Eva Nilsson

Eva Nilsson

78 omdömen om Eva Nilsson

Sedan starten hos Reco 2021
Ulf R

Eva skötte om min fötter på ett trevligt och proffsigt sätt, jag kommer att återkomma när mina fötter blivit slitna igen.

Svar från Eva Nilsson

Tack snälla Ulf för din fina återkoppling! Det värmer mycket!

Svar från Eva Nilsson

Tack snälla Christine för din fina återkoppling! Det värmer mycket! Ses snart igen!

Svar från Eva Nilsson

Tack snälla Maria för din fina återkoppling! Det värmer mycket!

Elisabeth C

Mycket bra bemött. Hade inte några förväntningar. Mina upplevelser var mycket goda. Rekommenderar henne varmt. Jag har medicinsk fotvård.

Svar från Eva Nilsson

Tack snälla Elisabeth för din fina återkoppling! Det värmer mycket!

Barbro J

Eva är toppen med mina fötter! Karin rekommenderade Eva, då jag haft problem länge, och min tidigare fotvårdare ej klarade av min tå. Så nu åker jag och min tå långväga för att bli ompysslad. Att kunna sitta i loungen en stund innan och dricka deras goda te gör jag med flit. Har tiden med mig som pensionär. Väldigt mysigt och vackert.

Svar från Eva Nilsson

Tack snälla för din fina rekomendation! Så roligt att min rekomendation landade väl, och tack för att du långväga kommer till oss. Varm Kram Karin

Svar från Eva Nilsson

Tack snälla Cristina för din fina återkoppling! Det värmer mycket!

Lotta G

Lugn, metodisk, proffsig! Härlig miljö att få sin fotvård i Kroppskliniken Tyresö

Svar från Eva Nilsson

Tack snälla Lotta för din fina återkoppling! Det värmer mycket!

Annika B

Lugn och fint mottagande, fick fin hjälp med det som var mitt problem gick därifrån med lätta steg. Rekommenderar Eva 100%

Svar från Eva Nilsson

Tack snälla Annika för din fina återkoppling! Det värmer mycket!

Svar från Eva Nilsson

Tack snälla Christina för din fina återkoppling! Det värmer mycket!

Craig M

Always good very relaxing Good in English I’ve been going to Va for many years It is always on time lovely treatment room always a nice place and experience Will be sure to stay Regards Craig

Thank you so much Craig! It means much to us! Regards Eva and Karin