Snabb återkoppling och snabbt på plats, och professionellt bemötande. Förklarar tydligt och frågar om beslut innan utförande.
Rörbussen AkutService AB
Rörbussen AkutService - Ring oss när det är bråttom! Våra duktiga rörmokare gör akutservice på luft/vatten värmepumpar, bergvärme, blandare m.m. Vi felsöker utrustning, åtgärdar läckage, rensar avlopp och mycket mer. Med över 40 år i VVS-branschen är vi säkra på att vi kan lösa dina rör, vatten, avlopp och värmeproblem, oavsett...
512 omdömen om Rörbussen AkutService AB
Sedan starten hos Reco 2018
Vänlighet ,välbemötande,profetionallt,lyhörhet
Snabb, bra hjälp. Trevligt bemötande!!
Behövde byta en toalett stol, fick en rekommendation på ny stol och fick den installerad samma dag. Snabb och professionell!
Löste stoppet i köksavloppet snabbt och effektivt.
Snabb och smidig återkoppling på förfrågan.att installera ny köksblandare. Jobbet genomfört med utmärkt service och kvalitet. Detta är andra gången jag anlitat Rörbussen och jag kommer göra det igen. Kan varmt rekommendera dem!
Superproffsig och trevlig! Kan starkt rekommenderas.
Får alltid snabbt svar, lätt att boka , bra pris och trevliga!
Har anlitat denna firma 3 gånge nu för olika VVS-jobb. Har bara positivt att säga. Snabb hjälp när man behöver den
Snabb och trevlig service! Lättillgänglig och hjälpsamma :)
Snabb och proffesionell. Kunde komma med kort varsel, löste alla problem. Vänligt och uppriktigt bemötande. Kan.varmt rekommenderas!
Fick mer service än vad jag väntade mig. Och jag blev inte ruinerad. Kan varmt rekommendera detta företag. Trevlig person dessutom
snabb och trevlig service är jätte nöjd
Jocke kunde komma samma dag och var professionell och trevlig. Han löste de problem jag hade i badrummet och överlag är jag mycket nöjd.
Trasig toalett som Jocke fixade snabbt och effektivt. Fick tidsbokning fort, ett trevligt bemötande och ett bra fast pris. Rekommenderar!
Adekvata svar och snabb, vänlig service. Rörbussen verkar vara mån om ett bra och prisvärt resultat för kunden.
Jag hade stopp i en golvbrunn i badrummet. Det fixade Jocke supersnabbt. Tack och jag kan bara rekommendera Rörbussen!
Hade sedan någon vecka tillbaka haft problem med en av husets blandare. Det var inget tryck i varmvattnet. Började med att byta insats i blandaren något som dessvärre inte löste problemet. Drog därför slutsatsen att det var dags att byta blandare och kontaktade Jocke hos Rörbussen. Jocke kom redan dagen efter mitt telefonsamtal och kunde snabbt lösa problemet. Det var inte blandaren som var trasig utan en backventil som gått sönder någonstans huset och därefter satt sig på tvären i en rörförgrening. Måste säga att jag...
Vänlig, och mycket kunnig rörmokare som löste problem som 3 andra rörmokare gått bet på i 20 År! Skulle vilja ge honom utmärkelse. Och som sagt vänlig, förklarade saker bra jobbade snabbt . Har bara ros att ge denne rörmokare Jocke.
Trevligt bemött, bytte en bit av plaströr under handfatet samt innehållet i vattenbehållaren till toastolen, jag är mycket nöjd
Det här var tredje gången på lika många år som vi fick hjälp av Rörbussen: Första gången byte av dusch, andra gången akut utryckning vid frysskada och tredje gången byte av en utkastare. Kommer snabbt, ger bra förslag om lösningar och vi har varit nöjda med resultatet varje gång.
Bra bemötande, goda råd smidigt hanterat
Mycket bra service och bemötande! Fick bra vägledningen i mina frågor och snabb hjälp med att utföra arbetet redan nästa dag.
Snabbt och bra fixat. Enkel betalning.
Snabb, kompetent och trevlig service!
Hjälpsamma och trevliga. Proffsigt utfört jobb, och ärliga
Niklas installerade ny diskmaskin hos oss. Allt gick supersmidigt, perfekt utfört och bra kommunikation.
Bra bemötande, Snabb och bra service för installation av kvarn toaletten.
Att byta till två nya toastolar blev en fantastisk upplevelse tack vare Rörbussen! Jocke höll både tidplan och kostnader och bemötandet var lugnt, proffsigt och tillmötesgående. Jag kommer återkomma till er och gör det med glädje. Verkligen kul ny erfarenhet!
Punktlig, tillmötesgående , tillgänglig, trevlig, professionellt
Kunnig. Trevligt bemötande. Hänsynsfull.
Proffsig, snabb och punktlig. Uppfyllde mina förväntningar med råge. Trevlig och hjälpsam. Kommer anlita igen. Rekommenderas varmt.
Bara positivt! Vi behövde hjälp med att byta en reservdel i kran/blandare och fick snabb och trevlig hjälp.
Svarade snabbt på min förfrågan. Lätt att kommunicera med! Trevlig! Kunde komma med kort varsel. Kom på utlovad tid och utförde jobbet snabbt och precis som han lovat..En rörmokare jag vill rekommendera! Mikael
Proffsigt, trevligt, effektivt arbete. Vi är mycket nöjda.
Allt gick bara sååååå bra. Sorunda är mycket välkommen tillbaka om mer behov skulle uppstå.
Proffsigt och varmt bemötande.
Snabbt, trevligt och professionellt.
Väldigt trevliga och duktiga personal
10/10 - extremt bra service där tjänsten var prisvärd, snabbt och effektivt utförd. Jocke gav snabb respons på min förfrågan om hjälp med köksavloppet och var tillgänglig inom mycket kort tid. Dessutom trevligt bemötande. Kan starkt rekommendera och kommer använda dem i framtiden!
Extrem duktiga, snabba och pålitliga!
Mycket nöjd med Rörbussen. Fick snabb och bra hjälp. Dessutom väldigt trevligt bemötande.
Otroligt nöjd med bemötande och utförande av blandarbyten.
Proffesionellt och trevligt bemötande och riktigt bra utförande Byte av WC på under en timme. Ringde på FM och frågade om tid, Jocke svarade att han kunde ta det efter kunden han hade nu. Kom förbi tre timmar senare och en timme efter det var gammal WC borta och ny monterad. Ödmjuk, professionell och trevlig.
Jocke gjorde ett utmärkt jobb i påfrestande arbetsmiljö.
Fast, friendly and high quality service with a personal touch!
Felfritt, finns inget att klaga på huvudtaget. Kommer anlita igen vid behov av det
Mycket pålitlig, snabb och trevlig service. Ryckte snabbt ut utan problem. En riktig favorithantverkare i telefonboken. .
Kan verkligen rekommendera Rörbussen AkutService! Efter ett telefonsamtal måndag morgon ordnades både installation av ny toalett och handfat då båda befintliga gått sönder. Rekommendationer av vilka produkter som skulle fungera i just mitt badrum erbjöds också, och även inhandling av dessa + montering. Allt detta gjordes inom loppet av några timmar till bra pris! Allt på samma dag av trevlig och hjälpsam rörmokare som löste alla mina problem snabbt. /Ingela C
Snabb hjälp och bra lösningar. Jag kan varmt rekommendera dom.