Verifierad kund
Denna kund har fått en automatisk inbjudan om att lämna ett omdöme efter en genomförd affär. Reco kan verifiera att detta är en kund till företaget.
Mycket trevliga och tillmötesgående och hjälpsamma!❤️
Sponsor
Vi är otroligt nöjda med STF Bilservice! Vi har alltid kunna lösa alla våra problem med bilen hos de. Snabb service, tydlig kommunikation och rimliga priser!
Verifierad kund
Trevligt bemötande av kunnig personal.
Verifierad kund
Jag fick snabb hjälp med ett akut problem dagen före julafton, vilket räddade vår julresa!
Grymt bra service!!
Kan inte bli bättre när man verkligen behöver duktig kompetens för avancerad felsökning.
Löser problemen genom lämpliga metoder.
Tack!
Verifierad kund
Snabbt, trevligt, effektivt och nära!
Verifierad kund
Trevligt och proffsigt bemötande.
Reco tipsar!
Väldigt trevligt bemötande. Fint utfört arbete
Verifierad kund
Fick ett uppskattat bemötande vid bokning o avhämtning efter service av min bil
Jag beställde ett enkelt lampbyte till tisdag 15-30
När jag kom så fanns inte beställningen eller så va det lite för mycket att göra.
Jag fick en ny tid idag 10-30.
Då rulla allt smidigt.
Reco tipsar!
Lämnade in m bil m sned ratt. Trevligt bemötande. Bra kommunikation, höll mig uppdaterad. Prisvärt. Kände mig trygg m att inte bli blåst.
Verifierad kund
Bad om två åtgärder varav den ena blev åtgärdad men inte den andra.
Trevliga, hjälpsamma. Informativa.
Reco tipsar!
Mycket kunnig personal som var villig att ta sig en titt på drop-in, de var med och fattade beslut om hur problemet kunde lösas - då det gällde en handikappsanpassad och modifierad bil - och sen åtgärdade de problemet på mindre än 24 timmar. Mycket nöjd!! Villig och serviceminded personal.
Enda negativa jag kan komma på var att lokalen inte var anpassad för rullstolsburna, det saknades en ramp., fanns ingen dörröppnare, fanns ingen ringklocka i sitthöjd utanför.
Ett stort plus + för att de tog emot betalning med både kort och Swish, det var också jättebra att de snabbt svarade på både mail och sms, de gav mig tidigt en ungefärlig prisuppgift och i slutändan så höll de sig inom det uppskattade priset. Mycket nöjd.
Verifierad kund
Jätte snabb och trevlig personal tack
Verifierad kund
Bra tydlighet, bra service. Allt bra
Reco tipsar!
Mycket trevligt och tillmötesgående sätt när man ringer. Jag upplever det som att de alltid försöker hjälpa mig på bästa sätt!
Hög kompetens hos mekanikerna!
Verifierad kund
Jättetrevlig personal som vanligt!!Fick hjälp på en gång!!
Verifierad kund
Reparation helt enligt förväntan. Klart samma dag.
Reco tipsar!
Mycket nöjd och skulle åka igen när det är dags för service.
Verifierad kund
Personalen återkommer inte . Tre tillfällen har jag väntat på åtgärder eller offert men fått åka dit på plats för att få något att hända. Man har heller inte löst mitt problem med katalysatorn. Nu väntar jag återigen på en ny offert och tiden bara går…
Jag har betalat +3k hittills och inte alls kommit närmare en lösning.
Det som ändå lyfter betyget är gårdagens samtal med en annan kille hos er i Häggvik - vet tyvärr inte hans namn men han gav i a f ett visst förtroende och lastterminaler förhoppningsvis fart på Josef, den som skulle ha återkommit med info och offert…
Verifierad kund
En positiv upplevelse väldigt trevlig personal som hjälpte mig snabbt och smidigt!
Reco tipsar!
Snabbt utfört men något dyrt med service.......................................
Verifierad kund
Mycket bra personal hjälpsamma trevligt bemötande
Verifierad kund
Fick tid snabbt. Trevlig personal.
Reco tipsar!
Dags för 10.000 mila service. Självklart ringer jag Speedy Bilservice Vasastan trots att jag flyttat utanför stan. De är trevliga, proffsiga och håller vad de lovar dvs man blir alltid nöjd. De är bäst!
Verifierad kund
Snabbt gjort. Höll bokade tid. Trevligt bemötande.
Verifierad kund
detta var mitt första hjärta. Jag hoppas att allt är bra
Reco tipsar!
Bra bra bra bra bra bra bra bra bra
Mycket bra. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Verifierad kund
Vänligt och trevligt bemötande. Åtgärderna tog lite längre tid än jag räknat med, men blev ordentligt utförda
Reco tipsar!
Trevligt bemötande snabb hjälp.
Verifierad kund
Över förväntan. Kopplingshaveri i Häggvik C på torsdag kväll. Kopplingen fixad på fre förmiddag.
Verifierad kund
Superproffsiga både tekniskt och i sitt bemötande!
Reco tipsar!
Trevligt bemötande från början. Hade tappat avgasröret men blev mottagen direkt trots proppfull verkstad. Supersnabbt jobb. Bra pris! Kommer rekommendera!
Verifierad kund
Bilen lämnad för felsökning, bemötande mycket bra.
Redig offert på mail,
Verifierad kund
Snabb och bra assistans vid batteribyte.
Reco tipsar!
Bra verkstad. Försöker alltid lösa problem. Väldigt trevliga.
Verifierad kund
Super bra service och trevligt bemötande!
Verifierad kund
Superbra service! Ringde på morgonen för byte av batteri. Fick tid inom en timme! Tack! Ni räddade min dag!
Reco tipsar!
Alltid trevligt bemötande och snabb återkoppling. Supernöjd!
Verifierad kund
Nöjd med resultat dock svårt att få tag på er
Verifierad kund
Bra. Ni gjorde fel först men sen rättade ni till på ett snyggt och trevligt sätt.
Reco tipsar!
Reparationen i sig var ok. Men...
Att en regskylt försvann - inte deras problem.
Att bilen fick 10 st fågelskit på sig - inte deras problem.
Att de, utan att meddela, bytte torkarblad - inte deras bekymmer.
Så, nästa besök - inte deras bekymmer.
Verifierad kund
Var där för service, trevligt bemötande.
Verifierad kund
Bra kkkkkk kkkķkkk ölllllllll öööööööööö. Uiiiiiiiigg kkkkkkkkk ffffffffggg
Reco tipsar!
Trevligt och genuint bemötande redan på telefon. Smidigt och enkelt hanterande när jag bytte in min bil och köpte en ny!
Verifierad kund
Mycket bra service och ett bra jobb med reparationen. Toppklass
Verifierad kund
Trevliga personal med kaffe jag trivs där och bra personal,
Reco tipsar!
Hör byter jag oftast/alltid däck för säsongen. Inga problem: snabbt gjort och trevligt bemötande.
Har även köpt nya däck och fått goda tips och råd i samband med detta.
Enkel tidsbokning också, vilket är tacksamt när man ska få ihop stressig vardag.
Jättebra och snabbt.........................
Det går bra , men jag väntade mer en timme istället 25min
Reco tipsar!
Snabbt och professionellt utfört arbete.
Verifierad kund
Framljusinställning. Och släcka 2:a från bilprovningen.
Verifierad kund
Mycket bra och trevligt professionellt bemötande och info👍
Reco tipsar!
Alltid bra bemötande och bra service!
Service god kommubicatipn rydlig
Verifierad kund
Mycket trevligt bemötande, proffsiga.
GHH.
Reco tipsar!
Aldrig haft bättre service än såhär. Inga dolda avgifter, snarare tvärtom! Dom drar av ingrepp från fakturan man redan skrivit på om dom visar sig inte vara nödvändiga. Snabbt och skickligt fixat. 6 stjärnor av 5 möjliga helt enkelt
Verifierad kund
Hade önskat kunna ge ett bättre betyg men då bristen på kommunikation och återkoppling varit bristfällig så blir det detta omdöme. Endast när bilen var klar fick jag bra återkoppling av personen som svarade i telefon.
Verifierad kund
Vänligt, trevligt och professionellt bemötande.
Reco tipsar!
Mycket snabb och proffsig hjälp med akut bromsproblem. Väldigt hög nivå på kundservicen!
Verifierad kund
Enkel åtgärd då det gällde att skifta till vinterhjul
Verifierad kund
Bra service och trevlig personal.
den bästa servicen i Sverige Jag rekommenderar andra att besöka
Verifierad kund
Tog 40 minuter för däckbyte från inlämning. Lite lång tid...
Verifierad kund
Trevligt bemötande. Fick snabb hjälp med att fixa bakluckan
Reco tipsar!
Bytte Broms belägg och broms skivor, bra kundbemötande, kunde utförligt o bra visa exakt vad som gjorts och vad som bytts samt påvisa hur pass slitet gammla delen var
Verifierad kund
Trevligt bemötande och tydlig information
Verifierad kund
Trevligt bemötande och okej väntetid
Reco tipsar!
Göran & co på Speedy hjälpte mig på bästa vis. Toppenbra!
Verifierad kund
Gör vad dom ska, varken mer eller mindre. Tar alltid lite längre tid än förväntat, när man sitter och väntar.
Verifierad kund
Smidigt och bra. Det ar lätt att boka tid..
Reco tipsar!
Väldigt bra bemötande, kunnig och efektiv personal! Kommer absolut att försätta laga min bil hos dem!
Jag rekomenderar alla varmt att besöka Speedy i Jakobsberg!
Verifierad kund
Det var första gången som jag anlitade dom, fick ett bra bemötande.