Blev motsatsen av vad jag bad om. Behövde fixa håret akut efteråt på annat ställe
Salong Söderport
6 omdömen om Salong Söderport
Perfektion, som alltid!! Kan inte vara mer nöjd med håret.
Har varit kund hos Salong Söderport i flera år nu, gått från ”man-bun” till kort och har alltid känt mig trygg i deras händer. Lyhörda, innovativa och alltid uppdaterade. Lovisa och Spiros får ett hedersomnämnande, ni är helt magiska!!
Ringde på morgonen och fick tid samma dag! Klippte mig hos Lisa, jättetrevlig och noggrann var hon! Vettig frisör som jag varmt kan rekommendera :)
Mona är en otroligt professionell och skicklig frisör. Hon kommer med egna synpunkter och förslag på vad som passar mig bäst. Hon lyssna
Petra = Bästa frisören ever, hands down.
Jag har bara varit på drop in och det varierar naturligtvis beroende på vilken frisör man får. En del är riktigt bra, andra är okej. I vilket fall som helst så har alla de frisörer jag hamnat hos haft en enorm kvalitetskänsla och de har inte jäktat igenom klippningen, trots att det har varit drop-in-tider.
Har gått dit i flera år nu. Var halvnöjd med min första frisör, men sedan hittade jag Stina! Hon vet presic hur jag vill ha mitt hår och gör
Är en väldigt stor salong med många som jobbar. Det är ett bra ställe att gå till om man vill gå drop in eller boka tid samma dag, eftersom det oftast finns klipptider. Deras klippningar är helt ok också, inget speciellt men absolut inte dåligt heller.