Snabba, kommunikativa och smidigt.
Mekonomen Bilverkstad Kista/YaaBil Kista AB
Välkommen till din YaaBil Kista AB! Vi hjälper dig med allt som har med din bil att göra, för att du ska kunna köra, och åka, säkert. Här kan du reparera ett stenskott eller byta hela glaspartier på din bil. Vi hjälper dig gärna med dina hjul, byter däck och kan förvara dem åt dig när du inte använder dem. Hos YaaBil Kista...
1370 omdömen om Mekonomen Bilverkstad Kista/YaaBil Kista AB
Sedan starten hos Reco 2017
Trevligt mottagande och beskrivning av planerat arbete. Snabb service och bra info.
Vid däckbyte upptäcktes i november att bromsskivorna behövde bytas och då även bromsklossarna. Blev förvånad då bromsklossarna byttes förra hösten a ca 6.000 kr. Borde inte bromsskivorna varit i behov att bytas redan då? Nu måste klossarna bytas igen och det hela kostade ca 15.000 kr. Mycket pengar för en pensionär som kör ca 1500 mil/år.
Bra bemötande av trevlig personal. Jag glömde fråga om en åtgärd innan jag lämnade in bilen, som de ändå lyckades lösa på dagen!
Snabbt och enkelt. Väl utfört arbete
Trevligt bemötande, fick tid snabbt och bilen blev fixad snabbt trots att reservdelar behövde beställas.
Trevlig bemötande och snabba åtgärder. God kommunikation!
Supernöjd med mycket bra, snabb och vänlig kundservice. Toppen/kompetent personal och rekommenderas varmt!
Jag fick en tid för felsökning snabbare än förväntat. Efter att jag accepterade offerten fick jag besked att reparationen skulle vara klar nästa dag. Redan samma dag fick jag besked att bilen var klar och inga extra kostnader hade tillkommit. Reparationen hade god kvalitet.
Gott bemötande och nöjd med allt service som jag har fått. Då är jag tacksam för det.
Bra bemötande och proffsigt utfört arbete. Hälsningar Urmas
Bra service Rimliga priser Duktiga mekaniker
Snabbt, kundfokuserat, rimligt prissatt.
Jag blev bemött med ett Trevligt sätt och jag fick den service i rimlig tid och trevliga personal. 👍
I booked time on telefon and said I will need jack to borrow as i live in nearby hotel, I asked to borrow domkraft after puncture was set, they refused. Then I have to go here and there to borrow from other workshop, I regret why I didn't took there services at first place instead of mekonomen.
Bytte till vinterdäck och väntade medan det utfördes. Trevligt bemötande i kundtjänt
Lämnade in bilen då motorn gått sönder. Dem har bytt motor och hållt mig uppdaterad om hur det går. Trevligt bemötande och utmärkt service.
Trevligt bemötande snabbt jobbat⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Felaktig offert, 11000 blev nästan 40.000. Hade dessutom ”5 minuter på mig att svara” vilket känns förbannat oprofessionellt, särskilt med tanke på att verkstaden gjort fel från början. Försökte även skylla på att det berodde på ett missförstånd i kommunikation från min sida trots att jag hela tiden varit tydlig med vad för arbete som behöver göras och varför. Man åker därifrån med en 50/50 känsla där jag inte har någon aning om jag blivit blåst eller inte.. använd inte denna verkstad om du kan undvika det.
Man får en bra förklaring för det arbete som gjordes Trevlig bemötande ,
Hämtade bilen och kör hem. Smidigt och trevligt bemötande.
Bra mottagande ,lite dåligt med information när bilen skulle vara färdig.Annars väl utfört arbete.Service samt byte bromsar m.m.
bra bemötande, och trevlig och snabb
Nonchalant bemötande och lång väntetid i kundmottagningen.
Allt fungerade bra förutom att faktiskt pris att betala, översteg lämnad offert, utan att ökad kostnad godkänts innan bilen hämtades. Hur skall man kunna ta ställning till en offert, om verkstaden ensidigt kan besluta om tillägg utan att detta godkänts i förväg.
Proffsig och omtänksam personal👍
Jag upplever de som en bra verkstad och kunnig personal.
Jadu jag har inte fått tillbaka bilen än, så ingen bra upplevelse än :)
Bra service och får man bättre alternativ att välja
Jag är inte nöjd alls med era bilverkstad
Mycket artigt bemötande men tyvärr inte pålitligt. Bokade preliminärt ett datum 10 dgr i förväg med villkoret att jag behövde en offert på jobbet först och de lovade ringa inom ett par dagar. Samma dag som bokade tiden inföll så insåg jag att ingen hört av sig, ringde och bad om besked om kostnaden. Ingen återkoppling. Åkte dit senare på dagen, fick ett pris och löfte om att den skulle bli klar samma dag. När jag inget hört och deras stängningstid närmade sig ringde jag och fick besked att de hade "inte rätt olja hemma"...
Inte billigast. Men snabba, trevliga och proffsiga.
Fick hjälp både snabbt och smidigt. Besparade mig extra tid.
Bra,och snabb service vid lagning sv pungtering
Bra bemötande inget krångel ordning o reda
Hej Jag vill bara säga att Sajad som jobbar i Kista är bästa.
Trevlig bemötande. Bra service. Snabb handläggning.
Först pratade jag med en av bokningsansvarig. Men efter det fick jag prata med en servicetekniker som delgav i princip allt under tiden bilen va på verkstaden. Fick alla mina problem på bilen reparerade till ett bra pris!
Trevligt bemötande, snabbt hanterat.
Trevlig personal och snabb service
Trevligt bemötande och bra pris
Snabb service och trevligt bemötande. Lätt och snabb rutin för att få lånebil. Bra gjort!
Hey The staff is really friendly and they do a perfect job
Bra service och trevligt bemötande mycket nöjd
Fick komma in akut med min bil, inom 2 timmar samma dag. Mycket fin service och mottagande av verkstads chefen samt övriga. Kommer att vara fortsatt kund på Mekonomen Kista framöver.
3vligt bemötande av all personal.
Initialkontakten per telefon var inte bra. Jag ringde en fre em och ”alla” var på väg hem, det märktes. Jag blev lovad att mekanikern skulle ringa mån morgon, men det hände inte. Flera samtal under dagen besvarades inte. På em dök jag upp på plats och fick då fin hjälp, med snabb diagnos och tid redan nästa dag. Det utlovade åtgärderna utfördes under dagen som utlovat.
Jag fick snabb och proffsig hjälp med min bil. Väldig nöjd. Rekommenderar Mekonomen i Kista.
My first experience with Mekonomen was bad. The car was ready to be picked up during the day, which was communicated via SMS but no latest.pick up time was mentioned. The workshop was closed when i came to pick up the car (17:10) and had to find alternate ways to reach home and come back again the next day. I find this highly irresponsible of the team, who did not bother to call to mention the latest pick up time. The next day I was told instead that it is ‘your’ as customer’s responsibility to check the closing time on...
Hej, Den 27 juni blev min bil körd av bärgare till Mekonomen i Kista. Detta efter att bilen stannat på vägen med en trasig multirem. Dagen efter, den 28 juni, ringer jag och pratar med Mekonomen i Kista. Jag ber om offert/kostnad över telefonen och får veta att det kommer att kosta 2 400 SEK. Detta pris godkände jag. Några dagar senare, den 2 juli, får jag samtal från Mekonomen I Kista att det inte kommer kosta 2 400 SEK, utan att det kommer kosta 4 410 SEK. Jag hade inget val, eftersom bilen inte går att köra kunde...