Restaurang i Stockholm

764 rekommenderade restauranger i Stockholm kommun

I Stockholm finns det gott om restauranger och krogar. Allt från lyxiga Michelinrestauranger på Östermalm till små familjehak på Södermalm. Det är få saker som förgyller vardagen så mycket som att gå ut och äta något riktigt gott tillsammans med någon man tycker om. På Reco.se listar vi Stockholms bäst rekommenderade och mest aktuella restauranger just nu!

Läs mer »
    kajsa b
    kajsa b: Bra och trevlig grill. Fräsch tillagning av maten känns som att de är ordentliga. Finns inga sittplatser alls utan man får antingen sitta ute eller ta med sig. Trevlig och glad personal.
  • Driver du restaurang i Stockholm?

Kalle P
    Kalle P: Känns som pizzan blir sämre för varje gång man chansar på att gå hit. Tyvärr.
  • David H
    David H: Närheten till Svenska McDonald's huvudkontor borde innebära att kvaliteten på den här "restaurangen" är högre än hos andra McDonald's i landet. Så är det inte alls, åtminstone inte vad gäller bemötandet. Jag har inte blivit öppet hånad av personal någon annanstans än just här. Kommer man in i en restaurang tom på gäster och med flera i personalen kanske man inte hunnit bestämma sig innan man blir tillfrågad vad man vill ha. För det behöver man inte gå att gömma sig och sedan komma med lustiga omdömen om mig som kund inför sina kolleger så att jag hör när jag vill bli expedierad. Behållningen är förstås att få uppleva vad Bell måste ha upplevt när han först anställde pojkar till att betjäna telefonväxlarna i förrförra seklet och upptäckte att de mest ägnade sig åt att busa istället för att vara service-minded.
    Ningjing C
    Ningjing C: Like the Peking soup within Buffet there ~~ Great! Oh?it's called sushi? Haven't got any memories about sushi at all -_-||
  • Andreas
    Andreas: Tror den heter Lindhagens pizza o. sallad nu. Personalen är trevliga men pizzorna jag ätit där kan jag inte rekommendera pga snålhet och smak. En kväll när min kollega skulle hämta våra pizzor stod dom med golvmoppen i pizzaugnen vid städning. Jag får verkligen hoppas att det inte är samma dom skrubbar golvet med. Efter det har vi slutat handla där...
    Calle L
    Calle L: Otrevligt bemötande, stökigt och framförallt sanslöst sliten och smutsig toalett.
  • Helen L
    Helen L: Hade det inte varit för den fina rundturen och förrätten (skagen), skulle jag satt sämsta betyg. Huvudrätten var helt värdelös och smaklös, det var två små stekta köttbitar med en överkokt potatis som jag tror att de försökt steka också efteråt. Frågade om man kunde få eller köpa bröd till maten...nej det fanns inte. Inte en rolig uppelvelse alltså.
    Carin H
    Carin H: Maten på Taco Bar är helt ok när man är sugen på nachos, men bemötandet när vi var där senaste var rent ut sagt uselt. Under min beställning bestämde sig tjejen som stod i kassan för att svara i sin mobiltelefon, och jag fick vänta med att betala tills hon avslutat sitt uppenbarligen privata samtal. Riktigt dåligt. Hon varken hälsade eller önskade smaklig måltid, och jag kände mig mest som att jag störde henne med mitt beställande.
    Sonja K
    Sonja K: Köpt många hämtluncher m.m. där. I februari fick jag ingen soja till sushin. Upptäckte det först när jag skulle äta och det smakade ju knappt någonting utan soja. I dag köpte jag igen. Det var knappt några kunder där. Såg att soja fanns, men när jag skulle äta fanns ingen wasabi. Det var svårare att se när jag tog emot kassen, pga sjögräs och gari, som kunde ha gömt den. Besviken över deras slarv. Som tur är finns det gott om andra ställen i närheten!
  • Josefine G
    Josefine G: Nja. Trevlig men slarvig personal. Har bl.a. hittat kebabkött på min vegetariska pizza.
    Mikael E
    Mikael E: Donken är ju alltid donken. Man vet vad man får och blir ju sällan överraskad. Så oxå på denna restaurang, dock tycker jag de ofta är ganska dåliga på att bygga själva burgarna. Det ser ofta ut som lutande tornet i pisa eller som nån skakat kartongen precis innan servering.
  • 3 omdömen
    Carl A
    Carl A: Borde döpas om till Bamboo Shitty. Helt enkelt urusel restaurang!
    Marie B
    Marie B: Detta Wayne´s Coffee är ett rätt skönt hak, dock med lite tråkig och kanske något stel atmosfär. Fler soffor/fåtöljer eftersökes! Men en riktigt bra grej är de ofta har en morgontidning (DN) som man som gäst kan få läsa! Goda café latte!
    Emil S
    Emil S: Kaffet är under all kritik. Mackorna och övrigt sortiment är ok.
  • Malin S
    Malin S: Hade hört att lunchen här var jättebra och god så vi bokade in en middag för en möhippa. Enligt önskemål från restaurangen förbeställde vi maten. "det skall gå ganska fort då" sade servitrisen. Nej, det gick det inte! TVÅ timmar efter att vi satt oss fick vi in maten. Det var snustorr kyckling, en annan kyckling var röd inuti, råstekt potatis som inte gick att skära i... Servitrisen var jättegullig dock och försökte kompensera oss!
    Maria H
    Maria H: Jag har ätit glass på Levinsky's i Kista flera gånger och för att vara hemgjord italiensk glass så är den inte särskilt god faktiskt. Priserna är vad man väntar sig men caféet är inte särskilt mysigt alls.
  • Ulf S
    Ulf S: Det här stället har varit ok för affärslunch men upplever att det just nu är stark nedförsbacke. Om du skall äta en god lunch i Globen finns prisvärdare alternativ just nu.
    Pär N
    Pär N: Fläsk i gulaschen - gör om, gör rätt!
    Gunnar N
    Gunnar N: Åt fish & chips och club sandwich, som båda var tråkiga - troligen sej i fish & chips och hårt stekt kyckling (torr) i club sandwich. Nej - inte bra alls.
  • Gustav K
    Gustav K: Salladerna är deppiga, pizzan går inte att äta utan bestick, och dom har bara plastbestick. Dyrt.
  • 3 omdömen
    Gunilla D
    Gunilla D: Otrevlig personal och medioker mat trots den anspråksfulla menyn. Kan inte rekommendera ett besök.
    Anna G
    Anna G: Behöver ett nytänk. Trist koncept. Man tröttnar snabbt. Kom med ngt nytt!!
    ANETTE F
    ANETTE F: Sällan jag recenserar saker och ting men här kunde jag inte låta det gå förbi. Riktigt otrevligt bemötande där vid mitt första och utan tvekan sista besök.
  • 4 omdömen
    Paula H
    Paula H: Otrevlig och dryg personal. Tänker inte ens prata om hur otroligt dyr en liten smörgås och kaffe som bestod av 90% skum och 10% kaffe, Går aldrig dit igen!
  • Driver du restaurang i Stockholm?

• Madeleine F
Västberga  (1 st)
Sköndal  (1 st)
Bredäng  (1 st)

Restaurang i Stockholm

Förutom att vi guidar dig till Stockholms bäst rekommenderade och mest aktuella restauranger kan du även ta del av tidigare kunders unika erfarenheter samt läsa om olika restaurangers helhetsomdömen. Vi hjälper dig hitta allt från den bästa vegetariska restaurangen på Östermalm till den bästa köttkrogen på söder.

Får du gäster som du vill ta med ut på stan? Kanske har du redan ditt smultronställe som du brukar imponera med. Det är lätt att bli bekväm och gå till det ställe man gillar bara för att man inte vågar riskera att bli besviken. Reco.se tillåter dig att läsa om vad andra människor i Stockholm gillar, på så sätt kan du komma ur din comfort zone och ta del av även andra människors smultronställen.

I SoFo, ”South of Folkungagatan” ligger restaurangerna tätt, och du hittar oftast riktigt bra kvalitet för här finns ett klientel som går ut och äter ofta, är trendkänsliga och ställer krav. Runt Nytorget intensifieras sorlet och de mysiga krogarna ligger tätt. Här, som på många populära restauranger i Stockholms innerstad kan det löna sig att boka bord för att vara på säkra sidan. Det kan vi hjälpa dig med, visste du att du kan boka bord direkt på Reco.se?

På Östermalm hittar du lyxrestaurangerna, det är även på östermalm du ska hålla dig om du är ute efter Stockholms Klubbtätaste kvarter, nämligen Stureplan. Här kan du inte bara njuta av god mat, du kan även få härliga drinkar och goda viner.

Alltså oavsett om du är kring Nytorget, Mariatorget eller Zinkensdamm, Birkastan, Vasastan eller Östermalm ger Reco.se dig listan till de bäst rekommenderad och mest aktuella restuarangerna i Stockholms innerstad just nu!

Börja kika runt redan nu, på Reco.se kan du ta del av en mängd restauranger och härliga rekommendationer från andra människor som gillar att njuta av livets goda. Ta vara på möjligheterna i huvudstaden och ha en riktigt trevlig kväll!