Väldigt kunnig och serviceinriktad. Linnea var med och väldigt delaktig genom hela processen. Hon trodde verkligen på objektet och dess värde.
Linnea Westlander
Linnea Westlander är mäklare på MOHV Tyresö
.Linnea Westlander har varit registrerad mäklare sedan 2022-07. Linnea Westlander har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-03 och har fått 41 omdömen med ett betyg på 4.8. Linnea Westlander har haft 17 försäljningar sen 2024-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-03 - 2024-10
41 omdömen om Linnea Westlander
Linnea är otroligt engagerad och professionell. Hjälpsam speciellt när stressen tog över. Lätt att nå och prata med. Kan värmt rekommendera Linnea.
Vi kommer tyvärr aldrig mer att göra affärer med Move eller lita på deras mäklare. Vår affär var så nära att gå helt fel eftersom mäklaren inte ansåg det viktigt att inkludera en muntlig överenskommelse med säljaren i kontraktet. När tillträdesdagen närmade sig, ändrade säljaren sig om just den punkten, och mäklaren vägrade svara på våra mejl och sms trots att vi bad om skriftlig bekräftelse. Hon påstod att det var “ord mot ord”, trots att hon var närvarande vid kontraktsskrivningen. Mäklaren var varken neutral eller professionell...
Hej Navid, Tråkigt att er upplevelse i samband med fastighetsköpet inte blev bra! Vi strävar alltid efter en hög kundnöjdhet och även om jag inte delar din uppfattning tar jag till mig er kritik. Jag tar gärna vidare dialog för att räta ut eventuella frågetecken och ni är välkomna att kontakta mig på telefon om saker har framstått otydligt. Jag hoppas ändock att ni kommer att trivas i huset! Mvh Linnea
Trevlig, professionell, tillgänglig samt informativ runt processen. Bara lovord att säga om Linnéa och hennes arbete .
Hon är en väldigt bra mäklare!
Mycket bra hörde av sig hela tiden och bra att prata med
Mycket duktig, trevlig och kunnig.
Linnéa är engagerad och driven mäklare, verkligen anstränger sig för att hjälpa till på bästa sätt med en positiv utstrålning.
Linnea är supertrevlig och lätt att samarbeta med. Hon är kunnig, proffsig, snabb och man kan lita på att hon ger sitt allt för att hjälpa till vid försäljning. Jag har kunnat höra av mig när som helst om minsta fråga/fundering och alltid fått ett trevligt och proffsigt svar. En toppenmäklare som jag anlitat två gånger och inte skulle TVEKA att använd igen om jag skulle behöva!
Fick utmärkt service av Linnea i mitt köp, snabb återkoppling och påläst. Jättenöjd!