Riktigt god thaimat, trevlig personal (som nästan alltid på genuina thairestauranger).
Sabai Soong
2003 öppnade restaurang Sabai-Soong på Linnégatan och 2006 öppnade även Sabai-Sabai spa snett över gatan
9 omdömen om Sabai Soong
Stämningen på spanjorskan är fantastisk! Väldigt trevlig, mysig och ombonad atmosfär. Kunnig och trevlig personal, mycket bra service och go
Supergod och fräsch thaimat, godast jag ätit i Sverige. Jättegullig personal. Lite dyrt, men prisvärt!!
En klassiker på Östermalm. Kan dock tycka att det är lite överskattat. Dock finns det definitivt en anledning till att det har blivit så populärt; God mat, trevlig personal, mysigt att sitta där och helt okej takeaway priser.
Trevlig lokal och bra service. Maten var ok, men portionerna ganska små.
Den bästa thairestaurangen i stan. Var stammis på Sabai Sabai på kammakargatan hos de tidigare ägarna. Sabai soong är vad som i mellan åt kan få mig att ta tunnelbanan till östermalm. Bra service, maten är en riktig smakexplosion och inredningen sätter Koh Pangan på söder i en helt annan liga.
Supermysigt thaiställe med sedvanlig skön kitsch och jättegod mat. Mysig lokal. Trevlig och hjälpsam personal.
Jättegod thai-mat, tycker speciellt om de olika nudelrätterna. Inte den billigaste thai-restaurangen (varmrätt ca 130-150 kronor) men lite billigare blir maten vid avhämtning. Lokalen är mysig, tycker bättre om att sitta uppe i den lilla lokalen än i den stora. Personalen är inte supertrevlig men helt OK.
God mat och trevlig personal, mycket folk, så sittningen blev lite forcerad, vi hade lätt kunnat sitta kvar en 30-40 minuter till och ta någ
Måste säga att Sabai Soong från att ha varit en klar 4:a nu endast lever upp till en 3:a. Vet inte om de beror på att de är så populära att de känner att de inte behöver anstränga sig så mycket längre eller om de har bytt kock. Synd på ett tidigare favoritställe för fredags-take awayen.
Sabai Soong är en sann favorit, enkel men mycket välsmakande thaimat paketerat i en djungelinspirerad restaurang på Linnégatan. De är alltid trevliga och det blir sällan (läs aldrig) fel när man tar med sig hem.
Va på brunch i lördags, allt va toppen, från jag kliv in genom dörren tills jag mätt och belåten gick ut igen :) toppen 👍