Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Nordgren & Partners VVS AB

Nordgren & Partners VVS AB

2.3

3 omdömen om Nordgren & Partners VVS AB

Magnus S
Skrev om Nordgren & Partners VVS AB

Fruktansvärt bolag. Har tappat allt förtroende för detta bolag och hur de hanterar deras kunder. De har alltid kommit med ett bra första intryck. Men handläggarna verkar oförmögna att svara på frågor. Vårat försäkringsbolag valde detta bolag till oss för vattenläckan vi hade den 14 augusti 2024, kommer nog tyvärr inte vara löst inom det här året.

Reco tipsar!
Solna Relining Service / VillaVVS
4.8/5 i betyg av 456 omdömen 4.8 av 456 omdömen
BadgeSevenYears

Ett fantastiskt fint bemötande redan från första kontakt . Vårt hus var i starkt behov sv Relining hade vi förstått vid upprepade stopp i avlopp . Malin som energikniippe gör att vi får till oss hur materialet arbetar och hela resan blev tydlig för .oss . När vi kommer till de personer som gjorde själva jobbet och som avslut lämnsde allt snyggt och städat efter sig ger vi 💯 % . Fantastiskt team !!! Tack till er alla !

Birgitta H Birgitta H
Läs mer omdömen
Leonard C
Skrev om Nordgren & Partners VVS AB

Riktigt bra upplevelse av Nordgren & Partners. Min toalett gick sönder abrupt och jag behövde fixa den snabbt. Fick tag på en riktigt trevlig och proffsig medarbetare som kom snabbt. Toaletten byttes snabbt och smidigt. Allt var smidigt och proffsigt - rekommenderar starkt Nordgren & Partners!

ANTON D
Skrev om Nordgren & Partners VVS AB

Företaget bytte ut alla radiatorventiler i min bostadsrättsförening. I min lägenhet skruvades en av muttrarna inte åt ordentligt, vilket medförde att en av radiatorerna läckte vatten. Läckaget var litet, men fortgick i flera veckor innan jag upptäckte att mitt parkettgolv fått en mindre fuktskada. Så långt inget konstigt; alla företag gör ibland misstag. Men sättet de sedan agerade på är under all kritik. Min kontaktperson på företaget, som har lovat att allt ska fixas, lyfter inte ett finger på eget initiativ, utan det...

Sponsor
Precision VVS & Byggteknik AB
4.7/5 i betyg av 45 omdömen 4.7 av 45 omdömen
Badge2022

Vattenblandare kök bra jobb bra bokad tid bra information produkt val fungerade helt ok