Reparatören kunde sin sak, jag fick vara med och fråga saker, och så var han trevlig också.
Moogio Dalarna
Välkommen till Moogio Dalarna! På Ritargatan 6 i Borlänge hittar du Moogio Dalarna. Din återförsäljare av Markiser och Gardiner i Dalarna. På plats finns Peter och Anders redo att ta emot dina frågor angående solskydd. Vi har ett sortiment av markiser, persienner, gardiner och solsegel som håller högsta kvalitet. Vi hjälper...
161 omdömen om Moogio Dalarna
Sedan starten hos Reco 2021
Överlag en bra upplevelse. Köpte nya markiser som monterades in i de gamla kassetterna, gick snabbt och blev mycket snyggt. Blå-vit-randiga, vilka passar extra bra i Leksand :-)
Engagerade, sakliga och kunniga säljare/hantverkare
Allt fungerade mycket bra med montering mm
Köpte en terassmarkis och fick ett mycket bra bemötande samt snabb handläggning och leverans.
Trevligt bemötande, bra service. håller sina leveranstider
Mycket bra bemötande. Reparation av persienner utförda utan anmärkning, proffsigt.
Det fungerade klockrent, även i semestertider. Vi fick ny väv moterat på plats på tre stycken ställen
Man arbetade snabbt och effektivt. Personalen uppträdde på ett mycket trevligt sätt. Rekommenderar gärna dem vidare.
Smidigt snabbt enkelt. Peter skötte sig som vanligt 😀
Hög kvalité, bra dialog trots att det inte blev rätt direkt. Men resultatet blev precis som förväntat!
Trevlig personal kunde sitt jobb
Har ej haft kontakt med de som arbetat vet bara att det blev bra. JAg betalar bara fakturan.
Bra engagemang och framförallt bra vägledning med råd.
Bra service och effektiv montering. Tydliga bekräftelser. Lite långsamma att återkoppla ibland men det är samtidigt förståeligt då de verkar ha mycket att göra. Men det är ett tips att tänka på att återkoppling t kund är viktigt. I övrigt mkt nöjda.
Snabb kontakt och snabb leverans. Utmärkt jobb och mycket bra bemötande.
Lätt att få kontakt med viste vad han pratade om. Svarade alltid nä r vi ringde Leveranstid 4 till 8 veckor, det tog 4 veckor dagen efter kom han och monterade den Efter en vecka ringde jag om ändring av höjden det ingick i priset. Detta var en markis över uteplatsen till en lägenhet nedre botten. Vi var mycket nöjda med företaget, kan föreslå dem till en vän.
Det har varit bra. Har även planerat för att beställa två till markiser
Proffsigt på alla sätt och vis!
köpte markiser som jag skulle montera själv. Fick både smakråd samt bra tips om hur man monterar.
Vi är så nöjda med våra nya markiser! 😀🤗
Perfekt i alla avseenden! Proffesionellt
Trevligt bemötande, snabb support från det lokala kontoret och serviceminded personal och installatörer.
Hej Sofia! Tack för att du lämnade ett omdöme. Roligt att höra att ni är nöjda.
Fungerat bra med allt från dialog till slutfört arbete. Satt kunden i focus, ger intryck att verkligen villa vara fortsatt leverantör för eventuellt nya objekt.
Hej! Tack för att ni tog er tid att lämna ett omdöme. Roligt att höra att ni är nöjda med oss på Moogio Dalarna. Mvh Catrin/Moogio
Bra bemötande. Snabbt och bra utfört arbete.😎👍
Hej Peter! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Roligt att höra att du blev nöjd. Mvh Catrin/Moogio
Fina markiser! Trevligt och lätt.
Hej Sofie! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Kul att höra att du är nöjd. Mvh Catrin/Moogio
Trevligt bemötande Leverans enligt avtal Inga problem att installera produkten Kan rekommenderas
Hej Björn! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Roligt att höra att du är nöjd. Mvh Catrin/Moogio
Jag vill tacka för ett otroligt fint bemötande från början till slut. Jag är också mycket nöjd med resultatet av rullgardinerna. Varmt tack! Vänliga hälsningar Eva Kraepelien Strid
Hej Eva! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och stort tack för dom fina orden. Mvh Catrin/Moogio
Effektiv, snabb och korrekt hantering av beställningen. Snabb och bra montering av produkterna. Känns som god kvalitet och ett bra köp. Trevligt bemötande.
Hej Anette! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vad glada vi blir att höra att du är nöjd med helheten. Mvh Catrin/Moogio
Bra och trevligt bemötande.Mycket nöjd
Hej Kristina! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Roligt att höra att du är nöjd. Mvh Catrin/Moogio
Bra bemötande snabb leverans o montering bra med andra ord
Hej Benny! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Kul att höra att ni blev nöjda. Mvh Catrin/Moogio
Trevliga och snabb och bra leverans och bra vara
Hej Birgitta! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Roligt att höra att du är nöjd med helheten. Mvh Catrin/Moogio
Blev väldigt bra mottagen och en snabb leverans
Hej Örjan! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Kul att höra att ni är nöjda med helheten. Mvh Catrin/Moogio
Trevligt och kunnande. Behövde ny motor till vår stora korgmarkis och nu är den på plats och fungerar igen.
Ulla-Britt! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Roligt att höra att ni är nöjda och att markisen fungerar igen. Mvh Catrin/Moogio
Bra serviceinriktat bemötande och arbete vid köp av nytt markistyg och en helt ny markis.
Hej Lars-Göran! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Roligt att höra att du är nöjd. Mvh Catrin/Moogio
Trevliga, punktliga och snabba!
Hej Åsa! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Kul att höra att du är nöjd. Mvh Catrin/Moogio
Proffsigt hembesök av Peter. Leverans o insättningar av rullgardiner o plizze fungerade mycket bra .
Hej Carina! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Roligt att höra att ni är nöjda. Mvh Catrin/Moogio
Bra service, kunniga, kom när de hade avtalad tid. Har inte provat markisen ännu, ser fin ut👍.
Hej Lena! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Fint att höra att du är nöjd. Mvh Catrin/Moogio
bra, pålitliga fungerar väldigt bra, de följer upp och kommer med lösningar, som fungerar
Hej Peter! Tack för att ni tog er tid att lämna ett omdöme. Roligt att läsa att ni är nöjda. Mvh Catrin/Moogio
Mycket lyhörda för våra önskemål och levererar på dessa. Mycket bra kundbemötande
Hej Kenneth! Tack för att ni tog er tid att lämna ett omdöme och det är fint att läsa att ni är nöjda med oss. Ni är varmt välkomna att höra av er igen vid framtida behov! Mvh Catrin/Moogio
Bra och snabb service med perfekt resultat!
Hej! Tack för att ni tog er tid att lämna ett omdöme. Roligt att höra att ni är nöjda. Mvh Catrin/Moogio
Vänligt bemötande. Bra utfört arbete
Hej Inger! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och roligt att höra att du är nöjd. Mvh Catrin/Moogio
Vi fick ingen nederdel som gardinen gick in så att det blev helt mörkt. Annars bra
Klockrent bemötande fick bra tips av utskickad expert. Beställde en markis och det tog ca 4 veckor innan den kom och sen gick allt snabbt och smidigt det kom två montörer som satte upp markisen på nån timma. Är nöjd än så länge dock ska sägas den har endast varit uppe nu ca 4 veckor så kan väl inte avgöra riktigt ännu hur den fungerar under de varma månaderna. Men fick i alla fall bra tips på hur jag bäst underhåller markisen. Priset var också rimligt ska sägas skulle starkt rekommendera Moogio till andra som har behov av deras produkter.
Hej Simon! Stort tack att du tog dig tid att lämna ett omdöme och det är fint att läsa att du är nöjd med oss på Moogio Dalarna. Mvh Catrin/Moogio
Snabb och professionell utförd service på mycket kort tid!
Hej Åke! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Kul att höra att du är nöjd. Mvh Catrin/Moogio
Urtrevliga snabba o effektiva 👍🏼👌✌️👏
Hej Arne! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Roligt att höra att du är nöjd. Mvh Catrin/Moogio
Mycket bra bemött och proffsig installation. Bedrövligt lång leveranstid, missade solskygg under i stort sett hela sommaren.
Hej Thomas, Tack för att du är nöjd med vårt arbete. Tyvärr kan vissa leveranser bli försenade från fabrik på grund av komponentbrist. Jag hoppas du får nytta av ditt solskydd i många år framöver.
Engagerade och duktiga. Blev jättebra med markisen. Blev även erbjuden att höra av mig i framtiden med frågor eller problem.
Hej Anna! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Kul att höra att du är nöjd och du är alltid välkommen att höra av dig om du funderar på något. Mvh Catrin
Jag blev bemött på bästa sätt - snabbt, effektivt och trevligt. När jag förstod att jag kunde få hjälp så blev jag väldigt glad. De uppfyllde alla mina önskningar med råge. En markis på 5 m. med eldrift monterades. En stång ca 3m för ett draperi mättes, beställdes och levererades samt monterades i anslutning till monteringen av markisen. STORT TACK.
Hej Christina! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Roligt att höra att du blev nöjd med resultatet. Mvh Catrin
Vi behövde nya rullgardiner i sex fönster i fyra olika rum. Moogio i Borlänge kom snabbt och tog mått varvid de skickade en offert som vi godkände. Nu är rullgardinerna uppsatta vilket gick fort och proffsigt. Vi är mycket nöjda med hela upplevelsen och i synnerhet med slutresultatet. Ingrid Johnsen
Hej Ingrid! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Roligt att höra att ni blev nöjda. Mvh Catrin