Vi är sedan länge en del av OKQ8:s serviceutbud och våra verkstäder ligger i anslutning till stationerna här i Södertälje. Hos oss får du samma garantier som hos OKQ8 och du kan dessutom använda den räntefria delbetalningen de erbjuder.
Hos oss möts du av erfaren personal som ser varje kund och ger personlig service. Vi hjälper... dig hålla bilen, oavsett märke, i gott skick med underhåll, reparation och service. Vi har modern utrustning för felsökning och kontroll och har även märkesanpassad mjukvara för att du ska kunna få snabba och säkra resultat.
Vi kan serva och reparera lätta lastbilar och gör även ombyggnader och karosseriarbeten. Vi är specialister på släpvagnar, båt- och hästtrailers och andra släpfordon.
Välkommen till Sheer Motor Center Bilverkstad hos OKQ8!
OKQ8 Bilverkstad Södertälje - Sheermotorcenter AB
Nya dubbdäck skulle sättas på. Lite stökigt och jag hade velat ha lite mer info om hur lång tid däckbytet skulle ta. Men det var ju en dag som många ville hjälp så personalen hade fullt upp.
Otroligt bemötande, frågar först vad det kostar att byta bromsar fram o bak, 3500 kr säger han Göran i telefon, lämnar in bilen dagen där på, fakturan är någonting helt annat än vi kom överens om, OCH DESSUTOM är bilen totalt obrukbar sen jag fått tillbaka den, frågar om bilens bromsar är okej, och då säger han att den är provkörd på parkeringen. Att komma ut på motorvägen var en livsfara! Fick lämna in bilen på mekonomen omgående då Alis bilverkstad på Kemistvägen är totalt usel!!!!
Aldrig haft bättre service än såhär. Inga dolda avgifter, snarare tvärtom! Dom drar av ingrepp från fakturan man redan skrivit på om dom visar sig inte vara nödvändiga. Snabbt och skickligt fixat. 6 stjärnor av 5 möjliga helt enkelt
OKQ8 Bilverkstad Södertälje - Sheermotorcenter AB
Däckskiftet tog två timmar efter bokad tid. Ville inte välja förra årets verkstad då jag tyckte 45 min var för lång tid. Har nyttjat denna verkstad ett 10-tal gånger men nu får det bli annan verkstad nästa gång.
Vi är otroligt nöjda med STF Bilservice! Vi har alltid kunna lösa alla våra problem med bilen hos de. Snabb service, tydlig kommunikation och rimliga priser!
Mycket kunnig personal som var villig att ta sig en titt på drop-in, de var med och fattade beslut om hur problemet kunde lösas - då det gällde en handikappsanpassad och modifierad bil - och sen åtgärdade de problemet på mindre än 24 timmar. Mycket nöjd!! Villig och serviceminded personal.
Enda negativa jag kan komma på var att lokalen inte var anpassad för rullstolsburna, det saknades en ramp., fanns ingen dörröppnare, fanns ingen ringklocka i sitthöjd utanför.
Ett stort plus + för att de tog emot betalning med både kort och Swish, det var också jättebra att de snabbt svarade på både mail och sms, de gav mig tidigt en ungefärlig prisuppgift och i slutändan så höll de sig inom det uppskattade priset. Mycket nöjd.
Väldigt bra bemötande, kunnig och efektiv personal! Kommer absolut att försätta laga min bil hos dem!
Jag rekomenderar alla varmt att besöka Speedy i Jakobsberg!
OKQ8 Bilverkstad Södertälje - Sheermotorcenter AB
Skiftat däck. Anlitat dom i många år som däckhotell.
Väldigt trevligt bemötande när jag kom.
Jobbet fixade medan jag väntade.
Frågade om jag ville ha kaffe..
En trevlig pratstund medan jobbet utfördes
Dags för 10.000 mila service. Självklart ringer jag Speedy Bilservice Vasastan trots att jag flyttat utanför stan. De är trevliga, proffsiga och håller vad de lovar dvs man blir alltid nöjd. De är bäst!
OKQ8 Bilverkstad Södertälje - Sheermotorcenter AB
Fick tillbaka bilen 3 gånger med samma fel , och fjärde gången 2 månader senare fixk jag tillbaka bilen med en krockskada , aldrig mer denna verkstad detta var uselt
Reparationen i sig var ok. Men...
Att en regskylt försvann - inte deras problem.
Att bilen fick 10 st fågelskit på sig - inte deras problem.
Att de, utan att meddela, bytte torkarblad - inte deras bekymmer.
Så, nästa besök - inte deras bekymmer.
Grymt bra service!!
Kan inte bli bättre när man verkligen behöver duktig kompetens för avancerad felsökning.
Löser problemen genom lämpliga metoder.
Tack!
Mycket trevligt och tillmötesgående sätt när man ringer. Jag upplever det som att de alltid försöker hjälpa mig på bästa sätt!
Hög kompetens hos mekanikerna!
OKQ8 Bilverkstad Södertälje - Sheermotorcenter AB
Lämnade bilen vid 13 och den va inte klar förrän kl 18:20 för ett fjäderbyte som skulle ta 1,5 h.
Va där två ggr. för att se om bilen var färdig.
Offerten stämde inte med slutpris.
Virrig service.
Gick inte att prata med mekanikern, fick inga svar.
Trevligt bemötande från början. Hade tappat avgasröret men blev mottagen direkt trots proppfull verkstad. Supersnabbt jobb. Bra pris! Kommer rekommendera!
Har använt företaget till alla mina bilbehov, sen jag tog körkort mer än 10 år! Alltid fått bra och snabb service! Alltid så glada och trevliga! Verkar kunna trolla när man själv tror att de är skroten nästa ;)
OKQ8 Bilverkstad Södertälje - Sheermotorcenter AB
Tycker man borde kunna bli bättre på att uppskatta tiden för arbetet. I mitt fall var det ett oljebyte, lämnade bilen vid 07:30 på morgonen. Vid 17:00 ringde jag verkstaden och frågade när det blev klart. Fanns även då en viss osäkerhet när arbetet skulle bli klart.