Restaurang i Stockholm

764 rekommenderade restauranger i Stockholm kommun

I Stockholm finns det gott om restauranger och krogar. Allt från lyxiga Michelinrestauranger på Östermalm till små familjehak på Södermalm. Det är få saker som förgyller vardagen så mycket som att gå ut och äta något riktigt gott tillsammans med någon man tycker om. På Reco.se listar vi Stockholms bäst rekommenderade och mest aktuella restauranger just nu!

Läs mer »
  • Veronika M
    Veronika M: JAG BLEV DÅLIG AV MATEN. Mådde dåligt av maten hela kvällen natten och hela nästa dag. Jag köpte Whopper meal . Illa mående känslor och mådde dåligt av maten. Skäms på Burger King Farsta att ni serverar dålig mat !!
  • Driver du restaurang i Stockholm?

• 2 omdömen
    Andreas H
    Andreas H: Judy aymach missbrukar sin makt stängde av mig från ersättning trots att hennes kollegor sa något annat. Avskeda !
  • Dan Hilding T
    Dan Hilding T: Det här kan ta priset som Sveriges sämsta lunchställe. De har inte mycket på menyn och det som finns är dyrt och tar lång tid att få fram. Viss mat är ganska OK men jag hade gjort det bättre själv - och jag är usel på att laga mat. Man får känslan av att det är nyfikna amatörer som står och lagar mat och de tar god tid på sig trots få rätter och få gäster. Portionerna är små och den enda sallad som erbjuds till maten är skuren isbergssallad. Alltså allvarligt? Inte undra på att salladsfaten är små som gammaldags fat till kaffekoppar. Vid ett tillfälle tog de sitt normala lunchpris (150 kr) för matjessill och potatis. Det var inte ens speciellt gott och gissa om hungern slog till på eftermiddagen sen. Tidig eftermiddag. Personalen verkar tämligen ointresserad av att arbeta där och det är inte sällsynt att de sitter vid borden och gör ... absolut ingenting. Min rekommendation kring detta ställe är: gå inte dit alls! Åtminstone inte förrän det tas över av någon eller några som kan någonting överhuvudtaget om restaurang/café-verksamhet.
  • Kilian F
    Kilian F: Otroligt dåligt bemötande utav personalen när vi kom till restaurangen kvällstid. Äldre kvinnor som arbetade och som inte verkade gilla sitt arbete. Såg riktigt eländiga ut och kunde inte ens ge ett litet leende eller ens hälsa på sina gäster. När vi inte fått någon typ sv service efter ca 15-20min utan bara står vid entrén och ingen bryr sig så lämnar vi restaurangen. Vi rekommenderar inte denna resturang och dom borde verkligen tänka på att rekrytera om sin personal. Denna resturang lever på sin adress och rykte som ”finare” resturang men det är den inte! Pinsamt...
  • 2 omdömen
    Nenne
    Nenne: Numera O Leary i Vällingby. Sämre service får man leta efter, nonchalanta chefer och ägare som inte gör annat än skakar hand med sina polare trots att servicen sitter i skiten. Över 1 timme för att få maten, 30 minuter för en öl, servicen såg inte att man vill beställa, och om de såg blev det fel när de serverade. Och inte en enda ursäkt på hela vägen, utan vi skulle vara "tacksamma" att det nu finns en riktig pub i Vällingby. Nej Tack aldrig mer detta idiotiskt otrevliga ställe
    Anette S
    Anette S: Varit på kvarnen vid flera tillfällen. Vill påpeka att jag jobbat på flertalet kända och okända krogar . Och är väl påläst ang alkoholen och dess betydelse. Blev nekad att komma in pga av jag druckit för mycket. Trodde vakten skämtade med mig men nej . 3 st öl var kvällens intag från kl 17-22 Märkligt att jag / vi , gick vidare på medis Biblioteket, snaps och kom in överallt mycket märkligt eftersom kl 22:30 hade jag överkonsumtion av alkohol.
    Christoffer C
    Christoffer C: Mycket tråkig upplevelse. Jag ville (som gay) ta med ett par straighta vänner till Secret garden. De var mycket entusiastiska när det gällde att ta betalt för inträde. Men några få minuter efter att vi gått in blev jag utslängd för att jag var ”för full”. Mina vänner insåg givetvis det orimliga i detta och valde att lämna lokalen med mig trots att de precis betalat för att gå in. Jag rekommenderar INTE någon att gå hit - det finns många andra ställen i Stockholm där ni är mer välkomna. Välj ett annat ställe för er utekväll!!!
    Johan S
    Johan S: Väldigt otrevlig personal som behandlar sina kunder illa. Speciellt den gamla gubben som kan knappt göra sig förstod på svenska.
    Susanne L
    Susanne L: Sitter på Subway just nu och köpte en sallads meny. Upptäcker att jag fått svart hår som ingrediens i salladen så jag ville reklamera köpet på 113:-. Personalen, som båda har svart hår, frågade först mig vart hårstrået kom från och jag sa att "inte vet jag" mitt hår är ju kritvitt. Sedan ville de inte ge tillbaka mina 113:- för jag hade ju även en dricka och kaka också. Jag sa då att jag ville ha hela köpet returnerat och att de i så fall fick ta tillbaka även drickan och kakan. Oerhört dålig service!!! En bra service hade varit att de returnerade mina 113:- och erbjöd mig en ny sallad "on the house" men tydligen vill de inte ha nöjda kunder på detta ställe. Tyvärr är varje Subway restaurang en ambassadör för Subways policy så hos er kommer jag INTE äta igen!! Recension av Susanne Stålarm.
  • Farhad S
    Farhad S: Otroligt girig företag . Köpte bilen och skickade handpenning. Fick tillbaka handpenning och la ut annonsen ingen fast dyrare
    Erika Ellika Theresia M
    Erika Ellika Theresia M: Superotrevlig personal och dålig service.
  • Linda K
    Linda K: Jag känner inte till restaurangen, däremot anlitade jag Kalaset som caterer i somras, vilket var ett stort fel från min sida. Det största problemet var den usla kommunikationen. Fastän vi kontaktade firman nästan ett halvår innan festen var de för upptagna för att ta några som helst detaljer på telefon. Allt gick över mail, men även dessa besvarades knappt. Därför var mycket oklart inför kvällen, t.ex. fick inte vegetarianerna någon mat fast detta egentligen var uppgjort. Jag var väldigt besviken och kände mig kränkt som kund eftersom det handlade om för mig väldigt mycket pengar - mat och service till över 70 personer.
    Gustaf S
    Gustaf S: Jag hoppas jag överlever besöket. De serverar skitflugor med maten. Beställde det enklaste - spaghetti bolognese, var som att äta ruttna grisrester med utvattnad spaghetti. ÄCKLIGT!!!! VARNING! GÅ INTE DIT!
  • emma
    emma: Dåligt bemötande, dyra priser och oätlig pizza. Gick verkligen inte att äta pizzan. Lägg ner. Skulle inte rekommendera min värsta fiende att äta där...
    Helle
    Helle: Skrev om detta redan 2014 men kommentaren togs bort. De gånger jag handlat lunch där så fick jag ena gången en överstekt burgare, och de andra gångerna helt understekta burgare som var råa inuti. Hoppas de fått bättre kontroll på köket nu, i vilken ordning burgarna ska grillas och serveras.
    Kenneth L
    Kenneth L: Betyget gäller prisnivån och kundbemötande. 1. Inga priser visas 2. Vid kassan möts man av en ocharmig och sur tjej. 3. P r i s e t!!! En liten kaffe 65kr! En våffla 95kr, en 30cl läsk 40kr. Undvik! Speciellt när dem medvetet inte skyltar med deras skamliga priser som dom främst lurar ovetande turister med. Det ligger i gamla stan som är lite dyrare såklart men detta! RIP off!!!
  • Stefan P
    Stefan P: En riktig turistfälla med otroligt dålig sevice. Vår kassörska gjorde 4 fel på en beställning för 2 personer och kunde knappt svenska.
  • Rune M
    Rune M: Riktigt oseriöst företag som inte står för sina garantier - försöker hela tiden komma ur sina åtaganden och mycket svåra att få tag på när det är reklamationer - speciellt vintertid då Micke åker till Thailand hela vintern.. tummen ner för detta företag !!!! Rekommenderar absolut ingen att köpa maskiner här där man påstår att de är genomgångna vilket inte gällde i alla fall de maskiner jag köpte och i förhållande till det skick alla maskinerna var så är priset MYCKET för högt !!
  • Janne A
    Janne A: Appen fungerar inte här, min mobilkupong togs bort men jag fick ingen hamburgare. Dem ville inte hjälpa mig.
    Peter B
    Peter B: Akta er för Derelict! Fruktansvärt dåligt till högt pris! Råvarorna kostar max 20 kr. Du får betala 1 000 kronor! Dålig service, urusel akustik och prisvärt kommer inte ens i närheten. Vilken besvikelse!
  • Calle K
    Calle K: Skrattretande, vår dotter 10 år fick en liten halv pannbiff på tallriken. Vad får en vuxen? En liten hel pannbiff? Utanför Skansen fick hon äta igen! DYRT och DÅLIGT
    Filip H
    Filip H: Okunnig personal och usel service. Maten smakar inget vidare. Har aldrig varit på en så här dålig Subway. Undvik!
    Magnus R
    Magnus R: Vi blev så otrevligt bemötta att vi gick innan vi beställde. Har aldrig varit med om något liknande!
    Patricia A
    Patricia A: Beställde en chicken korma i vilken kycklingen smakade och luktade härsket.Gick tillbaka med maten och personalen bekräftade att det inte luktade så bra men fick till svar att "ja det var ju tråkigt att det inte smakade bra men ni kan inte få pengarna tillbaka utan ny mat är vad vi kan erbjuda". Jag informerade personalen om att jag inte längre var sugen på att äta indiskt då jag för några minuter sedan varit nära att kräkas av maten. De vägrade ge mig pengarna tillbaka vilket jag tycker är skamligt. Riktigt uselt ställe, gå aldrig dit!!
  • Driver du restaurang i Stockholm?

Henrik A
    Henrik A: Var akut hungrig kl 21 torsdag, så jag beställde en QP Cheese eftersom den var färdig. En stor besvikelse: den måste ha varit väldigt gammal eftersom osten var hård, brödet o köttet snustorrt, pommes frittten såg ut som vissna slaka grässtrån. Allt fusk med varmhållning som Uppdrag Ganskning tog upp finns uppenbarligen kvar! Aldrig mera McDonalds för mig, jag lovar!
1...28293031
Västberga  (1 st)
Sköndal  (1 st)
Bredäng  (1 st)

Restaurang i Stockholm

Förutom att vi guidar dig till Stockholms bäst rekommenderade och mest aktuella restauranger kan du även ta del av tidigare kunders unika erfarenheter samt läsa om olika restaurangers helhetsomdömen. Vi hjälper dig hitta allt från den bästa vegetariska restaurangen på Östermalm till den bästa köttkrogen på söder.

Får du gäster som du vill ta med ut på stan? Kanske har du redan ditt smultronställe som du brukar imponera med. Det är lätt att bli bekväm och gå till det ställe man gillar bara för att man inte vågar riskera att bli besviken. Reco.se tillåter dig att läsa om vad andra människor i Stockholm gillar, på så sätt kan du komma ur din comfort zone och ta del av även andra människors smultronställen.

I SoFo, ”South of Folkungagatan” ligger restaurangerna tätt, och du hittar oftast riktigt bra kvalitet för här finns ett klientel som går ut och äter ofta, är trendkänsliga och ställer krav. Runt Nytorget intensifieras sorlet och de mysiga krogarna ligger tätt. Här, som på många populära restauranger i Stockholms innerstad kan det löna sig att boka bord för att vara på säkra sidan. Det kan vi hjälpa dig med, visste du att du kan boka bord direkt på Reco.se?

På Östermalm hittar du lyxrestaurangerna, det är även på östermalm du ska hålla dig om du är ute efter Stockholms Klubbtätaste kvarter, nämligen Stureplan. Här kan du inte bara njuta av god mat, du kan även få härliga drinkar och goda viner.

Alltså oavsett om du är kring Nytorget, Mariatorget eller Zinkensdamm, Birkastan, Vasastan eller Östermalm ger Reco.se dig listan till de bäst rekommenderad och mest aktuella restuarangerna i Stockholms innerstad just nu!

Börja kika runt redan nu, på Reco.se kan du ta del av en mängd restauranger och härliga rekommendationer från andra människor som gillar att njuta av livets goda. Ta vara på möjligheterna i huvudstaden och ha en riktigt trevlig kväll!