Kanske den absolut trevligaste restaurangen/bistron i Stockholm. Bra mix av husmanskost och franskt kök på menyn, trevlig service och en lugn pratvänlig lokal bara 4 minuter från Stureplan. Passar för allt från affärslunch till middag i glada vänners sällskap!
Proviant Östermalm
5 omdömen om Proviant Östermalm
God mat och trevlig personal, mycket folk, så sittningen blev lite forcerad, vi hade lätt kunnat sitta kvar en 30-40 minuter till och ta någ
Kan bara hålla med övriga Recos.... trevlig inramning prisvärd och god söndagsmiddag. Vi kommer tillbaka!
Proviant rekommenderas starkt, mycket bra mat, väldigt charmiga och trevliga lokaler och riktigt trevlig och avspänd personal. Summa summarum; klockrent!!
Stämningen på spanjorskan är fantastisk! Väldigt trevlig, mysig och ombonad atmosfär. Kunnig och trevlig personal, mycket bra service och go
Jag arrenderade hela stället en lördag för att bjuda nära och kära. 50-60 pers. Det kommer jag aldrig ångra, det blev en mycket trevlig kväll med utsökt mat och service. Männiksorna här tar sitt jobb på allvar.
Dyrt men man får utsökt mat. Medelåldern är en aning högre, 30+.
Va på brunch i lördags, allt va toppen, från jag kliv in genom dörren tills jag mätt och belåten gick ut igen :) toppen 👍