Kroppsklinikens Yogastudio

Kroppsklinikens Yogastudio

Här jobbar
Karin Spjuth, mediyoga, yinyoga, yoganidra, lymfyoga
Karin Wiregård, iam yoga, mediyoga, yinyoga
Anna Aro, hatha yoga, yinyoga
Viveca Vilhelmsson, mediyoga grundkurs
Josephine Andersson, yinyoga, restorative yoga
Christina Arle, yinyoga
Anna Lönnqvist, pt träning i grupp
Mattias Sundman, gongavslappning event
Annika Lynton, soundhealing event

84 omdömen om Kroppsklinikens Yogastudio

Sedan starten hos Reco 2015
Marianne A

Efter en längre tids sjukdom som påverkat min kropp negativt beslutade jag mig för att gå på en grundkurs i medicinsk yoga. Hade ingen erfarenhet av yoga sedan tidigare. Jag blev direkt välkomnad och omhändertagen av yogaläraren som såg till att jag fick all info jag behövde inför passet. Under passet fick jag också enskilda råd och instruktioner. Trevlig och ombonad studio, men det absolut avgörande var det professionella och varma bemötande jag fick av yogaläraren, hon väckte min nyfikenhet på att lära mera. Kan varmt rekommendera denna studio.

Maria B
Skrev om Kroppsklinikens Yogastudio en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Min dotter tyckte jag skulle prova yogan här kände mig väldigt välkommen och trevlig miljö. Jag har börjat nyligen på medi/ I am yoga

Beatrice R

Jag är nöjd med allt. Vad ska man säga om något som är bra mer än att det är bra. Efter tre ggr är det inte lätt att utgjuta fantastiska omdömen. Det tar tid att se om det finns saker i kulisserna.

Caroline W

Proffsiga instruktörer och underbara lokaler.

Pia K

Möts alltid med ett leende och man blir direkt på bra humör

Svar från Kroppsklinikens Yogastudio

Tack snälla Pia, detta värmer oss mycket!!!

Anna J

Trevlig studio med fantastiska lärare

Svar från Kroppsklinikens Yogastudio

Tack snälla Anna, detta värmer oss mycket!!!

Ann-Catrine N

Varmt mottagen på ett toppenbra yin yoga pass!

Madelen & Teko L

Ett lugn sprider sig i kroppen när man kliver in. Omtänksam, lugn och extremt trevlig personal

Louise L

Magiskt bra yogapass (hatha). Fina lokaler och grym instruktör

Svar från Kroppsklinikens Yogastudio

Tack snälla Louise för denna fina rekomendation, det värmer oss mycket!

Fredrik B

- Vad har den gett dig? Kursen har gett mig en djupare förståelse om vad utmattning innebär. Den har också gett mig värdefulla praktiska tips på hur jag kan effektivt behandla min utmattning för att få ett mer hälsosamt liv. - Vad var den största behållningen? Att få lära sig av andra kursdeltagares erfarnheter om utmattning, samt att bli lugnare efter meditationsövningar. - Feedback till mig som kursledare? Överlag väldigt värdefull kurs. Det enda som jag tycker kan förbättras är att teorin som förklaras under kursen...

Svar från Kroppsklinikens Yogastudio

Tack snälla Fredrik för din fina återkoppling! Det värmer mycket!