Mycket nöjd med utfört jobb., blev mycket bra.
Moogio Gävle
Markiser och gardiner i en klass för sig. För hem och företag. Moogio har ett stort utbud av måttbeställda markiser, persienner och andra solskydd av premiumkvalitet, för dig som värdesätter design, exakt montering och hög kvalitet. Idag är vi Nordens ledande kedja inom solskydd i fönster, altan och trädgård och vi arbetar med...
84 omdömen om Moogio Gävle
Sedan starten hos Reco 2022
Jag är nöjd med min rullgardin ( mörkläggande) och montering.
Mycket trevlig duktig montör Kan varmt rekommenderas
De gjorde ett bra jobb! Trevligt vid hembesök för mätning samt bra jobbat med upphängning av gardinskenor.
Grabbarna på Moogio är jättebra men produkterna från Lux Insektsnät få all kritik som går att få Dom var till mig ca7 gånger innan dom fick rätt saker från fabriken ändå skulle dom ha nästan fullt betalt Grabbarna tycke inte det var något kul att komma ut med materialet när inte dom var säkra på kvalitén MVH Peter Olsson
Proffsigt och positivt bemötande från offert till leverans
Kvalitet och alltid lika hjälpsamma, rekommenderas
Mycket bra service från order till leverans
Blev bemött både trevligt & proffsigt av Christian. Vi är väldigt nöjda med våran nya markis. Altanen blev så ombonad och mysig. Kan varmt rekommendera Moogio, Gävle, till andra. Hälsningar Helena Bostrand
Vi fick snabb och proffsig hjälp av Christian när vi behövde en reservdel.
Trevligt bemötande. Lite svårare att träffa personal eftersom det inte alltid var någon där men det var bara att ringa och bestämma en tid som passade båda.
Bra produkt, saklig information, flexibla lsningar på olika särskilda önskemål.
Snabb återkoppling och service.
Fint bemötande och service. Tyvärr tog leveransen dubbelt så lång tid än utlovat.
Trevlig säljare/montör snabb leverans 10 +
Köpte en fönstermarkis som tillverkades med snöret på fel sida,fick åka tillbaks (12mil) för att få det åtgärdat.Frågade om kompensation för redan men det gick inte !Fick inte en krona i ersättning eller någon form av avdrag på priset! 👎🏻
Bra bemötande och bra information om produkten vi köpte
Mycket trevliga killar Kunniga och snabba
Trevlig och professionell personal. Har bytt ut och förnyat mina solskydd/insynsskydd. Något dyrt då dessa är motordrivna men värt varenda krona då det är bekvämt och prylar av kvalité.
Lite dälig info om alternativ vid beställningen Gjordes om och gjordes rätt. Vi blev nöjda.
Snabb återkoppling och bra kompetens
Pålitligt bemötande. Snabb och tydlig offert samt leverans tidigare än utlovat
Bra upplevelser från flrsta mötet till leverans och installation
Det funkade bra, men massa strul med fakturorna.
Bra och supertrevlig säljare mailkontakt hela tiden ,snabbt att få offerten, var till andra butiker med usel service inget intresse allt att vilja sälja något. Vi köpte lamellgardiner mörkläggande rullgardiner och solavvisande rullgardin fick allt förklarat jättebra med dom olika funktionerna
....................................................
Jag och hustrun blev mycket vänligt och proffsigt bemötta av den säljare som besökte oss. Mötet var bra och vi fick den information vi behövde. Detta medförde att vi beställde markiserna direkt. Leverans och uppsättning av markiserna gjordes inom avtalad tid av två andra anställda i företaget. Resultatet blev bra och vi blev nöjda.
Bra kundbemötande lite sämre med leveranserna felleveranser
Mycket trevlig personal som beskriver och säljer utbud som passar oss.
Trevlig bemötande och snabb service
Extremt hjälpsamma efter köp av markis med motor. Svarar alltid och lånar ut utrustning som underlättar flytt av densamma.
Hej Jag är verkligen nöjd med allt i från Moogio Gävle. Bemötande, detaljrik information och prossighet när allt sattes på plats.
Allt flöt på bra, från hembesök och offert till beställning, leverans och montering! Vi är riktigt nöjda!
Bara bra!! Snabbt ! Trevliga och effektiva! Rekommenderas till andra som skall sätta upp markiser!
Tack för härlig feedback Jan. Hoppas ni får en skön sommar med lite bättre inomhusklimat om nu värmen väljer att komma tillbaka. Trevlig sommar önskar Christian och Robban
Mycket professionella och trevliga. Snabb leverans, bra priser och mycket proffsig installation. Tack Moogio!
Tack Elin för en trevlig feedback, det är sånt här som ger oss energi och glädje. Hoppas ni får en skön sommar nu. Med vänlig hälsning Christian och Robban
Trevligt bemötande och leverans enligt avtal, allt fungerade smidigt.
Tack Åsa för en härlig kommentar, det gör oss glada. Ha en fin sommar Med vänlig hälsning Robban och Christian
Ett skolexempel på service . Tack för hjälp.
Tack Leif för väldigt fin återkoppling, den lever vi vidare på framöver. Ha en härlig sommar nu. Med vänlig hälsning Christian och Robban
Hej, mitt ärende är inte klart ännu då jag vämtar på markiskapporna. Men fakturan jag fått gjorde mig lite fundersam. 3 man var här 1 timme men man debiterade 5 timmar. Jag får väl återkomma med bedömningen när hela jobbet är utfört
Jag hör av mig när kapporna kommit hem så ordnar vi dem Sven-Åke. Allt gott så länge. Med vänlig hälsning Christian och Robban
Hej Vi blev väldigt bra bemötta,trevliga killar som var hit och måttade och monterade en markis. Resultatet blev som förväntat,jättebra! Vi köpte en terrassmarkis och vi är mycket nöjda.
Tack Göran för en trevlig återkoppling, hoppas ni får många härliga stunder under markisen i sommar, färgvalet blev otroligt bra hos er. Ha en fantastisk sommar nu, och tack för tips på nytt favoritfika. Med vänlig hälsning Christian & Robban
Kommunikativa och trevliga. Bra utfört arbete till rimligt pris. Ett företag att lita på. Tack!
Tack Helen för bra återkoppling, det ger oss energi och glädje. Ha en skön sommar nu. Med vänlig hälsning Christian & Robban
Trevlig och kunnigt bemötande av personalen. Jag fick den hjälp jag behövde, super nöjd med lösningarna.
Tack Dejan för en fin återkoppling, kände själv när jag var tillbaka en betydande skillnad i inomhusklimatet, så det är ju toppen att det fungerar som planerat. Ha en härlig sommar nu. Med vänlig hälsning Christian & Robban
Köpte en stor terrassmarkis och 2 mindre fönstermarkiser. Hela vägen från första samtalet till installationen fick jag personlig kontakt, supertrevligt bemötande, snabba återkopplingar, tydlig offert, bra pris och smidig leverans och installation. Jag fick tydliga svar på alla mina frågor och funderingar på vägen, de återkom direkt om de inte kunde svara i telefon, de höll allt utlovat och anpassade både leveranstid och installation efter min möjlighet att vara hemma. Rekommenderar starkt detta företag.
Denna återkoppling är vi otroligt glada för Anne, ger oss otroligt mycket energi och glädje när vi får det här till oss. Du vet vart vi finns om det är något annat vi kan hjälpa dig med. Ha en otroligt härlig sommar nu. Med vänlig hälsning Christian & Robban
Jag fryser så fast det är juni
Supernöjda med Moogio Gävle :-)
Trevlig säljare och bra service, fick min persienn levererad hem.
Bra bemötande. Snabb respons. Bra utförande.
Det var er bra helhetsintryck. De var trevliga och duktiga. Snabb återkoppling vid frågor.
Trevliga och hjälpsamma. Här inget att klaga på.😀
Trevligt bemötande och proffsigt utförande
Bra bemötande och utfört arbete