VARNING FÖR KIVRA FÖRETAG!!! Fruktansvärt oseriös "tjänst" som precis gett företaget en anmärkning hos Kronofogden. Jag har Kivra privat och på företaget. När jag får post privat får man notis i appen samt mail. Företag har inga notiser i appen heter det från Kivra. Det sjukaste är att av totalt 36 inkomna dokument till Kivra (1 privat konto och 2st företagsbrevlådor) så har endast SEX kommit till min mail under perioden maj-sept 2024. Efter kontakt med Kivra såg de något skumt i deras system som de skulle återkomma...
Kivra AB
7 omdömen om Kivra AB
Svårare att hålla koll och lätt att få inkasso. Har de samarbete med inkassoföretagen? Stora pengar att tjäna misstänker jag.
Ja från och med 16 års ålder kan du skapa ditt eget konto hos Kivra, med godkännande från din/dina vårdnadshavare.
The service was good and very fast, which I appreciate. However, the price felt a bit high 1699 kr for a non-original iPhone 11 screen repla
Katastrof! Borde INTE användas av myndigheter. Oseriöst. Varning! Vår minderårige son har, utan att veta hur, råkat ansluta sig till Kivra. Därmed har all hans post från skatteverket gått till hans digitala brevlåda hos Kivra. Vi föräldrar har inte fått några som helst upplysningar från skatteverket vilket man annars får gällande minderåriga barn. Sonen förstod inte att han skulle öppna och läsa mailen. Vi föräldrar visste inte om att de fanns. Igår fick vi ett brev från Överförmyndaren som upplyste om att vår son hade...
Jag har aldrig fått betalningspåminnelser tidigare men sedan jag började använda Kivra så kommer fakturor dit och de går inte att betala direkt i appen, såsom det förmodligen är tänkt. Dessutom kommer inte påminnelser dit heller. Så läser du en faktura från tex Transportstyrelsen och inte betalar den omedelbart genom att fota fakturan och gå in och betala via datorn (vad är då vitsen med Kivra) så läggs det på 500kr (dröjsmålsfaktura) som sedan kommer som en pappersfaktura i brevlådan. Värdelöst. Avreggar mig omedelbart.
Oseriöst! Ingen myndighet borde använda sig av Kivra, kundtjänsten återkommer inte och tjänsten fungerar inte tillfredsställande.
Läs bara om vad det är för blufföretag på: http://www.rejta.se/omdome/1094490/kivra+ab