En helt fantastisk flyttfirma! Vi flyttade från Stockholm till Dalarna och precis allt har varit otroligt proffsigt. Bemötandet på telefon outstanding. Killarna på plats så trevliga och snabba. Vi hade dessutom lite extra önskemål som fixades helt utan omsvep eller extra kostnad. Ni förtjänar alla stjärnor och vi tackar så hjärtligt för all er fina hjälp
Rena Hem Service
6 omdömen om Rena Hem Service
Riktigt trevliga, snabba, effektiva, försiktiga med allt bohag och tydliga i all kommunikation.
Tack så jättemycket rekommenderar
Bra service, trevligt och hjälpsam personal samt prisvärda tjänster👍🎖🏆 Tusen tack för hjälpen!
Tack .för ditt fint beskrivning
Ett mycket bra bemötande och ett bra jobb utfört av duktiga killar flytten av en flygel från 3:e våning utan hiss på västra sidan Stockholm till Vega löstes mycket bra tack
Tack .för ditt fint beskrivning
Ett företag jag INTE skulle anlita igen. Säljaren var vältalig och allt lät bra... Men efter att avtal var undertecknat så var det nära på stört omöjligt att få tag på dem för att kolla detaljer. Deras "ring tillbaka " funktion fungerar inte ( hon bekräftade det muntligt när jag fick tag på henne till slut. Flyttpersonalen hade vi blivit lovade att de skulle göra av sig dagen innan. Kl 22 fick vi ett kort sms "vi kommer i morgon" De kom 1,5 h för sent på flyttdagen, hade jättebråttom, hade inte koll på vad vi hade avtalat...
Tack..med det stämmer inte Vi va på plats kl 08:30 och vi bli klart med din flytt hjälp kl 11:07 Du fått ett sms från företaget Allt gick bra Och du svarade Toppen! Gick allt bra
Otroligt proffsiga och bra stämning och flytt hjälpa rekommenderas starkt