Är ett stort fan av dansmusik och bra ljud. Esque levererar båda och är ett av få ställen i Stockholm man faktiskt kan kalla "klubb".
White Room
Beläget i hjärtat av stockholmsnatten har klubben Esque kommit att bli något av en samlingspunkt för oss som gillar dans, musik och konst. Varje helg spelar internationella artister och dj´s i världsklass såväl som aktuella, regionala förmågor.
2 omdömen om White Room
God mat och trevlig personal, mycket folk, så sittningen blev lite forcerad, vi hade lätt kunnat sitta kvar en 30-40 minuter till och ta någ
Över förväntan! Har inte varit här sedan Doktor Alban stod i baren:) Men så i helgen bar det av. Den ena bartendern som för övrigt liknade Snoop Dogg, blandade riktigt goda drinkar och med finess dessutom. En bartender fick dock instruktioner hela tiden och blandade drinkar fel och då bad jag inte om något avancerat utan en Sex on the beach. Vilket dom flesta borde kunna. Men Snoop Dogg och den sköna inredningen höjder betyget! När jag var där var det en tjej som spelade skivor, vilket är kul att se i den mansdominerande...