Lidingö Motorservice AB

Lidingö Motorservice AB

2.3

Välkommen till LIDINGÖ MOTORSERVICE! Auktoriserad för service och reparationer på VW, AUDI och Skoda

3 omdömen om Lidingö Motorservice AB

Camilla Maria D
Wrote about Lidingö Motorservice AB

Min mamma fick ett otroligt dåligt bemötande och blev förödmjukad när hon lämnade in sin bil på service. Mannen som arbetade då ska inte ha med kunder att göra överhuvudtaget. Välj en annan verkstad om ni behöver lämna in er bil! //Camilla D

Reco tipsar!
Speedy Bilservice Vasastan
4.9/5 i betyg av 1185 omdömen 4.9 av 1185 omdömen
BadgeEightYears

Dags för 10.000 mila service. Självklart ringer jag Speedy Bilservice Vasastan trots att jag flyttat utanför stan. De är trevliga, proffsiga

Brittis O Brittis O
Läs mer omdömen
Tom
Wrote about Lidingö Motorservice AB

välj en annan firma. Välj en verkstad som sätter dig i första rummet.

Lena C
Wrote about Lidingö Motorservice AB

Det är super trevliga killar som redan vid första telefonsamtalet gör att alla tidigare fördommar om "bilmeckar" INTE införlivas. De har bra administrativ koll och utmärkt kontakt med försäkringsbolagen vid försäkringsskada och vet exakt hur alla ärenden skall hanteras. Informerar gärna om det lilla extra, t ex att det går utmärkt att lämna av hyrbilen som använts under tiden den egna bilen varit inlämnad på verkstaden så att man slipper strul med tillbakalämning. Slutresultatet har alltid varit utmärkt och bilen har sett ut som ny där skadan tidigare varit.

Reco tipsar!
Mekonomen Huddinge
4.5/5 i betyg av 880 omdömen 4.5 av 880 omdömen
BadgeFiveYears

Grymt bra service!! Kan inte bli bättre när man verkligen behöver duktig kompetens för avancerad felsökning. Löser problemen genom lämpli

Billy William E Billy William E
Läs mer omdömen