Välkommen till YaaBil Häggvik AB!
Vi är en bilverkstad som både servar och reparerar, med all den moderna teknik som behövs. Vi arbetar med de flesta bilmärken och lämnar alltid tre års garanti på alla reservdelar.
Vad behöver du fixa på din bil? Besiktning, däck eller kanske göra en felsökning eller mer omfattande reparation?... Det är få saker vi inte löser.
Här får du professionella bilmekaniker. Vi är godkända av samtliga försäkringsbolag och ringer alltid upp dig inom 24 timmar när du kontaktar oss.
Reparationen i sig var ok. Men...
Att en regskylt försvann - inte deras problem.
Att bilen fick 10 st fågelskit på sig - inte deras problem.
Att de, utan att meddela, bytte torkarblad - inte deras bekymmer.
Så, nästa besök - inte deras bekymmer.
Jag beställde ett enkelt lampbyte till tisdag 15-30
När jag kom så fanns inte beställningen eller så va det lite för mycket att göra.
Jag fick en ny tid idag 10-30.
Då rulla allt smidigt.
Väldigt bra bemötande, kunnig och efektiv personal! Kommer absolut att försätta laga min bil hos dem!
Jag rekomenderar alla varmt att besöka Speedy i Jakobsberg!
Mekonomen Bilverkstad Häggvik/YaaBil Häggvik AB
Personalen återkommer inte . Tre tillfällen har jag väntat på åtgärder eller offert men fått åka dit på plats för att få något att hända. Man har heller inte löst mitt problem med katalysatorn. Nu väntar jag återigen på en ny offert och tiden bara går…
Jag har betalat +3k hittills och inte alls kommit närmare en lösning.
Det som ändå lyfter betyget är gårdagens samtal med en annan kille hos er i Häggvik - vet tyvärr inte hans namn men han gav i a f ett visst förtroende och lastterminaler förhoppningsvis fart på Josef, den som skulle ha återkommit med info och offert…
Reparation av bil. Underkänd på besiktningen, men också en felsökning med följande reparation. Är väldigt nöjd! Jag fick serviceminded bemötande i telefon och vid disk, fick förklarat för mig vad som var problemet, fick alternativa lösningsförslag (need to have, nice to have) och en ärlig diskussion om det (valde nice to have men säljaren lät mig förstå att även need to have mest sannolikt skulle räckt-en sån ärlighet väger mkt tungt för mig), fick sedan som pricken över i luften påfylld i däcken som bara en schysst grej för det såg lite lite ut tyckte jag. Bra!
Som tipsfeedback till Mekonomen är bara att uppdatera telefonsvararen så det inte säger på en fredag 15.30 att det är öppet till 17 utan att nån svarar. :)
Feedback till reco : vänligen bestäm er för grammatisk form i marknadsföringen. Antingen skänker ni pengar - eller så har ni skänkt pengar till välgörenhet! Jag vill inte lockas med falska löften om att mitt bidrag ska leda till bidrag till cancerfonden för att när jag klickar på länken få veta att ni de senaste åren HAR skänkt pengar till dem! Det är ju en jätteskillnad! Känns som clickbate. Inte snyggt!
Trevligt bemötande från början. Hade tappat avgasröret men blev mottagen direkt trots proppfull verkstad. Supersnabbt jobb. Bra pris! Kommer rekommendera!
Grymt bra service!!
Kan inte bli bättre när man verkligen behöver duktig kompetens för avancerad felsökning.
Löser problemen genom lämpliga metoder.
Tack!
Hör byter jag oftast/alltid däck för säsongen. Inga problem: snabbt gjort och trevligt bemötande.
Har även köpt nya däck och fått goda tips och råd i samband med detta.
Enkel tidsbokning också, vilket är tacksamt när man ska få ihop stressig vardag.
Mycket trevligt och tillmötesgående sätt när man ringer. Jag upplever det som att de alltid försöker hjälpa mig på bästa sätt!
Hög kompetens hos mekanikerna!
Mycket kunnig personal som var villig att ta sig en titt på drop-in, de var med och fattade beslut om hur problemet kunde lösas - då det gällde en handikappsanpassad och modifierad bil - och sen åtgärdade de problemet på mindre än 24 timmar. Mycket nöjd!! Villig och serviceminded personal.
Enda negativa jag kan komma på var att lokalen inte var anpassad för rullstolsburna, det saknades en ramp., fanns ingen dörröppnare, fanns ingen ringklocka i sitthöjd utanför.
Ett stort plus + för att de tog emot betalning med både kort och Swish, det var också jättebra att de snabbt svarade på både mail och sms, de gav mig tidigt en ungefärlig prisuppgift och i slutändan så höll de sig inom det uppskattade priset. Mycket nöjd.
Mekonomen Bilverkstad Häggvik/YaaBil Häggvik AB
Hade önskat kunna ge ett bättre betyg men då bristen på kommunikation och återkoppling varit bristfällig så blir det detta omdöme. Endast när bilen var klar fick jag bra återkoppling av personen som svarade i telefon.
Bytte Broms belägg och broms skivor, bra kundbemötande, kunde utförligt o bra visa exakt vad som gjorts och vad som bytts samt påvisa hur pass slitet gammla delen var
Vi är otroligt nöjda med STF Bilservice! Vi har alltid kunna lösa alla våra problem med bilen hos de. Snabb service, tydlig kommunikation och rimliga priser!
Dags för 10.000 mila service. Självklart ringer jag Speedy Bilservice Vasastan trots att jag flyttat utanför stan. De är trevliga, proffsiga och håller vad de lovar dvs man blir alltid nöjd. De är bäst!