Linnea Westlander

Linnea Westlander

Linnea Westlander är mäklare på MOHV Tyresö

Linnea Westlander har varit registrerad mäklare sedan 2022-07. Linnea Westlander har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-03 och har fått 48 omdömen med ett betyg på 4.7. Linnea Westlander har haft 21 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

48 omdömen om Linnea Westlander

Sedan starten hos Reco 2024
Isabella H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Linnea Westlander en del av MOHV Tyresö
Hökarängen

Väldigt professionell och tillmötesgående. Supertrevlig :) Jag fick mycket stöd och hjälp av henne som förstagångsköpare.

Yasmin D
Centrala Tyresö

Vi har fått ett väldigt fint bemötande av Linnea som stöttat oss under försäljningsprocessen och som visat på stort tålamod och professionalitet gentemot våra önskemål. Vi rekommenderar henne varmt som mäklre; tillgänglig och bra på att ge lite extra återkoppling när behovet funnits.

Linn Frida Margareta E
Sålde sitt hus med hjälp av Linnea Westlander en del av MOHV Tyresö
Vendelsö

Alltid tillgänglig och hjälpsam! Toppen!

Ida S
Västerhaninge-Jägartorp

Vi köpte hus via Linnea och är inte alls nöjda med mäklaren, vi fick inte all nödvändig information så som att något är trasig trots säljaren påstår att ha meddelat detta till mäklaren samt annan nödvändig information uteblev eller var oklart så som vad det gällde om laddaren till elbil skulle stanna eller ej. Vi önskar att mäklaren hade bättre koll. Annat så som återkoppling samt tillgänglighet är också under all kritik. Muntliga överenskommelser nekades att utföras skriftligt och bara skylldes på att vi som köpare skulle...

Svar från Linnea Westlander

Hej Ida, Det är mycket tråkigt att ni upplevde det på det viset men som jag tidigare skrev till din man Navid (se tidigare svar nedan) delar jag inte er uppfattning. Jag hoppas att ni trivs i bostaden och önskar er lycka till framöver!

Karina S
Centrala Tyresö

Snabb och professionell försäljning med god kommunikation under hela processen. Rekomenderar Linnea starkt!

Stefan E
Centrala Handen

Hon fick kämpa och ha väldigt många visningar innan allt gick vägen. Mycket trevlig och en mäklare på uppgång.

Allan B
Centrala Tyresö

hon kan sitt job men tycker att säljaren bestämmer för mycket men man brukar inte köpa radhus så ofta mvh Allan

Albin Kornelius Stellan L
Sålde sitt hus med hjälp av Linnea Westlander en del av MOHV Tyresö
Centrala Tyresö

Väldigt kunnig och serviceinriktad. Linnea var med och väldigt delaktig genom hela processen. Hon trodde verkligen på objektet och dess värde.

Samaneh T
Vendelsömalm

Linnea är otroligt engagerad och professionell. Hjälpsam speciellt när stressen tog över. Lätt att nå och prata med. Kan värmt rekommendera Linnea.

Navid S
Västerhaninge-Jägartorp

Vi kommer tyvärr aldrig mer att göra affärer med Move eller lita på deras mäklare. Vår affär var så nära att gå helt fel eftersom mäklaren inte ansåg det viktigt att inkludera en muntlig överenskommelse med säljaren i kontraktet. När tillträdesdagen närmade sig, ändrade säljaren sig om just den punkten, och mäklaren vägrade svara på våra mejl och sms trots att vi bad om skriftlig bekräftelse. Hon påstod att det var “ord mot ord”, trots att hon var närvarande vid kontraktsskrivningen. Mäklaren var varken neutral eller professionell...

Svar från Linnea Westlander

Hej Navid, Tråkigt att er upplevelse i samband med fastighetsköpet inte blev bra! Vi strävar alltid efter en hög kundnöjdhet och även om jag inte delar din uppfattning tar jag till mig er kritik. Jag tar gärna vidare dialog för att räta ut eventuella frågetecken och ni är välkomna att kontakta mig på telefon om saker har framstått otydligt. Jag hoppas ändock att ni kommer att trivas i huset! Mvh Linnea