Moogio Dalarna

Moogio Dalarna

En del av Moogio moogio.se
  • BadgeFourYears
4.6

Välkommen till Moogio Dalarna! På Ritargatan 6 i Borlänge hittar du Moogio Dalarna. Din återförsäljare av Markiser och Gardiner i Dalarna. På plats finns Peter och Anders redo att ta emot dina frågor angående solskydd. Vi har ett sortiment av markiser, persienner, gardiner och solsegel som håller högsta kvalitet. Vi hjälper...

161 omdömen om Moogio Dalarna

Sedan starten hos Reco 2021

Eva Poulsen L
Skrev om Moogio Dalarna

Reparatören kunde sin sak, jag fick vara med och fråga saker, och så var han trevlig också.

Conny T
Skrev om Moogio Dalarna

Överlag en bra upplevelse. Köpte nya markiser som monterades in i de gamla kassetterna, gick snabbt och blev mycket snyggt. Blå-vit-randiga, vilka passar extra bra i Leksand :-)

Bengt W
Skrev om Moogio Dalarna

Engagerade, sakliga och kunniga säljare/hantverkare

Ingrid F
Skrev om Moogio Dalarna

Allt fungerade mycket bra med montering mm

Peter S
Skrev om Moogio Dalarna

Köpte en terassmarkis och fick ett mycket bra bemötande samt snabb handläggning och leverans.

Hsb Hyresrätt I Mälardalarna A

Trevligt bemötande, bra service. håller sina leveranstider

Paul A
Skrev om Moogio Dalarna

Mycket bra bemötande. Reparation av persienner utförda utan anmärkning, proffsigt.

Per T
Skrev om Moogio Dalarna

Det fungerade klockrent, även i semestertider. Vi fick ny väv moterat på plats på tre stycken ställen

Torbjörn L
Skrev om Moogio Dalarna

Man arbetade snabbt och effektivt. Personalen uppträdde på ett mycket trevligt sätt. Rekommenderar gärna dem vidare.

Mikael L

Smidigt snabbt enkelt. Peter skötte sig som vanligt 😀

Bengt Åke J
Skrev om Moogio Dalarna

Hög kvalité, bra dialog trots att det inte blev rätt direkt. Men resultatet blev precis som förväntat!

Lars-Göran F
Skrev om Moogio Dalarna

Trevlig personal kunde sitt jobb

Black Fox Fastighets A

Har ej haft kontakt med de som arbetat vet bara att det blev bra. JAg betalar bara fakturan.

Stefan S
Skrev om Moogio Dalarna

Bra engagemang och framförallt bra vägledning med råd.

Pia H
Skrev om Moogio Dalarna

Bra service och effektiv montering. Tydliga bekräftelser. Lite långsamma att återkoppla ibland men det är samtidigt förståeligt då de verkar ha mycket att göra. Men det är ett tips att tänka på att återkoppling t kund är viktigt. I övrigt mkt nöjda.

Birgitta Ehlin B
Skrev om Moogio Dalarna

Snabb kontakt och snabb leverans. Utmärkt jobb och mycket bra bemötande.

Bernth G
Skrev om Moogio Dalarna

Lätt att få kontakt med viste vad han pratade om. Svarade alltid nä r vi ringde Leveranstid 4 till 8 veckor, det tog 4 veckor dagen efter kom han och monterade den Efter en vecka ringde jag om ändring av höjden det ingick i priset. Detta var en markis över uteplatsen till en lägenhet nedre botten. Vi var mycket nöjda med företaget, kan föreslå dem till en vän.

Birgitta B
Skrev om Moogio Dalarna

Det har varit bra. Har även planerat för att beställa två till markiser

Elisabeth J
Skrev om Moogio Dalarna

Proffsigt på alla sätt och vis!

Hans B
Skrev om Moogio Dalarna

köpte markiser som jag skulle montera själv. Fick både smakråd samt bra tips om hur man monterar.

Sonja L
Skrev om Moogio Dalarna

Vi är så nöjda med våra nya markiser! 😀🤗

Rune A

Perfekt i alla avseenden! Proffesionellt

Sofia K
Skrev om Moogio Dalarna

Trevligt bemötande, snabb support från det lokala kontoret och serviceminded personal och installatörer.

Svar från Moogio Dalarna

Hej Sofia! Tack för att du lämnade ett omdöme. Roligt att höra att ni är nöjda.

S-Bolagen A
Skrev om Moogio Dalarna

Fungerat bra med allt från dialog till slutfört arbete. Satt kunden i focus, ger intryck att verkligen villa vara fortsatt leverantör för eventuellt nya objekt.

Svar från Moogio Dalarna

Hej! Tack för att ni tog er tid att lämna ett omdöme. Roligt att höra att ni är nöjda med oss på Moogio Dalarna. Mvh Catrin/Moogio

Peter L
Skrev om Moogio Dalarna

Bra bemötande. Snabbt och bra utfört arbete.😎👍

Svar från Moogio Dalarna

Hej Peter! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Roligt att höra att du blev nöjd. Mvh Catrin/Moogio

Sofie J
Skrev om Moogio Dalarna

Fina markiser! Trevligt och lätt.

Svar från Moogio Dalarna

Hej Sofie! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Kul att höra att du är nöjd. Mvh Catrin/Moogio

Björn O
Skrev om Moogio Dalarna

Trevligt bemötande Leverans enligt avtal Inga problem att installera produkten Kan rekommenderas

Svar från Moogio Dalarna

Hej Björn! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Roligt att höra att du är nöjd. Mvh Catrin/Moogio

Eva Kraepelien S
Skrev om Moogio Dalarna

Jag vill tacka för ett otroligt fint bemötande från början till slut. Jag är också mycket nöjd med resultatet av rullgardinerna. Varmt tack! Vänliga hälsningar Eva Kraepelien Strid

Svar från Moogio Dalarna

Hej Eva! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och stort tack för dom fina orden. Mvh Catrin/Moogio

Anette N
Skrev om Moogio Dalarna

Effektiv, snabb och korrekt hantering av beställningen. Snabb och bra montering av produkterna. Känns som god kvalitet och ett bra köp. Trevligt bemötande.

Svar från Moogio Dalarna

Hej Anette! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vad glada vi blir att höra att du är nöjd med helheten. Mvh Catrin/Moogio

Kristina I
Skrev om Moogio Dalarna

Bra och trevligt bemötande.Mycket nöjd

Svar från Moogio Dalarna

Hej Kristina! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Roligt att höra att du är nöjd. Mvh Catrin/Moogio

Benny L
Skrev om Moogio Dalarna

Bra bemötande snabb leverans o montering bra med andra ord

Svar från Moogio Dalarna

Hej Benny! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Kul att höra att ni blev nöjda. Mvh Catrin/Moogio

Birgitta B
Skrev om Moogio Dalarna

Trevliga och snabb och bra leverans och bra vara

Svar från Moogio Dalarna

Hej Birgitta! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Roligt att höra att du är nöjd med helheten. Mvh Catrin/Moogio

Örjan O
Skrev om Moogio Dalarna

Blev väldigt bra mottagen och en snabb leverans

Svar från Moogio Dalarna

Hej Örjan! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Kul att höra att ni är nöjda med helheten. Mvh Catrin/Moogio

Ulla-britt S
Skrev om Moogio Dalarna

Trevligt och kunnande. Behövde ny motor till vår stora korgmarkis och nu är den på plats och fungerar igen.

Svar från Moogio Dalarna

Ulla-Britt! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Roligt att höra att ni är nöjda och att markisen fungerar igen. Mvh Catrin/Moogio

Lars-Göran Ö
Skrev om Moogio Dalarna

Bra serviceinriktat bemötande och arbete vid köp av nytt markistyg och en helt ny markis.

Svar från Moogio Dalarna

Hej Lars-Göran! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Roligt att höra att du är nöjd. Mvh Catrin/Moogio

Åsa W
Skrev om Moogio Dalarna

Trevliga, punktliga och snabba!

Svar från Moogio Dalarna

Hej Åsa! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Kul att höra att du är nöjd. Mvh Catrin/Moogio

Carina B
Skrev om Moogio Dalarna

Proffsigt hembesök av Peter. Leverans o insättningar av rullgardiner o plizze fungerade mycket bra .

Svar från Moogio Dalarna

Hej Carina! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Roligt att höra att ni är nöjda. Mvh Catrin/Moogio

Lena H
Skrev om Moogio Dalarna

Bra service, kunniga, kom när de hade avtalad tid. Har inte provat markisen ännu, ser fin ut👍.

Svar från Moogio Dalarna

Hej Lena! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Fint att höra att du är nöjd. Mvh Catrin/Moogio

Peter L
Skrev om Moogio Dalarna

bra, pålitliga fungerar väldigt bra, de följer upp och kommer med lösningar, som fungerar

Svar från Moogio Dalarna

Hej Peter! Tack för att ni tog er tid att lämna ett omdöme. Roligt att läsa att ni är nöjda. Mvh Catrin/Moogio

Kenneth S
Skrev om Moogio Dalarna

Mycket lyhörda för våra önskemål och levererar på dessa. Mycket bra kundbemötande

Svar från Moogio Dalarna

Hej Kenneth! Tack för att ni tog er tid att lämna ett omdöme och det är fint att läsa att ni är nöjda med oss. Ni är varmt välkomna att höra av er igen vid framtida behov! Mvh Catrin/Moogio

Diner 4
Skrev om Moogio Dalarna

Bra och snabb service med perfekt resultat!

Svar från Moogio Dalarna

Hej! Tack för att ni tog er tid att lämna ett omdöme. Roligt att höra att ni är nöjda. Mvh Catrin/Moogio

Inger N

Vänligt bemötande. Bra utfört arbete

Svar från Moogio Dalarna

Hej Inger! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och roligt att höra att du är nöjd. Mvh Catrin/Moogio

Wenke H
Skrev om Moogio Dalarna

Vi fick ingen nederdel som gardinen gick in så att det blev helt mörkt. Annars bra

Simon S
Skrev om Moogio Dalarna

Klockrent bemötande fick bra tips av utskickad expert. Beställde en markis och det tog ca 4 veckor innan den kom och sen gick allt snabbt och smidigt det kom två montörer som satte upp markisen på nån timma. Är nöjd än så länge dock ska sägas den har endast varit uppe nu ca 4 veckor så kan väl inte avgöra riktigt ännu hur den fungerar under de varma månaderna. Men fick i alla fall bra tips på hur jag bäst underhåller markisen. Priset var också rimligt ska sägas skulle starkt rekommendera Moogio till andra som har behov av deras produkter.

Svar från Moogio Dalarna

Hej Simon! Stort tack att du tog dig tid att lämna ett omdöme och det är fint att läsa att du är nöjd med oss på Moogio Dalarna. Mvh Catrin/Moogio

Åke F
Skrev om Moogio Dalarna

Snabb och professionell utförd service på mycket kort tid!

Svar från Moogio Dalarna

Hej Åke! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Kul att höra att du är nöjd. Mvh Catrin/Moogio

Arne H

Urtrevliga snabba o effektiva 👍🏼👌✌️👏

Svar från Moogio Dalarna

Hej Arne! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Roligt att höra att du är nöjd. Mvh Catrin/Moogio

Thomas L
Skrev om Moogio Dalarna

Mycket bra bemött och proffsig installation. Bedrövligt lång leveranstid, missade solskygg under i stort sett hela sommaren.

Svar från Moogio Dalarna

Hej Thomas, Tack för att du är nöjd med vårt arbete. Tyvärr kan vissa leveranser bli försenade från fabrik på grund av komponentbrist. Jag hoppas du får nytta av ditt solskydd i många år framöver.

Anna K
Skrev om Moogio Dalarna

Engagerade och duktiga. Blev jättebra med markisen. Blev även erbjuden att höra av mig i framtiden med frågor eller problem.

Svar från Moogio Dalarna

Hej Anna! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Kul att höra att du är nöjd och du är alltid välkommen att höra av dig om du funderar på något. Mvh Catrin

Christina G
Skrev om Moogio Dalarna

Jag blev bemött på bästa sätt - snabbt, effektivt och trevligt. När jag förstod att jag kunde få hjälp så blev jag väldigt glad. De uppfyllde alla mina önskningar med råge. En markis på 5 m. med eldrift monterades. En stång ca 3m för ett draperi mättes, beställdes och levererades samt monterades i anslutning till monteringen av markisen. STORT TACK.

Svar från Moogio Dalarna

Hej Christina! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Roligt att höra att du blev nöjd med resultatet. Mvh Catrin

Ingrid J
Skrev om Moogio Dalarna

Vi behövde nya rullgardiner i sex fönster i fyra olika rum. Moogio i Borlänge kom snabbt och tog mått varvid de skickade en offert som vi godkände. Nu är rullgardinerna uppsatta vilket gick fort och proffsigt. Vi är mycket nöjda med hela upplevelsen och i synnerhet med slutresultatet. Ingrid Johnsen

Svar från Moogio Dalarna

Hej Ingrid! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Roligt att höra att ni blev nöjda. Mvh Catrin