Joakim är väldigt bra både vad gäller råd och behandling. Snabb och effektiv hjälp.
Österåkers Kiropraktik
Välkommen till Österåkers Kiropraktik, vi är din nyckel till smärtfria rörelser! På Österåkers Kiropraktik får du behandling av muskler och leder med ett mycket snabbt och hållbart resultat av legitimerad Kiropraktor Joakim Lång. För att uppnå ett så bra resultat som möjligt kombinerar Joakim muskelbehandling och kiropraktisk...
115 omdömen om Österåkers Kiropraktik
Väl mottagen av proffsig personal. Gabriella undersökte mitt knä ordentligt, jag fick en laserbehandling och döm om min förvåning när jag d
Joakim har hjälpt mig under många år med allt från ryggskott till tennisarmbåge till huvudvärk/ryggont till inlägg i skorna. Han är superduktig, oerhört kompetent och trevlig. Upplever alltid stor skillnad. Allra högsta rekommendation!
Mycket kunnig kiropraktor. Proffesionellt bemötande och jag kan varmt rekommendera Joakim när du behöver uppsöka en kiropraktor. Jag fick toppenbra behandling och många bra tips på övningar. Supernöjd helt enkelt. Tack 🙏
Riktigt bra. En idrottsmassage som är värd namnet!!!
Bra och seriöst bemötande fr en kunnig yrkesman. Seriöst intresserad att hitta problemet. Lugnt och metodiskt. Vh
Jag besökte kiropraktor Joakim Lång. Professionellt bemötande och omhändertagande från början till slut.
Väldigt trevligt och vänligt bemötande av kunnig personal som hjälpt mig att bli bättre i ryggen.
Jocke är väldigt duktig på det han gör. Jag har gått länge hos han för reabilitering av min rygg för att hitta min balansering.
Bara positiva erfarenheter, vänligt bemötande lätt att boka tid.
Jag är så nöjd med min behandlare Johanna. Har nu fått massage i flera år hos henne och hon får högsta betyg för behandling, bemötande o
Jag fick ett bra bemötande av Joakim Lång. Han är kunnig och jag fick hjälp med min stela och onda kropp utan att det gjorde ont. Lätt att få tiden också.Han gav även tips o råd.
Har sökt för buktning på en disk och jag blev väl bemött på ett proffsigt sätt.
Otroligt bra bemötande av mycket kompetent personal
Ont och stel i ryggen som jag fick hjälp med rörelser och hur jag skulle gå vidare.
Fantastiskt fint bemötande! Fick hjälp med spänningsvärk i axlar, nacke och bröstrygg.
Trevligt bemötande och bra behandling även om det dragit ut i tid, något som inte beror på Agilo utan min egen kropp :-)
Fick den hjälp jag behövde. Samt mucket information
Blev trevligt bemött men upplevde att besöket till 90% bestod av samtal och råd - lite mindre behandling. Hade önskat mer behandling fysiskt.
Trevligt och kunniga men mycket pengar för korta behandlingstillfälle.
Väldigt seriöst bemötande och kändes som att han kunde sitt jobb! Underlättade nägot otroligt efter jag varit där!! Rekommenderar starkt!!
Vid de fåtal tillfällen som jag behövt behandling, så är det allmänna intrycket av praktiken bara bra.
Snabb hjälp, blev bra efter två besök.
Mycket seriös och kunnig, rekomenderas varmt!
Jag har varit hos kiropraktor Joakim Lång och fått hjälp med min rygg. Jag har fått ett fantastiskt bra bemötande. Han har lyssnat och tagit sig tid att förstå problematiken.
Har varit hos Joakim Lång några gånger och är mycket nöjd med honom. Kompetent och påläst.
Bra bemötande, du känner att problem tas på allvar. Kunnig inte bara inom kiropraktik, bra på att se helhetslösningar tex tips på användbara hemövningar samt arbetsställningarna. Aldrig någon stress, behandlingar kan ibland pågå längre än utsatt tid.
Kompetent och snabb behandling.
Joakim behandlar inte bara symtomen utan försöker hitta orsaken till det onda och ger övningar för att stärka muskler och hållning.
Tryggt kunnigt känns väldigt säkert och proffessionelt.
Helt ok han var trevlig och bra
Proffsig och ödmjuk. Rekommenderas varmt!
Toppen bemötande, snabb tid och hjälp med problem. Supernöjd!
Synnerligen kompetent, rekommenderas
Gymnastik och tryckningar för ryggont, två eller tre behandlingar som inte hjälpte mig särskilt mycket. Jag fick senare hjälp av sjukgymnast med behandlingsprogram.
Hej Thore! Trist att jag inte kunde hjälpa dig bättre. Skönt att du fick rätt hjälp tillslut och hoppas att du mår bra idag! MVH Joakim Lång
Joakim är en otroligt bra kiropraktor som jag starkt rekommenderar. Han tar hand om sina kunder på ett mycket bra sätt. Man kan få hjälp med allt från nacke ned till fotproblem. Behöver ni få tag på en kiropraktor, välj Österåkers Kiropraktik
Mycket trevligt bemötande. Noggrann kontroll av hälsan.
Kan bli lite lång väntetid minst en kvart ! Mycket bra bemötande och det fungerar bra
Nöjd och fick rätsida på mina ryggproblem
Jag har flyttat till Gotland sedan ett år och kan därför inte ha några svar
Väldigt bra bemötande och behandling.
Jag har haft anledning att besöka kiropraktiken vid 2 tf. 23/12-13 fick jag ett akut elakt ryggskott och min ordinarie kiropraktor i Sollentuna hade tagit jullov. Jag kom snabbt och smidigt i kontakt med Joakim Lång och fick det bästa bemötandet och behandling, både vid 1:a & 2:a (27/12-13) besöket. Tack. Jag har sparat Era kontaktuppgifter. Lycka till med insamlingen till Barncancerfonden.
Alltid trevligt bemötande. Alltid fått hjälp då jag haft ont på olika ställen i kroppen. Finns akuta tider.
Österåkers Kiropraktiker är en utmärkt praktik Alltid väl bemött och behandlad och botad
Bra behandlingar, som gav ett bra resultat.
Jättebra bemötande, bra service, hög kunskap, jättebra resultat
Det var en trevlig, professionellt och engagerad bemötande från början till slut.
Bra och saklig behandling. Tydlig information inger förtroende. Behandling och prognos stämde väl överens med utfall. Jag har återkommit ett antal gånger och kommer att återvända igen om jag får problem igen.
Lugn och metodisk analys och sedan en bra behandling. Detta tillsammans med egna övningar är jag idag besvärsfri.
Bra behandling utan att försöka få sälja fler besök än nödvändigt.
Riktigt bra kiropraktor som löser alla rygg-problem.
Alltid bra bemötande. Bra på att följa upp mina problem fast jag går oregelbundet. Bra tillgänglighet
Jag jobbar med en ganska tungt jobb, vilket gör att jag behöver lite hjälp med att rätta till mina leder och ben rätt så ofta. Nu har jag varit hos samma kiropraktor i 7 år och kommer nog vara kvar där länge till. Jag mailar och får snabbt svar. Han är toppen!!
Bra och kunnig kiropraktiker med bra behandling och goda råd.
Jättebra! Proffsigt och trevligt.
Bra bemötande och mkt kunnig kiropraktor. Ingen stress och tar sig tid att grundligt ställa diagnos och behandla. Rekommenderas varmt.
Kunnig kiropraktor. Fick bra hjälp och bra tips på hur jag skulle förebygga framtida problem med ryggen