Var hyfsat ok. Fick prutat på priset. Till en början ville dom ha 50 000:- för att sälja vår lilla lägenhet på 41 kvm, men gick sedan med på att ta 4% av arvodet istället. Assistenten var den som gjorde allt arbete och detta gjorde att man aldrig fick raka svar när man ställde frågor. Mäklaren, som i detta fallet är självaste chefen på mäklarhuset, levde inte alls upp till förväntningarna. Han var inte ens närvarande när vi överlät lägenheten till köparen.
Mäklarhuset Trollhättan
Mäklarhuset är idag Sveriges största privatägda mäklarkedja cirka 130 kontor över hela landet. Du kan förvänta dig kunniga och engagerade medarbetare som verkligen vill att din bostadsaffär ska bli en positiv upplevelse genom hela processen. Mäklarhuset grundades 1973 i Göteborg och fokus från starten låg på att förmedla...
12 omdömen om Mäklarhuset Trollhättan
Trevlig och informativ mäklare! Smidig affär!
Köpt och sålt hus. Mycket stort engagemang med god service.
Mkt bra info, saklig, kunnig, trevligt bemötande i samband med husförsäljning. Mäklaren gjorde ett helt suveränt arbete att snabbt få klart husförsäljningen. Återkommer gärna om jag behöver sälja på nytt. Kommer att använda mig av samma mäklare, Mats Thorin. God Jul och Gott Nytt år!/Gitte
Lisa är en väldigt trevlig mäklare, gav väldigt bra information om objektet och området. Ställde upp och svarade på frågor hela tiden och de
Mycket kunniga,hjälpsamma och vänliga.
Mäklarhuset Trollhättan skötte försäljningen av lägenheten efter dödsboet Greta på bästa tänkbara sätt. Vi är supernöjda med allt!
Vi sålde vår lägenhet genom Lenita på Husman Hagberg. Vi blev väldigt nöjda både av utfallet samt genom bemötandet under processen. Vi hade
Väldigt proffsigt och trevligt bemötande. Bra med möjlighet att få låna kärra.
Jag ger högsta betyg till mäklarhuset,med den hjälp jag har fått, Rolf
Professionella och trevliga sätter kund i fokus.
Fick ett snabbt och bra bemötande vid en villaförsäljning. Bra beskrivning och bilder samt en duktig mäklare gjorde att jag blev mycket nöjd med försäljningen.
Proffesionellt och otroligt bra bemötande. Rekommenderar mäklarhuset till både de som säljer och de som ska köpa!!
Mycket nöjd med deras arbete. Dom jobbade på fort när det var dax att sälja och fina bilder och bra kommunikation med mäklaren.
En mycket bra mäklarbyrå med proffesionellt mäklare.