Maten är bra och det är en trevlig miljö. Däremot personen i kassan är under all kritik, Otrevligare personal i kassan får man leta efter.
Primo Ciao Ciao
5 omdömen om Primo Ciao Ciao
Saknade ett glas bubbel som man fick en gång i tiden när man bokade deras skaldjursplatå. Kall soppa men väldigt god. 6 smårätterna var goda
Maten håller rätt varierande kvalitet men i allmänhet bra. Personalen i kassan däremot är otrevlig, står och argumenterar öppet med kunder under lunchen istället för att låta kunden få rätt och be om ursäkt. Vissa i serveringspersonalen har det tröttaste tonläget jag varit med om på en restaurang, tyvärr.
Brukar ta affärsluncher här. God pizza och pasta. Genomgående hög standard på råvarorna. Rekommenderas.
Va på brunch i lördags, allt va toppen, från jag kliv in genom dörren tills jag mätt och belåten gick ut igen :) toppen 👍
God pizza, helt ok priser och mycket mysig uteservering med värmepelare. Har tyvärr fått väldigt varierande service därav deras 3:a, med trevligare och mer uppmärksam personal skulle betyget gå upp till en 4:a.
Mysigaste pizzerian i stan. Fungerar fint att ta med tjejen till. Boka någon dag innan bara.