Oliven Due

Sponsor
Bockholmen Hav & Restaurang
4.2/5 i betyg av 8327 omdömen 4.2 av 8327 omdömen
Badge2021

Saknade ett glas bubbel som man fick en gång i tiden när man bokade deras skaldjursplatå. Kall soppa men väldigt god. 6 smårätterna var goda

Pernilla B
Skrev om Oliven Due

En gemytlig liten pizzeria men jättegod kebab, personalen är välkomnade och jättetrevliga. Tips!

TIM N
Skrev om Oliven Due

Bästa pizzerian! Goda pizzor, kebab och riktigt god sås! Rekommenderar starkt!

Reco tipsar!
Två Små Svin
4.7/5 i betyg av 2684 omdömen 4.7 av 2684 omdömen
BadgeFourYears

Trevlig personal, mycket bra mat, trevlig miljö

ANDERS O
Skrev om Oliven Due

Trevlig personal och goda pizzor, rekommenderas!!

KRISTIAN H
Skrev om Oliven Due

Oliven Due är en pärla! Att äta eller hämta upp sin middag är som att komma hem. Ibrahim med personal har en service som slår allt. Stämningen är alltid trevlig och mottagandet är inget annat än fantastiskt! Maten är förstklassig och det är definitivt värt en omväg att handla sin lunch eller middag här! Välkomna till Östgötagatan 95 och Sveriges bästa pizzeria! Vi är och har alltid varit helnöjda med all vår kontakt med Oliven Due!

Reco tipsar!
Paraden
4.2/5 i betyg av 4932 omdömen 4.2 av 4932 omdömen
BadgeSevenYears

God mat och trevlig personal, mycket folk, så sittningen blev lite forcerad, vi hade lätt kunnat sitta kvar en 30-40 minuter till och ta någ

Mattias B Mattias B
Läs mer omdömen
Johan Fredrik L

Namnet på skylten är det Oliven Due Pizzeria, sämsta restaurangen i Skanstull och Stockholm. Beställde en Kebab med pommes, de värmde kebabköttet i micron, pommes frites "friterade" de i Tefals Actifry, sämsta kebaben jag ätit någonsin. Jag rekommenderar alla att undvika detta hak.