Restaurang i Stockholm

764 rekommenderade restauranger i Stockholm kommun

I Stockholm finns det gott om restauranger och krogar. Allt från lyxiga Michelinrestauranger på Östermalm till små familjehak på Södermalm. Det är få saker som förgyller vardagen så mycket som att gå ut och äta något riktigt gott tillsammans med någon man tycker om. På Reco.se listar vi Stockholms bäst rekommenderade och mest aktuella restauranger just nu!

Läs mer »
  • Jim R
    Jim R: Min absolut bästa restaurangupplevelse hittils, en perfekt och kittlande upplevelse från början till slut. Rekommenderas varmt!
  • Driver du restaurang i Stockholm?

Mikael
    Mikael: Kanske den absolut trevligaste restaurangen/bistron i Stockholm. Bra mix av husmanskost och franskt kök på menyn, trevlig service och en lugn pratvänlig lokal bara 4 minuter från Stureplan. Passar för allt från affärslunch till middag i glada vänners sällskap!
    Sandro D
    Sandro D: Klart bästa pizzerian i stan! Väldigt goda pizzor, generöst med pålägg på en perfekt tjock/tunn pizza till bra pris! Personalen är väldigt serviceminded och trevliga!
  • Anna-Carin C
    Anna-Carin C: Vi var fem personer som åt en fredag kväll. Hade inte bokat bord men fick plats, vilket var bra. Däremot glömde serveringspersonalen bort våra dryckesbeställningar genomgående så i snitt fick vi vänta 15-20 minuter på varje vin glas, ibland mer på olika vin trots samtidig beställning. Vilken annan krog gör så? Att gästerna köper och dricker vin i väntan på maten är ju en vinst. Förutom att det var riktigt tråkigt för oss. Vidare undrade jag som har en medicinsk åkomma som gör att jag inte kan äta allt om det gick att få en förrätt i lite större storlek. Ingen varmrätt gick att äta i sin helhet, och för 300 kr vill jag gärna bli mätt. Jag förklarade trevligt varför och det handlade om en bruschetta så det var rätt okomplicerat. Tyvärr ett trist och snorkigt svar och total oflexibilitet runt de andra rätterna och justering med. Jag fick alltså beställa en förrätt och vara nöjd med det. Som om inte det räckte: när det var dags att betala - där vi blev stressade ut eftersom nästa sittning var i antågande - slängde servitrisen notan på vårt bord, och fnös surt när hon kom tillbaka en kvart senare och vi ville betala var för sig med kort. Argt kastade hon en penna på bordet och sa att vi skulle skriva namn och summa på baksidan av kvittot. En i sällskapet kommenterade: "Är det här pizzeria Kungsholmen?" Alltså, för en restaurang som tar 300 spänn för en varmrätt förväntar man sig faktiskt myyyycket bättre service och attityd. Så jäkla dålig upplevelse, och inte ett ställe jag tänker besöka igen med tanke på hur många andra bra ställen det finns.
    NOEL H
    NOEL H: Ett verkligt genuint ställe med god riktig fransk Brasserie-mat som håller hög klass. Jag gillar att det är en enkel meny som dessutom varierar från vecka till vecka. Vill man käka musslor i Stockholm kan jag varmt rekommendera Paname. Ganska dyrt men definitivt prisvärt! Rekommenderas!
    Yiassou B
    Yiassou B: En härlig lunchrestaurang! Lunch och lunch förresten!? Här har man lunchmeny hela dagen, typ från klockan 10 till klockan 22. Mycket stammisar kommer hit. Populärt ställe bland byggnadsarbetare, taxicaufförer, brandmän, poliser och ambulanspersonal. Vilket betyder god mat! Varierande meny med många "dagens rätter" samt även en á la carte-menu. God husmanskost och rejäla portioner. Svårt att få plats precis vid klockan 12. Så här går det till. Ställ dig i kön, gör din beställning och få din dricka (fullständiga rättigheter), sätt dig till bords, ta sallad från buffén, maten kommer till bordet. Kaffe/te på maten ingår. En favorit är ärtsoppa och pannkakor som serveras på torsdagarna! Pannkakorna lagas på beställning. Ingen varmhållning här inte! Och receptet på smeten är lite speciellt. Smaka! Det är mycket gott! Sommartid finns uteservering!
    Valle
    Valle: Mycket bra och mysig cafe, färska sallader, varma mackor och god kaffe, priserna ligger helt OK, servicen är väldigt bra. Mitt favorit café i stan /Valle
  • 12 omdömen
    Sergio F
    Sergio F: Trevlig lokal pizzeria, många kunder, stora pizzor och andra menyer ... Alltid en trevlig bemötande .. Perfekt när man bor nära... Poppis bland poliskåren !
    Tobias B
    Tobias B: Ny favoritindier inte långt från city. Som sig bör ett klassiskt, fåordigt, bemötande bakom en bardisk och 5 minuter senare har man en magisk indisk rätt att avnjuta. För en hundring kan man välja mellan alla möjliga typer av rätter där de flesta finns representerade även lunchtid. Indisk restaurang på Västmannagatan som varmt rekommenderas!
  • Mårten Q
    Mårten Q: Fantastisk mat och trevlig personal, prima indisk mat.
  • Erik M
    Erik M: Ett trångt, varmt och trevligt fik gömt långt ner på Kronobergsgatan. Tar alltid soppa med macka. Morotssoppan med perfekt sting ligger i topp. Sen ligger tonfiskmackan med bra smak av dill högt på listan.
    Mårten T
    Mårten T: Ensamma var vi här (Minna, Noma och jag) på Nyårsdagen - värt och mkt gott!
    Per S
    Per S: Bra service och god prisvärd mat.
  • 11 omdömen
    NOEL H
    NOEL H: Faktiskt aldrig testat den, här på Reco, så omskrivna brunchen. Däremot tycker jag att Elverket är bland de trevligaste ställena på Östermalm att käka middag på. Bra mat, avslappnad stämning i en fantastiskt trevlig lokal!
    Nikola T
    Nikola T: Bra italiensk kvarterskrog på Östermalm. God vedugnsbakad pizza på bakfickan.
  • 10 omdömen
    Frida H
    Frida H:
    Morten K
    Morten K: Mycket bra mat men svårt med parkering därför en fyra men väl där så är det fantastiskt god service, bra mat och värt ett besök, risken är minimal då dom har 100% nöjd kund garanti och stålarna åter om man inte är nöjd.
  • Jimmy W
    Jimmy W: Alltid trevligt bemötande och snabb service, det är dock populärt så kommer man för sent så är det ruskigt lång kö. Maten under lunchtid är prisvärd.
    Annika M
    Annika M: Alltid trevliga och glada. Mycket bra service.Veldigt rent.
  • Nikke L
    Nikke L: På Carl Michael åt jag det som helt otvivelaktigt måste klassas som decenniets bästa julbord, fast sittandes och utan att en massa människor hade stått och hostat på min mat. 36 smårätter som serverades vid bordet i en fantastisk miljö som nästan helt saknar elljus. Underbart gott och underbart stämninsfullt. Hit kommer jag definitivt tillbaka! Bäst av allt var den portvinskokta laxen. Svårslagen!
    Frans I
    Frans I: Mycket god thai mat, rekommenderas varmt
    Malin
    Malin: Bästa Take-away-Thaien i stan!
    John
    John: Ett grymt bra alternativ för leverans av smörgåsar och sallader. Bemötandet är alltid trevligt och produkterna håller mycket hög nivå.
    Gunnar L
    Gunnar L: En riktig japansk lunchrestaurang som begriper att det krävs mer än sushi. Fantastiskt väl tillagat och dessutom prisvärt. Förmodligen bästa japanen på Söder.
  • Driver du restaurang i Stockholm?

• 12 omdömen
Västberga  (1 st)
Sköndal  (1 st)
Bredäng  (1 st)

Restaurang i Stockholm

Förutom att vi guidar dig till Stockholms bäst rekommenderade och mest aktuella restauranger kan du även ta del av tidigare kunders unika erfarenheter samt läsa om olika restaurangers helhetsomdömen. Vi hjälper dig hitta allt från den bästa vegetariska restaurangen på Östermalm till den bästa köttkrogen på söder.

Får du gäster som du vill ta med ut på stan? Kanske har du redan ditt smultronställe som du brukar imponera med. Det är lätt att bli bekväm och gå till det ställe man gillar bara för att man inte vågar riskera att bli besviken. Reco.se tillåter dig att läsa om vad andra människor i Stockholm gillar, på så sätt kan du komma ur din comfort zone och ta del av även andra människors smultronställen.

I SoFo, ”South of Folkungagatan” ligger restaurangerna tätt, och du hittar oftast riktigt bra kvalitet för här finns ett klientel som går ut och äter ofta, är trendkänsliga och ställer krav. Runt Nytorget intensifieras sorlet och de mysiga krogarna ligger tätt. Här, som på många populära restauranger i Stockholms innerstad kan det löna sig att boka bord för att vara på säkra sidan. Det kan vi hjälpa dig med, visste du att du kan boka bord direkt på Reco.se?

På Östermalm hittar du lyxrestaurangerna, det är även på östermalm du ska hålla dig om du är ute efter Stockholms Klubbtätaste kvarter, nämligen Stureplan. Här kan du inte bara njuta av god mat, du kan även få härliga drinkar och goda viner.

Alltså oavsett om du är kring Nytorget, Mariatorget eller Zinkensdamm, Birkastan, Vasastan eller Östermalm ger Reco.se dig listan till de bäst rekommenderad och mest aktuella restuarangerna i Stockholms innerstad just nu!

Börja kika runt redan nu, på Reco.se kan du ta del av en mängd restauranger och härliga rekommendationer från andra människor som gillar att njuta av livets goda. Ta vara på möjligheterna i huvudstaden och ha en riktigt trevlig kväll!