering. Härligt gäng att ha med att göra. Blev riktigt👍
Redan från första början fick vi ett väldigt gott intryck av Peli Bygg. De var både vänliga och kunniga. Vi fick hjälp med att bygga på en våning på vårt garage. De gjorde ett fantastiskt bra jobb och vi är väldigt nöjda.
Mycket bra bemötande och väl utfört arbete! M.V.H /Peter
Mycket bra genomfört med goda idéer och ett mycket gott kvalitativt utfört arbete och i tid Genomgående trevliga och sociala medarbetare som uppfyller alla våra önskemål på att finna bra och snygga lösningar. Dessutom mycket bra på att städa upp på arbetsplatsen! Vilket vi uppskattar. Mycket nöjda men kanske inte billigast... Men hellre 100% kvalitet än ett lägsta pris! Använder mycket gärna Eklöws igen Hans-Peter
Renovering av garagelängor till våran förening, Peli gjorde ett bra jobb, blev klart under utsatt tidsplan.
Badrumsrenovering Gott bemötande Proffsigt arbete Bra tidspassning Gick fort Bra idéer Bra anställda
Proffsigt utfört arbete, flexibilitet och trevligt bemötande.
Mycket nöjd! Precis som alltid när jag anlitar Peli BYGG! Tack ännu en gång för mycket noggrant och bra bygge.
PeLi Bygg har utfört Garagerenovering i vår samfällighetsförening. Allt har gått smidigt och bra, från första kontakt tills jobbet var klart. Vi är mycket nöjda över utförandet och vi kommer utan tvekan anlita PeLi Bygg igen i framtiden. Vi kan varmt rekommendera PeLi Bygg. /Rickebygaragen samfällighetsförening, Vallentuna
Kan varmt rekommendera Byggformerna. Jag är jättenöjd med dem. Suverän service och prisvärd samt erfarna och duktiga målare. De gjorde ett fantastiskt jobb när de målade hela min lägenhet på 3 tum och kök. De höll så väldigt städat och fint under arbetets gång. Jeff var mycket tillmötesgående och trevlig. Handlade allt material åt mig så jag behövde inte förbereda något. Jag är mycket nöjd med resultatet.
Peli bygg har varit med länge och kan byggnader från grunden, erfarenhet och bra rutiner är värdefullt.
Trevligt och professionellt bemötande och duktiga, noggranna. Är lyhörd för BRF:s förutsättningar i städ, parkering, störande etc. Har byggt 2 badrum med deras hjälp senaste 6 månaderna.
Torska kom och gjorde ett snabbt och bra jobb när de tätade taket till vårt uterum innan det värsta regnandet började.
Peli Bygg AB har bytt tak och takfönster hos oss, dom låg bra i pris och arbetet var bra gjort på utsatt tid vi är nöjda med arbetet. Killarna som arbetade de ca 3 veckorna som tak bytet tog var trevliga punktliga och täckte bra vid regn. Vi är väldigt nöjda med vårt nya tak Familjen Edkvist
Jag har anlitat Peli Bygg vid flera tillfällen och är väldigt nöjd med deras arbete. De är alltid trevliga, tillmötesgående och pålitliga. Arbetet utförs med god kvalitet, omsorg om detaljer, och det blir en trevlig dialog där man tillsammans kan hitta lösningar. Rekommenderas starkt!
Måleri, plattsätning och snickeriarbeten i samband med renovering av lägenhet. Ett mycket trevligt och ärligt bemötande. Sammantaget en mycket bra upplevelse!
Jag har bla. använt Peli Bygg AB för 3 st badrumsrenoveringar i 3 olika hus genom åren. Jag har alltid fått ett proffsigt bemötande och varit mycket nöjd med slutresultatet. Jag kan verkligen rekommendera Peli Bygg AB
Mycket bra kommunikation från början till slut. Hög kvalitet på arbetet och vi är mycket nöjda med slutresultatet!
I urvalet av leverantörer för nytt kök så klev vi in på Kvik och fick ett mycket bra bemötande. Bokade in tid för mer noggrann genomgång av våra krav och önskemål vilket resultarede in ett mycket välarbetat offert förslag. Vissa justeringar senare så var alla överens. Sedan följer detta: - Löpande avstämning från säljaren för att följa upp om någon behöver justeras. - Leverans av förmonterade stommar på av oss valt datum och klockslag. - Uppföljning från säljare för att kolla så allt är ok. - Allt är inte ok, men detta hanteras snabbt och effektivt tills allt är ok. - Bänkskivan kan levereras först efter att köket är monterat och stommarna kontrollmätta på plats. - När den väl, på utsatt tid, kommer så passar allt perfekt. Oturen är framme och en bänkskiva går sönder, efter snabb besiktning så ersätts den med en ny skiva helt utan diskussion. Slutsats. Ett köksbyte är ett stort projekt där mycket kan gå fel och problem uppstår. Med Kvik som leverantör så är min upplevelse att kunden är viktig och alla problem löses snabbt och effektivt med mål att få en nöjd kund. Jag är supernöjd med initalt bemötande, guidning genom projeket, leverans och hantering av de problem som uppstod.
Byggt både kök, badrum och en del annat på vårt landställe. Fantastiskt byggare som anpassar sig och levererar det lilla extra!!!
Ett byggföretag att lita på! Takläggning, altanbygge,fönsterbyte och toa/duschrenovering, allt till högsta belåtenhet. Trevliga och kunniga killar,ordning och reda,offerter som gäller, inga överraskningar, allt fixas inom utsatt tid! Vi kan varmt rekommendera detta byggföretag! Återkommer gärna! Ann-Marie och Lasse, Vallentuna.
Vi anlitade Dåderman för totalrenovering av ett badrum i höstas. Vilket fantastiskt jobb! Vi har aldrig anlitat någon hantverkare som varit i närheten så bra som Krzysztof! Vi är 100% nöjda med slutresultatet. Även projektledaren Arkadiusz var suverän att ha att göra med. De problem som dök upp under arbetats gång, hade Dåderman lösningar på - så inget lastades över på kunden. Arbetet blev klart på utsatt tid och till överenskommen kostnad. Det enda som vi var missnöjda med var designermötet som vi hade velat ha några veckor tidigare. Designern kom dessutom för sent till mötet och var dåligt förberedd (tekniken fungerade inte). Dessutom höll hon på att beställa fel kakel och hade inte koll på att tvättmaskin och tumlare måste stå på sockel, vilket gjorde att överskåpet hon bestämt åt oss inte fick plats utan fick avbeställas
Vi tog in fem offerter för ombyggnad av vårt badrum. Alla såg snarlika ut. Då kom vi på den briljanta idén att fråga ortens populäraste hårfrisörska, som hör allt,vilket byggföretag hon skulle välja vid ombyggnad:- Jag vet precis, svarade hon:- Jag har aldrig hört några klagomål om Peli Bygg alla verkar så nöjda med dem. Vi kan bara instämma i det. De var lätta att få kontakt med skrev en tydlig och bra offert och det blev inga överraskande extrakostnader. De var punktliga, noggranna och har skickliga och trevliga hantverkare...
Lätt att nå per telefon och e-post. Tydliga offerter. Kommer punktligt, blir färdig enligt överenskommelse och gör ett bra jobb.
Extremt bra bemötande. Chefen Marko var här på plats hos och var lyhörd och förstod våra önskemål. När de väl var på plats så utförde de arbetet enligt den arbetsplan vi kommit överens om. Jag kan starkt rekommendera Roslags Entreprenad för alla mina grannar i Danderyd.
Bra pålitligt byggföretag som håller vad de lovar.
PeLi Bygg har fungerat väldigt bra. Snabb respons, väl utförda arbeten och trevligt bemötande. Har haft hjälp med diverse arbeten såsom takläggning, dörrbyten, fönsterbyten. Upplever att de levererar med kunskap och erfarenhet. Mycket bra resultat!
Efter att flera företag tackat nej p.g.a. våra markförhållanden till att hjälpa oss med ett dräningsarbete, kontaktade vi Hjälper SWE AB. Arbetsledaren Ivan kom och sa att jobbet som skulle utföras var det inga problem med. Efter någon vecka fick vi en offert, väl specificerad på alla önskvärda sätt och vi tackade ja. Så tog det bara någon vecka så var arbetet i full gång. Resultatet: Vi är otroligt nöjda. Trevliga människor, professionnellt utfört arbete på alla sätt. Fakturan kom med kopior på alla utläggskvitton, helt i enlighet med vad som avtalats. Kan varmt rekommenderas!
Bra bemötande och mycket kunnig i sitt yrke. Resonabel och lyhörd för dina önskemål och bistår med lösningar. Rekomenderas varmt.