Helt fantastisk bilfirma! Så serviceminded och otroligt trevliga och hjälpsamma.Jag är supernöjd med min Chevrolet och all hjälp jag fick med den av bilfirman. Varma rekommendationer!
Kungälv Bilcenter (KBC)
Kungälv Bilcenter AB Kvalitet, Trygghet & Glädje till RÄTT pris! Vårt företag har utmärkt sig som ett tillväxtföretag i norden enligt UC. Välkommen till en bilhandlare som utgår ifrån dig som kund. Vi erbjuder dig att köpa en riktigt bra bil som är noga testad och genomgången. Dessutom får du köpa bilen till ett mycket konkurrenskraftigt...
145 omdömen om Kungälv Bilcenter (KBC)
Sedan starten hos Reco 2021
Trevligt bemötande, lyhörd försäljare och smidig affär.
Lyhörd säljare och bra bemötande. 10 av 10
Professionellt bemötande vid vårt bilköp!
Bra service från första kontakten! Trevliga killar med trevliga bilar. Det blev affär av detta. Rekommenderas.
Jag köpte en hyfsat ny bil hos dem och efter en dag började motorolampan lysa. Efter mycket om och men betalade de tillslut för skadan (genom garantibolaget). Garantibolaget kunde tyvärr inte betala för alla fel, och eftersom kungälvs bilcenter slutade svara och endast gav spydiga svar tillbaka när de svarade, fick jag ta den till en annan verkstad för att få bilen körbar utan risk. Ärendet ligger nu hos ARN. Det enda de här bilhandlarna kan göra är att snacka, kungälvs bilcenter tar absolut inget ansvar eller följer...
Duktig personal. Bra utbud av bilar i alla prisklasser. De har en policy att man bara får provköra en bil om dagen, så välj med omsorg.
Mycket bra. Som väntat bra. Istort sätt blev jag väldigt nöjd, hoppas det blir så i fortsättningen också. Mvh Janne
Hej, Tack så hemskt mycket för dina stjärnor! Vi önskar dig en fortsatt trevlig dag och du är varmt Välkommen åter. Mvh Kungälv bilcenter AB
Bra bemötande inget att klaga på!
Helt ok bemötande från säljaren. Köpte en passat årsmodell 13 som skulle fungera bra men med en risk för hög oljeförbrukning. Några dagar efter köpet började motorlampa att blinka och detta meddelades till säljaren muntligt. Detta var såklart inget de kände igen. Efter en kontroll på auktoriserad verkstad visade det sig att cylindrarna i motorn hade en kompression på 5 bar och är därmed defekt, vilket innebär att motorn behöver bytas ut. Vid kontakt med företaget så får jag till svar att de avsäger sig allt ansvar då bilen...
Hej, Vi nämnde gällande den höga oljeförbrukningen till dig och förklarade att det kan hända att motorn inte orkar med länge till. Trots den muntliga samt den skriftliga informationen som våran säljare gav dig så hjälpte vi dig med 90% av kostnaden. Vi upplever att din recention är felaktig då vi hjälpte dig med reparationen. Mvh Kungälv Bilcenter AB
Tack så mycket för steven för en smidig och grym affär, du är grym. Rekomenderar starkt
Tack så mycket steven för en snabb och smidig affär!
Till er alla som vill köpa en bil så rekommenderar jag Kungälv bilcenter jag fick den bästa bemötte av Steven han är verkligen professionell säljare som vet hur men välkomnar och bemöta sina kunder tusen tack för all hjälp jag fick av dig
Trevligt bemötande och snabb servis
Köpt bil på Kungälv bilcenter och det var okej.
Dom är jätte bra och personal är duktig. Tack
Trevligt och professionellt bemötande. Fokus på mig som kund. Rekommenderas.
Trevligt bemötande och smidig affär Kan absolut rekommendera killarna på KBC.
Positiv upplevelse, allt kändes tryggt o bra!
Köpte en bil som efter 4 dagar gick sönder och dom hjälpte inte till med någonting. Kostade 9000kr att laga och dom tyckte ju att bilen var ju hel när du åkte härifrån och avsa sig allt ansvar som en bilfirma har. Min rekommendation är att KÖP INTE BIL HOS KUNGÄLVS BILCENTER!!!
Hej, Du köpte en bil som var mer än 15 år gammal och vid försäljningstillfället så meddelade vi dig om att denna bil säljs utan garanti. Du provkörde bilen och godkände bilens funktioner. Mvh Kungälv bilcenter AB
Mycket bra! Rekommenderar starkt
Daniel var väldigt hjälpsam, bra service och gav jättebra information och vägledning genom hela köpet
Jag rekommenderar KBC Bilcenter för att försäljaren är mycket trevlig och hjälpsam. De var tydlig i sinna förklaring när det gäller om bilköp.
Jag köpte en volvo v60 från Kbc Alex var jätte hjälpsam försöker göra kunden nöjd på alla möjliga sätt bra service bra bilar fick ett bra upplevelse och är säker att jag kommer handla mer bilar i framtiden från de tack fina människor 😇🙏
Trevligt bemötande av personal i en mycket fräsch bilhall !
Mycket trevlig försäljare Daniel👍
Hej Vi vill få sagt att vi som köpare och kind är nöjda och känner oss trygga med information och bemötande. Speciellt nöjda med Steven son försäljare. Professionellt bemötta och trevligt behandlade. Köpare Per Svensson
Så enkelt och tryckt. Bra med valmöjligheter angående finansiering, försäkring och garanti
Trevligt bemötande Snabb expediering
Ett företag som sätt nöjd kund först super proffesionellt bemötande. Jag återkommer
Kanon på alla sätt, trevlig personal 👍🏻
Stort tack till steven för en fin affär,rekommenderar strakt att ni köper en bil från kungälv bilcenter.
Fick superbra hjälp och support för att finna våran bil. Steven hjälpte oss på ett professionellt och bra sätt. Trevligt kundbemötande och professionalism, fem plus.
Mycket trevligt bemött av säljaren Alex och väldigt smidig genomförd affär
Det är väldigt bra bemötande och professionellt personal! Tack för en bra affär!
Trevlig säljare och seriöst bemötande. När detta skrivs har jag inte provkört bilen, men litar på säljaren.🤠🕵️♂️
Great to deal with. The staff were very helpful, and matched a car exactly to what I needed. Great selection in their centrally located showroom. Would recommend them to all
Jätte...jätte fina bilar... & dom hadde en till oss.... Fick en provkörning.. Å vi var fast. En fin vw-Beetle -13 "Gör ett besök i Kungälv" A+I
Mycket trevligt bemötande och fin service.
Bra service, köpte en jättefin Volvo V60 och den funkar kanon! Hade synpunkter att ratten drog lite åt höger och då bokade dom in mig på en hjulinställning utan problem! Rekommenderas
Köpte ny bil. Trevligt bemötande.
Blev bra bemött. Kunde provköra o kollabilen själv. Bra försäkring för framtida fel på bilen. Nöjd med hela köpet.
Mycket trevligt och vänligt bemötande. Personalens engagemang överträffade förväntningarna. De var mycket lyhörda och tillmötesgående på ett respektfullt sätt. De gav också ett proffesionellt intryck på ett personligt sätt. Bilen som jag köpte är till stor belåtenhet och jag tvekar inte att anlita dem om det skulle vara något jag undrar över.
Jätte bra göra affärer med duktiga killar och hjälper dig med allt. Jag är mycket nöjd med bilen jag köpte från den. 👍🙏🙏🙏
Jag och min familj blev bemöta med respekt och vänlighet . Och vi fick svar på alla frågor och funderingar vi hade . Vi är väldigt nöjda med servicen vi fick i kungälvsbilcenter . Mvh Wudase
Fantastisk service o förklarar allt tydligt
Superbra service utav Daniel som hade svar på alla mina frågor 👍
Mycket bra upplevelse, blev bemött av trevliga säljare! En snabb och smidig affär, köpte en jeep grand cherokee! Upptäckte ett litet fel, återkom och fick genast hjälp! Strålande service!
Väldigt bra bemötande från Företaget. Extremt nöjd med bilköpet. Säljarna var transparenta och trevliga. Det slutade med att jag köpte en BMW 118i från 2007. Riktigt bra bil som kört väldigt lite och var väldigt fräsch.
Bra service och hjälpsam personal, bara gott att säga om dem.