Var lurad, betalar faktura och aldrig använd tjänst pga det passar inte för mitt företag lika bra som dem berättade, fick kontakta de men dem säger att jag är dum, viktigaste för dem att sälja, om nåt gick fel då dem inte lämnar pengar tillbaka. Simple sign koncentrerar inte på återkommande kund. De jobbar utan garanti, innan signera kontrakt med de tänk hundragånger om det ser ut lika bra i verkligheten som säger säljare (säljare är bra, lurade mig och mitt kollega på bästa finaste sett, vi trodde att vi gjorde besta offert upp till kommer verkligheten) Rekommenderar inte
5 omdömen om Simple Sign International AB
Simple Sign International AB
Rekommenderas inte, krångligt företag svarar inte på mejl, krångliga uppsägningar och är inte tillmötesgående med kunder skickar dessutom kunder till inkasso utan dialog och dröjsmål. Säljarna är jätte på i början men vägrar acceptera att kunden inte längre har behovet kvar. Företaget heter simple sign men är allt men inte simple.
Simple Sign International AB
Så dåligt bemötande och har försökt avsluta deras tjänst men får enbart till mig att det kan vi inte se. Man får ingen bekräftelse när man försöker avsluta kontot.
Reco tipsar!
The service was good and very fast, which I appreciate. However, the price felt a bit high 1699 kr for a non-original iPhone 11 screen repla
Simple Sign International AB
Kan verkligen rekommendera. Lätt att använda, hjälpsam support.
Simple Sign International AB
Rekommenderas inte mycket dåligt.